30/3/12

Από την πρεσβεία στην Αγκυρα, στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ.

8528

Υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τη Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι ο Φώτης Ξύδας, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αγκυρα μέχρι και την 31η Μαρτίου, οπότε και συνταξιοδοτείται.Σε συνέντευξη τύπου στη Μυτιλήνη, ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, «φωτογράφισε» την υποψηφιότητα Ξύδα, δηλώνοντας ότι στο ψηφοδέλτιο της Λέσβου «υπάρχει ανώτατος διπλωμάτης».

«Κάποιοι που προδικάζουν κακή παρουσία μας στις εκλογές θα διαψευστούν», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστηρίζοντας ακόμα πως «το σύστημα κάνει ό,τι μπορεί για να μην προβάλλονται οι θέσεις μας. Είμαστε το μόνο κόμμα του αστικού χώρου με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που δεν αλλάξαμε θέσεις στα μεγάλα ζητήματα. Είμαστε οι μόνοι με σταθερές θέσεις και σειρά πρωτοβουλιών που όμως δεν τις μαθαίνει ο κόσμος γιατί είμαστε αποκλεισμένοι απ' τα μέσα ενημέρωσης. Τώρα όμως με τις εκλογές που υποχρεωτικά θα έχουμε χρόνο, η ελληνική κοινωνία θα μάθει και θα καταλάβει τι πρεσβεύουμε».

«Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση που μου απηύθυνε η κ. Μπακογιάννη», δήλωσε από την Αγκυρα στην εφημερίδα της Μυτιλήνης «Εμπρός» ο Φώτης Ξύδας, επιβεβαιώνοντας την υποψηφιότητά του. Και προσέθεσε: «ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τα κόμματα και την πολιτική. Τα παλιά πολιτικά σχήματα, όμως παρά τις αλλαγές που τυχόν επιχειρούν σε πρόσωπα, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν στην άκρη, και έτσι να δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθεί η πολιτική ζωή του τόπου μας».
 Πηγή: ΕΘΝΟΣ
http://www.express.gr/

1 σχόλιο:

  1. Λαμπρός 'νέος' ο Φωτής (όχι Φώτης) Ξυδάς. Γνωστός και στον ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ, εδώ και κάποια χρόνια. Ήταν και είναι κολλητός της Μπακογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.