4/3/12

Η κατάρρευση του ελληνικού κράτους και οι "Έλληνες" προδότες GR001 και GR101. Κινήθηκε κανένας εισαγγελέας για τον εντοπισμό και τη δίωξή τους ή όχι;


Του Σάββα Καλεντερίδη
Τα βίαια γεγονότα που είναι σε εξέλιξη στη Συρία τον τελευταίο χρόνο, γεγονότα που συνιστούν έναν ιδιότυπο πόλεμο στον οποίον ο επιτιθέμενος είναι πολύ καλά εξοπλισμένοι ένοπλοι, που υποστηρίζονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες, και αμυνόμενος είναι το καθεστώς Άσαντ και το κράτος της Συρίας. Ο αγώνας είναι αδυσώπητος, αφού το διακύβευμα είναι τεράστιο, ο έλεγχος της Μέσης Ανατολής.
Η Συρία, που υπήρξε χώρα υπό γαλλική κυριαρχία, έγινε ανεξάρτητη το 1946, το 1958 σχημάτισε μαζί με την Αίγυπτο την Ηνωμένη Αραβική Δημοκρατία, από την οποία αποχώρησε το 1961 κι έγινε ανεξάρτητο κράτος. Δηλαδή, επί της ουσίας, ανεξάρτητο κράτος είναι τα τελευταία 60 χρόνια, από τα οποία τα 40 κυβερνά το μπααθικό κόμμα της οικογένειας Άσαντ.
Αν και πρόκειται για ένα νεοπαγές κράτος, που διοικείται από ένα αυταρχικό καθεστώς με μειωμένα ερείσματα στις λαϊκές μάζες, το συριακό κράτος φαίνεται ότι αντέχει σε αυτήν την ιδιότυπη επίθεση που δέχεται από πολύ ισχυρότερα από αυτό κράτη, με μόνη στήριξη αυτή της Μόσχας, του Πεκίνου και της Τεχεράνης. Και όχι μόνο αντέχει, αλλά είναι σε θέση να συλλαμβάνει τους εγκάθετους και τους πράκτορες των ξένων χωρών που δρουν στο έδαφός της, τους οποίους χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό χαρτί σε πολιτικό επίπεδο.
Οι υπηρεσίες του συριακού κράτους πρώτα συνέλαβαν 49 άτομα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνεργάζονταν με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και συμμετείχαν σε ανατρεπτικές δράσεις και βίαιες ενέργειες εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και εναντίον της Συρίας. Μετά τη σύλληψη, που έγινε τον παρελθόντα Δεκέμβριο, ακολούθησαν μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, με στόχο την εξεύρεσης λύσης για την απελευθέρωση και την παράδοση των Τούρκων πρακτόρων στην Τουρκία, με αντάλλαγμα της την αλλαγή στάσης της Τουρκίας απέναντι στην υπό εξέλιξη κρίση στη Συρία. Τα πρώτα σημάδια της αλλαγής στάσης της Τουρκίας, τα είδαμε κατά την πρόσφατη απόφαση  του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ), που ζητάει μεγαλύτερη διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση Άσαντ της Συρίας, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την αντιπολίτευση, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε ξένη στρατιωτική ανάμιξη, της οποίας γενικός γραμματέας είναι ο Τούρκος κ. Εκμελεντίν Ιχσάνογλου.
Όμως οι επιτυχίες του συριακού κράτους δεν σταματούν εδώ. Οι αρμόδιες υπήρεσίες της Συρίας φέρονται να συνέλαβαν 18 πράκτορες της Γαλλίας οι οποίοι συμμετείχαν στις ανατρεπτικές και τις βίαιες ενέργειες, στο πλευρό των «εξεγερμένων» της συριακής αντιπολίτευσης. Όπως αποκάλυψε στις 13 Φεβρουαρίου 2012, ο έγκριτος δημοσιογράφος Thierry Meyssan στο πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης, η Συρία είχε συλλάβει μια δωδεκάδα Γάλλους στρατιωτικούς που δρούσαν στο έδαφός της, ενώ άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των Γάλλων που είναι αιχμάλωτοι στα χέρια των υπηρεσιών της Συρίας σε δεκαοκτώ.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Γάλλος πρέσβης Eric Chevallier, που είχε αναχωρήσει από τη Δαμασκό στις 7 Φεβρουαρίου για «διαβουλεύσεις», επέστρεψε εσπευσμένα στη συριακή πρωτεύουσα στις 23 Φεβρουαρίου, για να επιληφθεί του θέματος, αφού οι Γάλλοι αιχμάλωτοι κινδυνεύουν με πολυετείς φυλακίσεις, αν δικαστούν ως ξένοι πράκτορες που δρούσαν στο συριακό έδαφος. Και αυτή η υπόθεση, αποτελεί ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της Συρίας, η οποία σημειωτέον δέχεται επίθεση στα πλαίσια ενός ιδιότυπου πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους 12 μήνες, με κόστος που μέχρι στιγμής ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι ανθρώπινες απώλειες ανέρχονται σε τρεις χιλιάδες στρατιώτες και 3-4 χιλιάδες ενόπλους και αόπλους εξεγερμένους πολίτες.
