1/3/12

Τα απίστευτα εγκαίνια ενός Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Στις 16 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε, με μια σχετικά διακριτική συμπεριφορά των ΜΜΕ, το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και για καλό λόγο!
Αυτό το Κοινοβούλιο βρίσκεται στις Βρυξέλλες στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Οι 120 εκπρόσωποι του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (το ίδιο το όνομα ακούγεται ήδη σαν πρόκληση) δεν θα έπρεπε επομένως να είναι αντιπρόσωποι από αυτές τις 27 χώρες;


Όχι δα, προέρχονται από 47 διαφορετικές χώρες, μερικές δεν είναι μέλη της ΕΕ και υπάρχουν ακόμη, όπως το Καζακστάν, ορισμένες που δεν βρίσκονται ούτε καν στην Ευρώπη!

Αυτή η εκθρόνιση ενός κοινοβουλίου ταυτόχρονα θρησκευτικού και πέρα από Ευρωπαϊκού, στη καρδιά του κτηρίου που υποτίθεται ότι ενσαρκώνει το πραγματικό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια τέλεια ατιμία, μία άθλια προδοσία των αξιωματούχων μας, οι οποίοι αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ολοκληρωτική υποταγή τους στην παγκόσμια επιρροή που ασκείται από έναν «κυρίαρχο και ευφυή λαό με αυτοπεποίθηση».



26 σχόλια:

  1. Ευρώπη να είναι και όπως θέλει ας είναι.

    Και εμένα μου άρεσε η ιδέα της ΕΕ στην αρχή,αλλά αυτό που περιμέναμε με αυτό που κατέληξε δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

    Και το ξαναλέω,δεν έχουμε καμία θέση εκεί.

    Και αν τώρα είναι δύσκολο να αποχωρήσουμε,αύριο μεθαύριο θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Europe's Jews to have own parliament

    Elections for the European Jewish Parliament, which will 'serve to bring together and coordinate voices of Jewish communities across continent', to be conducted via Internet
    Ynetnews

    Many in the Jewish world have envisioned the establishment of a European Jewish Parliament, which would gather together the thoughts, beliefs and ideas as well as representing and voicing the concerns and inspirations of European Jews towards European and world leaders.

    The European Jewish Union (EJU) has announced the establishment of a European Jewish Parliament, which will "serve to bring together and coordinate the voices of Jewish communities across the European continent (including Eastern, Central and Western Europe), to address challenges and to present innovative and relevant responses."

    The idea of the creation of a European Jewish Parliament was envisioned by Shimon Peres, the president of the State of Israel, when several years ago he called for the establishment of such an organization.

    The European Jewish Parliament would address all issues by creating a unified platform for debate, discussion and decision making. The European Jewish Parliament would ensure that the interests of Jewish communities are included and properly represented in this new and exciting platform.

    Jews residing in the EU countries and countries of the EJU family, regardless of their political, religious or communal affiliations will have an opportunity to be elected and to elect the Parliament.
    http://www.ynetnews.com/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-4114730,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «120 εκπρόσωποι από 47 διαφορετικές χώρες».
    Να υποθέσουμε ότι αυτή είναι η «σκιώδης» παγκόσμια κυβέρνηση;
    Τώρα κ Καλεντερίδη προφανώς είναι περισσότερο «ορατή» η «θωράκιση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι σε αυτούς που θέλουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
    Οι παγκόσμιοι «ηγέτες» εγκαταστάθηκαν πλέον την κυβερνητική τους έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Χρήστο,
    Μη χάσουμε την ψυχραιμία μας.
    Οι αποτελεσματικοί αγώνες γίνονται από μέσα, όχι από έξω. Δύσκολα μπορούμε να μετακομίσουμε από το γεωγραφικό, γεωπολιτικό, γεωοικονομικό χώρο όπου υπάρχουμε και ζούμε.
    Αν ήμουν υπουργός εξωτερικών θα πρότεινα, την ημέρα των εγκαινίων, την ίδρυση ενός Πανελληνορθοδόξου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (μόνο εμείς και οι Εβραίοι τηρούμε τα κριτήρια θρησκεία-διασπορά-αρχαιότητα) με αντιπρόσωπους από 215 χώρες (και όχι ψόφια 47!), ακόμα και από τον Άγιο Βικέντιο και τη νήσο Μουστίκ Καραϊβικής (οπού υπάρχει Έλληνας που ψήνει ψάρια στη παραλία για τους τουρίστες ανάμεσα τους ντόπιους…). Φτάνει να μη προσκυνάμε σε κανένα παρά του έθνους μας.
    Λίγο παλαβό ακούεται, αλλά όχι όσο ήταν αυτή η κίνηση των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ντάνι Αγιαλόν, υποδέχθηκε τον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτριο Δόλλη, στην Ιερουσαλήμ, όπου αποφάσισαν την από κοινού συνεργασία της Ελληνικής και της Εβραϊκής διασποράς.