Τη στιγμή που το νεοπαγές κράτος της Συρίας, αν λάβουμε υπ’ όψιν τα δυο θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, συνεχίζει να λειτουργεί, παρά το γεγονός ότι η χώρα δέχεται μια ιδιότυπη επίθεση και βρίσκεται σε πόλεμο, στην Ελλάδα, που το κράτος έχει ιστορία 180 χρόνων, όχι μόνο δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την επίθεση που δέχεται η χώρα μας από τις αγορές τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι σύμμαχος με τον "εχθρό".
Η κομματοκρατία και ο άκρατος καταστροφικός συνδικαλισμός, εκφύλισαν το εθνικό, πατριωτικό και υπηρεσιακό φρόνημα του Έλληνα υπαλλήλου, ο οποίος από υπηρέτης του κράτους και του εθνικού συμφέροντος, μετατράπηκε σε υπηρέτη συντεχνιακών συμφερόντων και των συμφερόντων του κόμματος, ενώ δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών του ελληνικού κράτους, από αφέλεια ή από ιδιοτελές συμφέρον, στα πλαίσια σχέσεων που αναπτύσσονται άναρχα και χωρίς κεντρικό έλεγχο με υπηρεσίες και παράγοντες ξένων κρατών, διαρρέουν πολύτιμα κρατικά μυστικά, πλήττοντας καίρια τα εθνικά μας συμφέροντα.
Έτσι, αντί το κράτος και οι έντιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, υπηρέτες του έθνους και των πολιτών, να αποτελούν την ιδιότυπη αντίσταση και άμυνα στον πόλεμο που δέχεται η χώρα μας από τις αγορές και τα ξένα οικονομικά συμφέροντα, άλλοι άνοιξαν οι ίδιοι τις κερκόπορτες και άλλοι έγιναν συνένοχοι των πολιτικών και πρόδωσαν τη χώρα, η οποία αλώθηκε από τα μέσα, όπως προκύπτει από τα απόρρητα αρχεία του παγκοσμίου δικτύου πληροφοριών της Stratfor. Σύμφωνα με τα αρχεία της αμερικανικής πλανητικής παρα-υπηρεσίας πληροφοριών, δυο προδότες του ελληνικού έθνους με κωδικούς GR001 και GR101, από το 2009  και προτού φέρει τους ξένους πράκτορες ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ως επίσημους συμβούλους-σωτήρες με πρόσβαση στις πιο ευαίσθητες πληροφορίες που αφορούσαν την ελληνική οικονομία, διέρρεαν κρίσιμα στοιχεία στους πράκτορες της Stratfor, προετοιμάζοντας την είσοδο στο ΔΝΤ και την επακόλουθη οικονομική καταστροφή της χώρας. Μετά ακολούθησαν οι επαφές Παπανδρέου-Στρος Καν και μετά η κατρακύλα...
Όμως, τι άλλο να περίμενε κανείς, όταν οι παράγοντες που θα έπρεπε να εντοπίσουν και να χώσουν βαθειά στη φυλακή εκείνους που προδίδουν τη χώρα, είναι οι ίδιοι οι καλύτεροι «συνομιλητές» των ξένων υπηρεσιών;
Μπορεί τα στοιχεία αυτά, που δείχνουν ότι το ένδοξο ελληνικό κράτος βρίσκεται σε κατάσταση που είναι χειρότερη ακόμα και από αυτή της Συρίας, να προκαλούν θλίψη και να επιδεινώνουν την εθνική μας κατάθλιψη, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διάγνωση πρέπει να προηγείται της θεραπείας.
Και για να βαδίσει η χώρα το δρόμο της λύτρωσης, πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να ξαναφτιάξει το ελληνικό κράτος, όχι όπως επιβάλλουν τα συμφέροντα και τα κριτήρια της Τρόικας, αλλά όπως επιβάλλουν τα εθνικά μας συμφέρονται και η επιβίωση του έθνους.
Υπό την άποψη αυτή, έχει πολύ δουλειά να κάνει η επόμενη κυβέρνηση!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

46 σχόλια:

  1. Σωστός Σάββα.

    Αν βρούμε το θάρος να κόψουμε τους δεσμούς μεταξύ κράτους και κομμάτων,θα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά.

    Η επόμενη κυβέρνηση,το πρώτο που θα πρέπει να κάνει,είναι να ξεκινήσει έρευνα για το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,και να στήσουν ειδικά δικαστήρια.

    Αλλά αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής,είναι ότι το κουκούλωμα πάει σύννεφο.

    Ή συγκυβέρνηση θα κάνουν,ή δικαιοσύνη θα αποδώσουν.

    Και τα δυο,δεν παίζει.

    ΥΓ
    Ο Άσαντ μάλλον δεν είναι του κολεγίου Αθηνών,είναι πιο μπρουτάλ τύπος,καθόλου τάκτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά για να γίνουν πρέπει να εκλεγεί μία κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία καθαρό πρόγραμμα, και διάφανο παρελθόν, τέτοιο πράγμα όμως δεν βλέπω μέχρι στιγμής, ο λαός θα υποχρεωθεί να ψηφίσει πάλι μία από τα ίδια, αυτά αγαπητέ γίνονται από ειδικές κυβερνήσεις και με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καλεντερίδη, ενώ το άρθρο το αναρτήσατε σήμερα 2 Μαρτίου, πάνω από τον τίτλο του άρθρου έχει μεθαυριανή ημερομηνία στο δε τέλος του αυριανή. πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. irizaar
    απλά είναι προγραμματισμένο να είναι πρώτη είδηση μέχρι την Κυριακή.
    Πάντως, ευχαριστώ για την επισήμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμ...σκάσανε μύτη οι κωδικοί έ;
    Αυτό που λένε, "όταν μιλάνε οι αριθμοί, τα στόματα κλείνουν", εδώ πάει μάλλον.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ειδικά ως προς το καθήκον της νέας κυβέρνησης. Το ζητούμενο είναι πώς θα προκύψει αυτή και από ποιους; Αν είναι από τις ίδιες σημερινές συμμορίες, που κατ' ευφημισμόν λέγονται "κόμματα", ασφαλώς δεν θα γίνει τίποτε. Το έχω ξαναπεί ότι το σημερινό καθεστώς χρειάζεται ριζική αλλαγή, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τον αποκλεισμό από την πολιτική όσων συμμετείχαν σ' αυτήν από την μεταπολίτευση και μετά.

    Μετά χρειάζεται κάθαρση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, αν αποκτήσουμε την σωστή κυβέρνηση και το σωστό πολίτευμα. Μένει να βρούμε ποια είναι αυτά και πώς θα αποκτηθούν.


    ΥΓ: Κάποιο λάθος έχει γίνει παραπάνω, εκεί που λέει "με κωδικούς GR001 και GR101". Ανοίγει μόνον ο σύνδεσμος "101", ενώ ο "GR001 και GR" βγάζει λάθος. Προφανώς πρόκειται για έναν σύνδεσμο, αλλά κόπηκε στα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους και διακονούντες υπέρ του ιστολογίου. Θα ήθελα να θέσω ένα ζήτημα προς σκέψη και σχολιασμό. Πιστεύετε πως ήκεν η ώρα κι ο καιρός για την Κουρδική ανεξαρτησία? Ακόμα και το Αλ Τζαζίρα προβαίνει σε εκτενείς αναφορές για το ενδεχόμενο αυτό. Πολύ φοβάμαι μήπως, δεδομένης της γεωπολιτικής ρευστότητας, κινηθούν η Τουρκία και το Ιράν κατά των Κούρδων με το πνίξουν το κίνημα ανεξαρτησίας εν τη γεννέσει του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκεφτηκες ποτε εσυ Spyridon αλλα και οι αλλοι εδω μεσα που αγωνιατε ,λες και ειστε "κουρδοι", οτι η τουρκια ο,τι χασει απο μεριας κουρδισταν οτι μπορει να της το εχουνε υποσχεθει απο μεριας...ελλαδισταν?Για βαλτε κατω "χαρτι και μολυβι" και υπολογισατε σε αλγεβρικο αθροισμα εδαφη και πλουτο,τι δινει η τουρκια και θα βρειτε και τι παιρνει, αλλα και απο που μπορει να τα παρει αυτα.Για δεστε γυρω της και θα βρειτε τον τροφοδοτη λογαριασμο της.Διοτι τελευταια πολυ ηρεμη την βλεπω οταν κοιταει προς την μερια μας.Υποπτα ηρεμη.Πολυ υποπτα ηρεμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα αμφισβήτησε ξανά την αποτελεσματικότητα των δανειακών συμβάσεων της τρόικας με την Ελλάδα.