    Θα συγκυβερνήσουμε….μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μου φαινεται παλαβη η κινηση αυτη.
    εδω και μια ..αναμνηστικη φωτο στο ευρωπαικο εβραικο Κοινοβουλιο.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418215_304295002968705_164310233633850_874738_240117241_n.jpg
    European Jewish Parliament
    Στο ελληνικο ευρωπαικο κοινοβουλιο προτεινω
    για προεδρο τον τσοχατζοπουλο, μεγα σταυλαρχη τον παγκαλο και γενικο γραμματεα τον ψωμιαδη,οχι αυτον με το κομπολοι αλλα τον αλλο που ειναι υποδικος για απατη και εχει και τον αδελφο του φυλακη για αλλες απατες,αν και θα μπορουσε και αυτος με το κομπολοι να κανει αυτη την δουλεια,διασημοτητα νεοελληνικη ειναι.Υπαρχει διαφορα μεταξυ εβραιων και ελληνων και αυτη δυστυχως ειναι μια πραγματικοτητα.και να σκεφτει κανεις οτι τα ελλαδικα κουρελια θελησαν καποια στιγμη να ...εβραισουν μεσα απο στοες μασονικες ισα για να τους επιλεξουν σαν δοσιλογους και να τους αναθεσουνε δουλεια κοινοβουλευτικη και οχι μονον.Ας μη μιλαμε αν πρωτα δεν καταλαβουμε τα χαλια τα αθλια των ελλαδιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπασα
    δεν μου φαινονται και για παγκοσμιες ηγετικες προσωπικοτητες οπως τους εκοψα...φατσικα, απο τις 10 φωτο που ειδα.μη αγχωνεσαι,αλλοι ειναι οι ηγετες και δεν ειναι ολοι απο μια φυλη και θρησκεια,μπορει να συνυπαρχουν και ελληνες...χριστιανοι ορθοδοξοι,αν και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριστιάν,νομίζω ότι δεν έχουμε κανένα λόγο,να ανταγωνιστούμε κανέναν και πουθενά στην Ευρώπη.

    Η Ελλάδα αν είναι κάτι που πρέπει να δώσει αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα είναι Ανεξαρτησία,Ελευθερία,Δημοκρατία και Αγώνα.

    Πάντα πίστευα ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις που άλλοι δρομολογούν.

    Όπως τότε με τον Νταβούτογλου που κάποιοι ήθελαν να αναδείξουμε έναν αντινταβούτογλου.

    Εμείς να ορίζουμε τη διαδρομή μας,και όχι να ακολουθούμε τους άλλους σε όλα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι άλλοι ακολούθησαν τη διαδρομή που εμείς ορίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Όπως τότε με τον Νταβούτογλου που κάποιοι ήθελαν να αναδείξουμε έναν αντινταβούτογλου."

    Χρηστο ναι εγω το ηθελα και το θελω και οχι ενα ακομα κουρελι απο αυτα που προτεινες εσυ γιατι αυτα εβρισκες στην δικη σου καταψυξη και στο δικο σου ...ψυγειο.μηπως τωρα χωρις γενικολογα θα μπορουσες να μας προτεινεις αντι για ενα "αντινταβουτογλου-ελληνα νταβουτογλου" και της δικης σου αρεσκειας ,γιατι οσους προτεινες μεχρι τωρα ειναι μονο για την χωματερη των Λιοσιων.Θυμασαι τις λιστες που ανακοινωνες για ηγετες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι άλλοι ακολούθησαν τη διαδρομή που εμείς ορίσαμε."
    Κοψε κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο,

    >Η Ελλάδα αν είναι κάτι που πρέπει να δώσει αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα είναι Ανεξαρτησία,Ελευθερία,Δημοκρατία και Αγώνα<

    Σε ποιον αιώνα βρίσκεσαι; Η Ελλάδα τα έδωσε αυτά κάποτε και τα στερείται τώρα. Μετά την Ελλάδα, αλλά πάντα βασισμένες στην σκέψη της, οι ΗΠΑ και η Γαλλία "έδωσαν" κι αυτές στην ανθρωπότητα και είδαμε τι βγήκε απ' όλα αυτά τα πάρε-δώσε.

    "Ανεξαρτησία,Ελευθερία,Δημοκρατία", ωραίες λέξεις για να κοροϊδεύει κανείς τους αφελείς και να τους αποκοιμίζει.