    «Ας το πούμε ευθέως: Αυτή δεν είναι βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά μάλλον προς τις τράπεζες στις οποίες οφείλει η Ελλάδα», δήλωσε η Ι. Ραντιτσόβα. Το 2010 η κ. Ραντιτσόβα είχε αρνηθεί να συμβάλει η Σλοβακία στο πρώτο δάνειο προς την Ελλάδα, ικανοποιώντας μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στη χώρα της, αλλά εξοργίζοντας τους εταίρους της στην ΕΕ.

    «Και άλλες χώρες θα έπρεπε να είχαν αρνηθεί διότι τα χρήματα δεν βοήθησαν την Ελλάδα καθ’ οιονδήποτε τρόπο», είπε η πρωθυπουργός στην εφημερίδα.
    http://www.defence-point.gr/news/?p=39258

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ
    Γρηγόρης Αυξεντίου (3 Μαρτίου 1957)
    Ο Γρηγόρης Αυξεντίου και το κρησφύγετο του στον Μαχαιρά
    Ο Γρηγόρης Αυξεντίου και τα φυλακισμένα μνήματα
    «του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται»
    Ο Γρηγόρης Αυξεντίου (1928-1957) ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ, κατά τον Απελευθερωτικό Αγώνα του 1955-59 εναντίον της Αγγλικής κατοχής. Ήταν δεύτερος στην ιεραρχία της οργάνωσης και σκοτώθηκε από τους Άγγλους σε μάχη που δόθηκε κοντά στο Μοναστήρι Μαχαιρά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίως γνωστός με το ψευδώνυμο Ζήδρος, ενώ εκ των υστέρων ονομάστηκε «Σταυραετός του Μαχαιρά». Στις 3 Μαρτίου 1957 οι Άγγλοι, ύστερα από προδοσία πληροφορήθηκαν το κρησφύγετό του κοντά στο Μαχαιρά. Το περικύκλωσαν με αυτοκίνητα και ελικόπτερα, μετά από πολύωρη μάχη και αρκετούς νεκρούς Άγγλους έριξαν βενζίνη στο κρησφύγετο και τον έκαψαν ζωντανό. Το καμένο σώμα του θάφτηκε στις 4 Μαρτίου στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας, στο χώρο που είναι γνωστός σήμερα ως «τα φυλακισμένα μνήματα» από τους Άγγλους στρατιώτες. Πολλοί Έλληνες και ξένοι ποιητές εμπνεύστηκαν από τον αγώνα και το θάνατο του Γρηγόρη Αυξεντίου και έγραψαν ποιήματα προς τιμήν του, το σημαντικότερο εκ των οποίων «Ο Αποχαιρετισμός» του Γιάννη Ρίτσου.
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/03/3-1957.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από μια άποψη ίσως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να «ξαναθυμηθούμε» ότι είμαστε Έθνος, να ξαναενωθούμε σαν έθνος, να μετρηθούμε και να αναμετρηθούμε σαν έθνος σε έναν πόλεμο που το όπλο είναι η γνώση και όχι οι σφαίρες. Ναι η σωστή διάγνωση σε αυτήν την συγκυρία είναι πραγματικά ζήτημα ζωής και θανάτου. Αυτό που σήμερα θέλει η πατρίδα από εμάς είναι να βρούμε την σωστή λύση στον σωστό χρόνο και να την υλοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στέγιε, ναί για τους φόβους περί Τουρκίας που διατύπωσες. Την βρίσκεις όμως να μας κοιτάει ήρεμη;
    Θα μου πείς, το περασμένο φθινόπωρο είχε παροξυσμό, αλλά μετά καταλάγιασε...
    Οντως, τα σιγαλά ποτάμια να φοβάσαι.
    Ευχαριστούμε για το αφιέρωμα Αυξεντίου.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι προδότες συγ-κυβερνούν.

    Δεν τους πιάνουν και δεν τους δικάζουν γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ είναι οι ίδιοι.

    Περιμένουμε απο τους προδότες να διαλευκάνουν την προδοσία και να αποδώσουν δικαιοσύνη.

    Είναι θέμα χρόνου να γίνουμε καρτούν,έτσι όπως πάμε.

    ΟΛΑ τα εγκλήματα που έγιναν σε βάρος του Εθνικού συμφέροντος έγιναν απο τα ίδια τα κόμματα.

    Αλλά βλέπεις,ασκούν ακόμη επιρροή σε μια μερίδα του λαού,που τους επιτρέπει να συνεχίσουν το έργο τους μέχρι τέλους.

    Και έτσι,κανένας σοβαρός και ικανός άνθρωπος δεν θα ασχοληθεί με αυτή την σιχαμερή πολιτική πραγματικότητα.