    ___________________

    Γιατί αφαίρεσε ο Blogger την δυνατότητα εγγραφής σε θέμα, ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς; Και την αφαίρεσε μόνον απ' αυτής της μορφής τα ιστολόγια. Τα άλλα την έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα τωρα Νατιβιστ,δεν τα πιανεις ολα.
    εδω και κανενα διμηνο κα;ποιοι,μεταξυ αυτων και εγω,ειχαμε αρχισει να κοβωμε την τρεχουσα παρουσια μας σε καινουργια αρθρα που αναρτωντανε-ο καθενας με το δικο του σκεπτικο και δικαιωμα του-,δηλαδη ειχαμε κανει ενα διχτυ συζητησεων και ανταλλαγης αποψεων συχνα με ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ απο την αναρτωμενη ημερησιως και αυτο μεσω της κοινοποιησης σχολιων και απαντητικων σχολιων μεσω προσωπικων mails που με την αναρτηση μας κοινοποιουνταν.Αυτο δεν αρεσε φαινεται στην..."εργοδοσια"!!!!χαχαχαχαχα και το θεωρησε ..."λευκη απαργια" χαχαχαχαχχα.Συσκεφτηκανε τα σαινια και βρηκαν καποια λυση οχι ευγενικη ουτε και τοσο ομορφη που απευθυνθηκε σε χαχολους φαινεται.Τωρα το "ποιος ειναι ποιος" ,αστο καλυτερα μη χαλασω το στομα μου.Η αλεπου οταν σηκωνει την ουρα της ετοιμασε και εσυ το οπλο σου.αντε απο εδω.Κολπακια συμφωνα με τα μυαλα των κολπαδορων.Αυτη ειναι η αληθεια Νατιβιστ και απλα ανταποκριθηκα στην απορια σου αλλα οπως εγω νομιζω σε τετοια καραγκιοζλικια.Αυτος ειμαι και αν αρεσω διαφορετικα σαπιστε στην σαχλαμαρα μονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι πολυ ομορφο να κοιμασαι νωρις το βραδυ και να ξυπνας πριν φεξει.ετσι και εγω σημερα ξυπνησα στις 5 το πρωι και βγηκα να κανω 2 τσιγαρα με ενα σκετο καφε.Ακουσα τις συνομιλιες 2 πουλιων που ανταλλασαν μεταξυ τους μελωδια με ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ διοτι η αρμονια της φωνης και η σιωπη του ενος μεχρι να μιλησει το αλλο ητανε εμφανης και ευδιακριτη.Και σκεφτηκα τον "ανθρωπο" που οταν ανοιγει το στομα του δεν εχει τι να πει πλεον εκτος απο την θεληση του να ακουσει μονο τον δικο του ηχο-κακοηχο που προσταζεται απο ενα ξερο και ραγισμενο "Εγω".Τα ακουγα τα δυο αυτα πλασματα και δεν τα χορταινα!Χαμογελασα !Το πρωτο χαμογελο της μερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -1-
    Ψυχολογικές επιχειρήσεις, Προπαγάνδα και Μέσα Επηρεασμού [ 24-12-2011 ]
    Άρθρο του κ. Ιωάννου Πασχαλίδη
    Υποστρατήγου Ε.Α.
    http://writer.gr/722/Psuxologikes_epixeirhseis_Propaganda_kai_Mesa_Epireasmou.html
    .....Την πεποίθηση του Πλάτωνα και των τόσων άλλων φιλοσόφων, ότι η ιδέα της ειρήνης είναι ανεφάρμοστος, την πιστοποίησε η ιστορία του ανθρώπινου γένους. Ποτέ δεν επεκράτησε ειρήνη, γιατί ειρήνη δεν υπάρχει. Ο πόλεμος είναι διαρκής. Τα μέτωπά του βρίσκονται πουθενά και παντού. Οι εχθροί δεν φορούν πάντα στολές, δεν έχουν σημαίες, δεν μιλούν απαραίτητα διαφορετικές γλώσσες. Συχνά είναι ομόγλωσσοι, γείτονες, συνάδελφοι, συγγενείς.Πεδία μαχών τα εργοστάσια, οι δρόμοι, τα σχολεία, τα καφενεία, οι αίθουσες των κινηματογράφων, η τηλεόραση μπροστά στη πολυθρόνα, το διαδίκτυο. Στον παράδοξο αυτό πόλεμο κύρια όπλα δεν είναι οι σφαίρες και οι οβίδες. Τις αντικαθιστούν οι ιδέες και τα συναισθήματα, οι δορυφόροι και τα ΜΜΕ. Άμεσοι στόχοι δεν είναι οι πολιτείες και εδαφικά σημεία. Είναι η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου.Κατά τον Κλαούζεβιτς «ο πόλεμος γεννάται και λαμβάνει την μορφή του από τις ιδέες, τα αισθήματα και τις σχέσεις που υφίστανται την στιγμή που εκρήγνυται».....Ο πόλεμος είναι πολυσχιδής και επεκτείνεται στον πολιτικό, οικονομικό, ψυχολογικό, δημογραφικό, διπλωματικό κλπ.....η επιβολή της νίκης δύναται να επιτευχθεί με τα λεγόμενα «πνευματικά όπλα», αυτά που επηρεάζουν την ψυχή του αντιπάλου.Πάντως είτε ένοπλος είναι ο αγώνας είτε πολιτικός, αποβλέπει στην επιβολή της μίας θελήσεως επί της άλλης, είναι δηλαδή στο βάθος του ψυχολογικός......Στον πόλεμο ηττάται αυτός που κάμπτεται το ηθικό του.....Η ικανότητα επιδράσεως στη σκέψη και στα αισθήματα των ανθρώπων υπήρξε αποτελεσματικό μέσο μάχης, σε όλες τις εποχές και περιόδους της ιστορίας. Πολιτικοί ή στρατιωτικοί, αρχηγοί διαφόρων φυλών ή κρατών που πολέμησαν μεταξύ τους, χρησιμοποίησαν πρωτότυπα ψυχολογικά μέσα ή τρόπους ενεργείας, που είχαν σκοπό να εξαπατήσουν τον αντίπαλο και να επιδράσουν στα συναισθήματα, στην ψυχή και στο ηθικό των πολεμιστών ή του λαού.....Ο πόλεμος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα δεν διεξάγεται μόνο με τα όπλα, αλλά με κάθε μέσο πειθούς. .....Η ίδια η ζωή είναι αγώνας ψυχολογικού επηρεασμού. Από μικρά παιδιά, θέλουμε να πείσουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τη θέληση μας ή να προβάλουμε τους εαυτούς μας. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι σε μας. Mέσα μας κυριαρχούν κίνητρα που κατευθύνουν την συμπεριφορά μας.....ο ψυχολογικός επηρεασμός είναι περισσότερο τέχνη, παρά επιστήμη, .....οι μεγάλοι κυβερνήτες, οι ιδρυτές θρησκειών, οι Απόστολοι, οι αρχηγοί οργανώσεων, υπήρξαν πάντοτε ασυναίσθητα ψυχολόγοι, με ασφαλή ενστικτώδη αντίληψη της ψυχής των μαζών ....Ο σύγχρονος άνθρωπος λαχταρά για μία νέα ιδέα, ένα μύθο που θα του πει: «Εγώ τα ξέρω όλα, τα λύνω όλα, σου προσφέρω τα πάντα». Αναζητά ιδεολογία, που θα έλθει για του προσφέρει την σιγουριά. Τον άνθρωπο τελικά κερδίζει, ή αν θέλετε υποτάσσει, ο παρουσιάζων επιτυχέστερα τα συνθήματα – λύσεις......Σήμερα ο ψυχολογικός επηρεασμός διεξάγεται μονίμως, παντού και πάντοτε, προς κάθε κατεύθυνση. .... Οι επαγγελματίες του ψυχολογικού επηρεασμού, αποτελούν πλέον το δεξί κάθε κυβερνήσεως. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει σύγχρονο κράτος, δεν υπάρχει σύγχρονη πολιτική ηγεσία,δεν υπάρχει καν κράτος......O τομέας του ηθικού αποτελεί πρώτιστο στόχο επηρεασμού. Συνίσταται από ψυχικά και πνευματικά στοιχεία που ενισχύουν το κίνητρο, την πειθώ και τη δέσμευση των ατόμων και των ομάδων στην επίτευξη των στόχων τους. ....Τα μέσα διεξαγωγής του ψυχολογικού επηρεασμού απεριόριστα. Η είδηση, η εικόνα, το γραπτό κείμενο ή το σχόλιο, μεταδίδεται πλέον ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του πλανήτη, σε άμεσο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -2-
    Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, η κινητή τηλεφωνία, το φαξ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με όλες τις σύγχρονες τελειοποιήσεις του, το διαδίκτυο (Ιντερνέτ) κλπ, αποτελούν πλέον μέσα ταχύτατης μετάδοσης της είδησης και της πληροφορίας, αλλά και ταυτόχρονα του ψυχολογικού επηρεασμού. Οι κατέχοντες τα ΜΜΕ, δύνανται να επιτύχουν τις πολιτικο – στρατιωτικές τους επιδιώξεις.....Σύγχρονη εξέλιξη των ΨΕ είναι ο «πόλεμος των λέξεων και της εικόνας», όπου οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Twitter και το YouTube για να εκφράσουν τις απόψεις τους σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Ο όρος Cuber (Κυβερνοπόλεμος) χρησιμοποιείται ως εκμετάλλευση από πλευράς ΨΕ της σύγχρονης τεχνολογίας (διαδίκτυο, κινητή τηλεφωνία, δορυφορικές εφαρμογές κλπ).....Όποιος Στρατός παραμείνει άοπλος στη ψυχολογική προετοιμασία, θα νικηθεί πριν πολεμήσει.....Ο ψυχολογικός πόλεμος, αποβλέπει στο να μεταβάλλει – με μια καθορισμένη έννοια – τη συμπεριφορά των ατόμων – αντιπάλων ή συμμάχων – διά της επιδράσεως επί της νοημοσύνης των, του ψυχισμού τους, του πνεύματός τους και της συνειδήσεως, χωρίς να προσφεύγει στην υλική βία....Με τη διχόνοια αυτός που ασκεί τις ΨΕΠ βάζει τον εχθρό να διχάζεται και να δημιουργήσει τελικά έναν «εμφύλιο πόλεμο» ανάμεσα στους πολίτες μίας κοινωνίας. Δεν τo έχουν κάνει αυτό στην Ελλάδα; Όταν ο καθένας κοιτάει μόνο να μην χάσει αυτός από την δουλειά του ή την ίδια τη δουλειά του και δεν τον ενδιαφέρει το τι κάνει ο άλλος. Το κόλπο είναι γνωστό και παλιό. Βάζουμε τον κόσμο να «σκοτώνεται» κι εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο κόσμος αναλώνεται στις συντεχνιακές διαφωνίες και χάνει τον πραγματικό «εχθρό». Αυτό το έχουν καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Ελληνική κοινωνία και γι αυτό ευθύνεται ίσως και η φύση του Έλληνα… Ο Έλληνας από την φύση του, όσο και να μας ξενίζει, είναι και λίγο συμφεροντολόγος και ρουφιάνος. Ακόμη και αυτό έχει μελετηθεί και χρησιμοποιείται. Οι Έλληνες μόνο στον κοινό κίνδυνο ενώνονταν από πάντα και όταν όλα ήταν καλά κυβερνούσε η διχόνοια. Τώρα ούτε και στον κίνδυνο δεν ενώνεται… Αυτά τα πράγματα είναι άριστα μελετημένα από ειδικούς επιστήμονες και είναι παλιές μέθοδοι ελέγχου της ψυχολογίας της μάζας…Στην Ελλάδα γίνεται ένα παγκόσμιο πείραμα αυτή τη στιγμή γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα μεγάλων συνομωσιολόγων αν κάμψουμε τους Έλληνες που αντιστέκονται και είναι από την φύση τους επαναστάτες, τότε μπορούμε να κάμψουμε όλους τους λαούς για να υποβάλουμε εν τέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία) και να υποτάξουμε όλους τους λαούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. LIBERATION: Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται
    Δημοσίευση: 02-03-2012
    http://writer.gr/37254/LIBERATION_O_Ellinas_an_kai_xtupimenos_mexri_thanatou_panta_sikwnetai.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sterg,πότε ανακοίνωσα εγώ ονόματα;