    Είναι θέμα χρόνου λοιπόν,να πληρώσουμε ακόμη πιο ακριβά που δείξαμε όλη αυτή την ανοχή στα κόμματα που μας προδίδουν χρόνια τώρα.

    Οι λαμακίες πληρώνονται,και επειδή οι δικές μας ήταν μεγάλες λαμακίες θα τις πληρώσουμε ακόμη πιο ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. skal,

    Γιατὶ χάθηκε, ἐδῶ καὶ λίγες ἡμέρες τὸ κουτάκι, στὸ ὁποῖο κάνοντας κλίκ, μοῦ ἀποστέλονταν στὴν e-mail διευθυνσί μου τὰ σχόλια;
    Εἶναι δυνατὸν νὰ τὸ ἐπαναφέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεκάδες χρόνια μας κυβερνούν οι προδότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ konion

    Έχω ρωτήσει κι εγώ μερικές φορές, αλλά απάντηση δεν πήρα. Αρχίζει να μου θυμίζει .... Δημόσιο εδώ! :-)

    @ yan

    Αναγκαστικώς, όπως μία οικογένεια περιλαμβάνει άτομα καλά και κακά.

    @ elpasa

    Τίποτε δεν μπορούμε να κάνομε, εφ' όσον έχομε 4.000.000 λαθρομεταναστών στην χώρα, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά με νέες εισροές και γεννήσεις και απειλούν με πλήρη πληθυσμιακή αλλοίωση. Ούτε μπορούν βέβαια να ενσωματωθούν και να απορροφηθούν. Μετά από 10, το πολύ 15 χρόνια, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι εντελώς διαφορετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Konion kai Nativist
    απευθυνθείτε στον Andpik, αυτός είναι υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περιοδικό ΚΛΙΚ - Αύγουστος 1999
    Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου στον Σταύρο Θεοδωράκη
    Ερώτηση:
    «Σας ενοχλεί που ορισμένες απόψεις σας είναι μειοψηφούσες; Εχω στο μυαλό μου, λ.χ., τις τολμηρές σας θέσεις για τα ναρκωτικά.»
    Απάντηση:
    «Οι πολιτικοί, αγαπητέ μου, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. Οι πολιτικοί είναι για να ανοίγουν δρόμους.»
    Συμπέρασμα:
    Η δουλειά των πολιτικών δεν είναι να κάνουν αυτό που θέλουν οι πλειοψηφίες που τους εξέλεξαν αλλά να ανοίγουνε…δρόμους. Δέκα χρόνια μετά τους άνοιξε τους…δρόμους.

    Ερώτηση:
    Ποιος είναι ποιο επικίνδυνος, ο προδότης Παπανδρέου οι τα 3.000.000 Έλληνες που τον ψήφισαν;

    Προσωπικά αυτό που με τρομάζει περισσότερο και από την προδοσία είναι η βλακεία.

    Όχι yan στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι δεν αναφέρομαι στους προδότες για αυτό και λέω να μετρηθούμε πριν αναμετρηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. “..είναι σύμμαχος με τον "εχθρό.."
    Μα ο εχθρός κανόνισε απ΄την αρχή να επιβάλει το ερμαφρόδιτο της συμμαχίας, με το να μας έχει με το σουγιά στο κόκκαλο (την ιδιωτική τους τράπεζα της Ελλάδας και υποθηκευμένα τα πάντα!) και το λουρί στο σβέρκο .(και κατά συρροή πάγκαλους τσομπαναραίους να προστατεύουν τα συμφέροντά του!) προσέξτε στο (1+30")

    Και πάλι ευγενικά το είπε αυτό! οτι “..Αυτή δεν είναι βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά μάλλον προς τις τράπεζες στις οποίες οφείλει η Ελλάδα», το οποίο δήλωσε η Η Σλοβάκα Ι. Ραντιτσόβα. .” γιατί αν έλεγε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ξυπνάτε ΚΑΙ κλείστε την κερκόπορτα της ΠΟΛΗΣ, δηλαδή αυτό το επαίσχυντο με το ιδιωτικό καθεστώς της τράπεζας της Ελλάδας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην ΕΥΡΩΠΗ, (εξαιρουμένης της Αγγλία που δεν είναι στο ΕΥΡΟ) θα την πέρνανε σβάρνα τη Σλοβάκα, ΟΧΙ μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ παροπιδάκιδες αλλά και οι Ελληναράδες προφήτες του ΜΑΣΑΙΑγιατί η Σλοβάκα πάει να χαλάση την ΟΛΗ δουλειά του δουλέματος της ηλιθιότητας ενός λαού που επιτρέπουν να τον κλέβουν από τη μήτρα της μήτρας τις οικονομίας του, και αν αφυπνίσει τους Έλληνες θα χαλάσει κι δουλειά με την έλευση του ΜΑΣΑΙΑ, ΑΛΛΑ από την άλλη κάθε τόσο ο Ελληνας αυτοψηφίζει τους πολιτκούς τσιλιαδόρους που διαξιφίζονται για το πως διαχειριστούν τη νομιμοφάνεια του ΤΡΑΦΙΚΙΓΚ των νταβατζήδων, και σκεφτείται ΜΕΤΑ γιατί ο Καρατζαφέρης ο Πάγκαλος προσέξτε στο (1+30") ο Μαυρίκος ο Παπαγεωργίου κ.α. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ τους να συνδιαπλέκονται και να συντηρούν τη διαφθορά καθώς επίσης και να θεωρούν και να συμπεριφέρονται στους ψηφοφόρους του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ τους ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥ, σαν τα ΕΛΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ψηφοθηρικά ερίφιά τους ΠΡΙΝ τη σφαγή!

    Οπότε οι αγγλεταίρες καλοπερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν αυτες οι πραξεις-σκοπιμες απραξιες , του παπανδρεου και του επαισχυντου παγκαλου, δεν ειναι πραξεις εσχατης προδοσιας τοτε τι συνιστα αυτη η φραση,γιατι εχωμε χασει και την εννοια των λεξεων τελικα
    -----------------------------------------------
    Σε μια νέα αποκάλυψη η οποία αφορά τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο και δη αυτά που βρίσκονται νότια της Κρήτης προχώρησε το WikiLeaks, σύμφωνα με δημοσίευμα τουwww.defencenet.gr.Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα με βάση τη διαρροή των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor προκύπτει ότι τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!Όπως υπογραμμίζεται, με δεδομένη την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο!
    Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες μετά και ενώ οι πληροφορίες είχαν αρχίσει και διέρρεαν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή είπε τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα».
    http://national-pride.org/2012/03/03/%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%8C%CF%84/#more-111696

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος το σύνθημα ''όλο το έθνος ενωμένο '' γιατί παραγνωριστήκαμε μέσα σ'αυτό, ''πούσ...δες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια''. Μέχρι λοιπόν να μετρηθούμε για να λογαριάσουμε ποιοί είναι το ΕΘΝΟΣ, ας μην χρησιμοποιούμε το ....σύνθημα...άσε που φοβάμαι ότι θάναι μικρός ο αριθμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Στέργιε, όσον αφορά για τα προηγούμενα σχόλια περί επικείμενης ή επεξαργαζόμενης απλά επέκτασης της Τουρκίας προς δυτικά, έχω απλά να σου θυμίσω ότι οι ηγεμονικές βλέψεις προκαλούν αντιηγεμονική συπείρωση. Ένα μάαθημα της ιστορίας το οποίο οι Τούρκοι έχουν ξεχάσει. Θεωρώ ότι η Τουρκία θα ψάξει τρόπους να επωφεληθεί από τις δομικές ή τρέχουσες αδυναμίες των γειτόνων της. Δεν θα μπορέσει όμως για πολύ να αποτρέψει έναν επικείμενο, κατά την γνώμη μου, αντι-ηγεμονικό αντι-Τουρκικό άξονα είτε στα Βαλκάνια είτε στην Μέση Ανατολή είτε στον Καύκασο. Άλλωστε οι Ισραηλινοί έχουν ξεκινήσει με επιτυχία εδώ κ χρόνια να περικυκλώνουν το Ιράν με "φίλες" χώρες. Μπορεί να καταφέρουν το ίδιο κ στα Βαλκάνια κατά της Τουρκίας εάν δεν γεφυρωθεί ποτέ η τρέχουσα διαφορά μεταξύ Άγκυρας-Τελ Αβίβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΒΒΑ. ΟΜΩΣ, ΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ? ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Km58
    Γιατι στοχος μας παραμενει ο Παπαδημος?Αυτος ειναι ενας τεχνοκρατης και ο μονος που θα μπορουσε να φερει σε ισορροπια αυτα που ητανε να γινουν.Σκεψου να ειχες εναν ασχετο να διαπραγματευεται με τις υαινες της οικονομιας.Δηλαδη εναν παπανδρεου,εναν σαμαρακο,εναν βεννιζελο!!!!!(αυτος και αν ητανε μονος του με αυτους),εναν παγκαλο (θα τους ειχε δειρει ολους και θα τον μαζευε η σεκιουριτυ).Τι λεμε τωρα!!!!Παλι διπλα θα ειναι στις επομενες φασεις.Δυστυχως εχωμε λειψανδρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτη την διαφημηση εδω και πανω πανω δεν νομιζω Σαββα οτι δεν την προσεξες εκτος και αν σου αρεσει.Για πες μας .....
    >Καλωσήλθατε στην Τεκτονική Βιβλιοθήκη του Φ.Ο.Σ.
    http://www.masoniclibrary.gr/catalog/main.php<