    Στα υπόλοιπα που γράφεις καλύτερα να μην απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nativist,δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η Ελλάδα ξόφλησε.

    Το ότι χρεοκόπησε το κράτος δεν σημαίνει και ολική καταστροφή.

    Και αν θέλεις τη γνώμη μου,ναί,η Ελλάδα μετά απο αυτή την άσχημη κατάσταση θα βγεί καλύτερη και θα έχει να δώσει αρκετά.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι,η Ελλάδα δεν είναι μια οποιαδήποτε χώρα.

    Πολύ της μόδας έγινε τελευταία να υποτιμούμε αυτή τη χώρα,και αν κάποιος πεί κάτι καλό θεωρείται ότι κοροϊδεύει αφελείς.

    Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλο θα ητανε αυτος που θα πει καλες κουβεντες για την ελληνικη πορεια να αναφερεται και σε αναλογα στοιχεια διαφορετικα μονο ευχολογια ειναι απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν και απο αυτα τα ευχολογια εχουμε χορτασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σημερα η Moody's υποβαθμησε την Ελλαδα απο Ca στην τελευταια βαθμιδα C (αμεσος κινδυνος πτωχευσης).Αυτα για οποιον νομιζει οτι μπορει να χρησιμοποιησει την ΔΙΚΗ ΜΟΥ αναρτηση των "ψυχολογικων επιχειρησεων" λιγες ωρες πριν εδω,και να παραστησει τον "δυναμενο να εμψυχωσει" τους αλλους με μπουρδες της στιγμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς άλλα αντί άλλων.

    Έγραψες ότι εγώ ανακοίνωσα ονόματα,και σε ξαναρωτάω ποιά είναι αυτά.

    Όχι τίποτα άλλο,διαβάζει και κόσμος και σχηματίζει λάθος άποψη απο τέτοιου είδους γενικολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρκετα ασχοληθηκα με την αφεντια σου και εχω και πιο σοβαρα πραγματα να σκεφτω και να κανω.Καλη σου συνεχεια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μου απαντάς άλλα αντί άλλων.