    και μη μας πεις παλι οτι φταιει η google! Αμα θελεις,λεω αμα θελεις,μπορεις να την αφαιρεσεις.Αν θελεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σχετικά με τον Γρηγόρη Αυξεντίου , εδώ http://grparodys.blogspot.com/2012/03/1.html ,το 1ο μέρος μιας ταινίας - αφιερώματος
    και εδώ http://grparodys.blogspot.com/2012/03/2.html
    το 2ο μέρος .
    Είναι περίπου 1 ώρα ταινία ,αλλά αξίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πιστεύω πως δε χρειάζονται ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες για να καταλάβουμε ότι το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας -που είναι γεμάτο ψεύτικες ταμπελίτσες για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοκρατία κλπ- προσφέρει την ιδανική μήτρα για τη γέννηση προδοτών. Ζούμε σε μια χώρα και σε μια εποχή γενικότερα κατάφορτη από αντιφάσεις με πρώτο και καλύτερο θύμα την εμπιστοσύνη. Όταν όμως η εμπιστοσύνη κλονίζεται ο δρόμος που ο καθένας νιώθει σιγουριά να βαδίσει είναι ο απάτητος. Ο μόνος δρόμος δηλαδή που μπορείς να βαδίσεις νιώθοντας ασφαλής είναι το μονοπάτι που ανοίγεις μόνος σου. Στην ουσία είναι το μονοπάτι που έντεχνα σε στέλνουν να χαράξεις. Να μειοδοτείς πιστεύοντας πως πρωτοτυπείς. Γιατί τι είναι αυτό που μπορεί να σε κρατήσει μακριά από μειοδοτικές ενέργειες; Είναι τα ιδανικά σου; Είναι η παιδεία σου; Είναι η ανάγκη σου να επιβιώσεις; Είναι η βαθειά διαπίστωση πως το θαύμα της δημιουργίας επαναλλαμβάνεται και στα υπόλοιπα 6 δις του παγκόσμιου πληθυσμού; Όταν σου μαθαίνουν πως τα ιδανικά δεν μπορούν να σου γεμίσουν την τσέπη, όταν η παιδεία σου καταστρέφεται στο όνομα της ανασύστασης και στις εξειδικευμένες παιδαγωγικές τεχνικές που στην ουσία πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο, όταν προσπαθούν να σε πείσουν πως η επιβίωση σου ακόμα και μέσω της πιο αισχρής "πολυπολιτισμικότητας" (ιδιαίτερα τότε) είναι εξασφαλισμένη, όταν σου δείχνουν ως πρότυπο τους πιο αλαζονικούς ανθρώπους, τότε είναι πιο δύσκολο από ποτέ να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Είναι λογικό... σε μια ομήγυρη σωριασμένη κάτω το να στέκεις όρθιος σε φέρνει σε αμηχανία κι επιπλέον σε κάνει εύκολο στόχο. Δε θέλω να σας κουράσω απλά θέλω να σας δείξω το μέγεθος της δουλειάς που έχουμε να κάνουμε και πιστεύω πως οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στεργκ
    τις διαφημίσεις τις κανονίζει και τις βάζει η γκούγκλ.
    Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο και να ασχοληθώ, για να δω πως μπορούν να αποκλειστούν κάποιες διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οσο δεν τιμωρουμε παραδειγματικα τους προοδευτικους μας δημαγωγους, θα μιξοκλαιμε αυτοκαταστροφικα.

    "Τις παλιές καλές εποχές στην Ελλάδα έλεγαν: «Δεν είμαστε Ρουάντα». Σήμερα στην Ρουάντα λένε: «Προς Θεού μη γίνουμε Ελλάδα»!"

    - Τ. Μιχας, "Ρουάντα και Ελλάδα"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13022

    - Κοντογιώργης - Δυναστική κομματοκρατία - 3.3.12
    http://www.youtube.com/watch?v=39URtch3uz4&feature=player_embedded

    - Κ. Στουπας, "Μετά το χρέος, χαρίζουν και τα διακοποδάνεια..."
    http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1427873

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ "το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας προσφέρει την ιδανική μήτρα για τη γέννηση προδοτών"
    ================