    Δεν απαντησα σε εσενα παιδι μου.οσοι σχολιαζουν δεν απευθυνονται σε εσενα.Δες το λιγο γιατι δεν τραβας καλα.Προσεξε το.Εγω δεν θα ξανα-ασχοληθω μαζι σου αλλα εσυ μαζι μου πλεον και για το δικο σου συμφερον.Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η sterg είπε...
    "Όπως τότε με τον Νταβούτογλου που κάποιοι ήθελαν να αναδείξουμε έναν αντινταβούτογλου."

    Χρηστο ναι εγω το ηθελα και το θελω και οχι ενα ακομα κουρελι απο αυτα που προτεινες εσυ γιατι αυτα εβρισκες στην δικη σου καταψυξη και στο δικο σου ...ψυγειο.μηπως τωρα χωρις γενικολογα θα μπορουσες να μας προτεινεις αντι για ενα "αντινταβουτογλου-ελληνα νταβουτογλου" και της δικης σου αρεσκειας ,γιατι οσους προτεινες μεχρι τωρα ειναι μονο για την χωματερη των Λιοσιων.Θυμασαι τις λιστες που ανακοινωνες για ηγετες???

    1 Μαρτίου 2012 5:42 μ.μ.

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που στα καλά καθούμενα γράφεις υποτιμητικά για εμένα. Καλή μας συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΩΧ!!! Βλέπω αργά ή γρήγορα οι προφήτες του ΜΑΣΑΙΑ στην Ευρώπη, να θέλουν να βάλουν το Μίκη Θοδωράκη φυλακή για αντισημητισμό, κι όποιον αμφισβητεί τη πολιτική σκοπημότητα του αεριτζήδικου ανεξέλεγκτου και αφορολόγητου ιδιωτικού κεφάλαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λίγες δεκαετίες μετά την επανάσταση του 1821 είχαν ξεκινήσει κάτι αθλητικοί αγώνες, όπου συμμετείχαν μόνο Ελληνες από όλες τις ελληνικές χώρες, δηλαδή τις ελληνικές περιοχές. Θεσσαλία, Μακεδονία, Ηπειρος, Μικρά Ασία, Πόντος, Κρήτη, Κύπρος, νησιά. Φυσικά, αφού το μαχαίρι και το πεπόνι το κρατούσαν οι αρχαιολάτρες πατέρες μας, οι αγώνες αυτοί ονομάστηκαν Ολυμπιακοί αγώνες.

    Όχι, οι σημερινοί Ολυμπιακοί αγώνες δεν προήλθαν από αυτούς τους αγώνες, μα από μια άλλη ιστορία που ξεκίνησε ο Κουπερτέν και άλλοι το 1896.

    Οπότε..., τι ονομάζεται "Ολυμπιακοί αγώνες"; Αμα βγω εγώ και πω πως είμαι αρχιστράτηγος και κυρήσσω τον πόλεμο στον αττίλα, θα τρέξετε όλοι σας να βρείτε τα άρβυλα σας;

    Λοιπόν, και οι Εβραίοι φτιάξανε ένα παγκόσμιο οργανισμό των όπου γης Εβραίων, και τον ονομάσανε Κοινοβούλιο. Κάτι σαν το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνισμού. Και βγαίνει ο κάθε &$%[#^-&^&55 και λέει: άραγε, αυτή είναι η παγκόσμια κυβέρνηση;

    Αλλά, τι να πεις; Αμα το 'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες, άντε να σου εξηγήσουν πως, βασικά, είσαι ρατσιστής με τους Εβραίους, και χ*ζεσαι μόνος σου από ένα φόβο παράλογο.

    Σημειώστε, πως η Ευρ Ενωση έχει από καιρό ευαισθησία με τις μειονότητες. Ομοφυλόφιλοι, μαύροι, κίτρινοι, μουσουλμάνοι, Βάσκοι, κονδύλια στις υπανάπτυκτες περιοχές (πχ Ηπειρος), κλπ. Οπότε, ήτανε πολύ φυσικό ο σύλλογος των απανταχού Εβραίων να βρει υποστήριξη από την ΕΕ.
    -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.