    Παντοτε ζωα η ανθρωποι σχηματιζαν ομαδες επιβιωσης και σε καθε ομαδα οι αλλες θεωρουνταν αλλα και ητανε εχθρικες και αρνητικοι παραγοντες για την επιβιωση καθε ομαδας.Ετσι η επιβιωση καθε ειδους ταυτιστηκε με την κεντρομολα σκεψη και δραση των επιμερους στοιχειων του.Καθε αντιθετη δραση,που στα ζωα δεν υφισταται,θα πρεπει να τιμωρειται με βαρυτατες ποινες οπως και με τον αποκλεισμο του βαρεια και επιβιωτικα για ολους παραβατικου ο οποιος για ιδιον συμφερον καταπατα την επιβιωση της ομαδας.Η παραβατικοτητα αυτη δεν περιοριζεται μονον σε εμφανεις προδοτικες πραξεις αλλα και σε εμμεσα και δυσκολοανιχνευσιμες πραξεις οπως οικονομικες,πολιτικες,κλπ οταν το ατομο εργαζεται για το συμφερον αλλης ομαδας και προσδοκα να αποκομισει ατομικα ωφελη απο αυτην του την δραση.Προκειται για επικινδυνη δραση που επρεπε να πληρωνεται με δημοσια διαπομπευση,κατασχεση ολων των περουσιακων στοιχειων του παραβατικου και των συγγενων του,δημοσιο απολογισμο και αιτημα απο τους υπολοιπους για μια συγγνωμη και τελος πολυχρονη κοινωνικη εργασια σε ιδρυματα,γηροκομια κλπ.Τελος η νεσατη των ποινων να εφαρμοζεται στην πρωτη υποτροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. skal

    " Konion kai Nativist
    απευθυνθείτε στον Andpik, αυτός είναι υπεύθυνος.
    3 Μαρτίου 2012 7:16 μ.μ."

    Καλά το έγραψα εγώ, ότι εδώ αρχίζει να θυμίζει Δημόσιο. "Στο τρία, από κει στο πέντε, στον διευθυντή για υπογραφή και ξανά εδώ" :-))

    Αν είναι δυνατόν! O Andpik δεν διαβάζει ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ; Εσύ, Σάββα, δεν έχεις το τηλέφωνό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. sterg, λέμε το ίδιο ακριβώς μόνο που όποιοι εναντιώθηκαν στην επιβίωση της ομάδας που λέγεται "Έλληνες" φτάσαν τώρα να μας ζητάνε και τα ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σκαλ
    Φιλος μου εστειλε το ακολουθο μηνυμα,οποτε ο υπευθυνος του ινφογνωμονα,ο πρακτικα υπευθυνος εννοω,θα πρεπει να μας αναλυσει τις προσωπικες του προτιμησεις σε τακτικη επισκεψη αλλων ιστολογιων η blogs με περιεχομενο ητε τις δυο ...ψυχες που ποζαριζαν μεχρι προτινος για πελατεια ητα τωρα μια μασονικη σφηκοφωλια η παραμασονικη φωλια.Δες παρακατω και πες μας διοτι η πληροφορια παρακατω ειναι και τσεκαρισμενη=
    >>>>Στέργιε... η google σου δείχνει διαφημίσεις που έχουν σχέση με το προφίλ που έχεις βάση των cookies απ' τα site που συνήθως πας.
    Οπότε, το να λες ανοικτά και σε όλους, τι είδους διαφήμιση της google βλέπεις, είναι σαν να λες ανοικτά τι είδους site επισκέπτεσαι πιό συχνά.Κάνε ένα τεστ από άλλο κομπιούτερ (και άλλης τηλ σύνδεσης) και θα δείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στεργκ
    αυτό το γνωρίζω. Η γκόγκλε στέλνει διαφημίσεις στον κάθε χρήστη, ανάλογα με το είδος των ιστολογίων και των ιστοσελίδων που επισκέπτεται.
    Δηλαδή, αν επισκέπτεται για παράδειγμα πολλές ιστοσελίδες με εστιατόρια, όταν μπει στο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, τότε αυτόματα βάζει και στο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ διαφημιση με εσιτατόρια.
    Αυτό το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγω παλι κατι δεν καταλαβα απο τα γραφομενα σου Σκαλ.Δηλαδη τι εννοεις οτι το ιστολογιο της μασονικης στοας που ελλοχευει στις διαφημισεις της google ποιος το επισκεπτεται συχνα οπως εγραψες=ο κριστιαν ,ο Αντπικ,εγω η εσυ η καποιος αλλος.Για διευκρινησε αν θελεις και επιθυμεις αυτο το προκυψαν πληροφορικο θεμα για το ποιος ειναι ποιος,η οτι κατι αλλο τρεχει που δεν κατανοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και κατι για διευκρινηση με σημασια=εγω ποτε δεν ετυχε να μπω σε αυτο το ιστολογιο ουτε και ενημερωτικα γιατι δεν το γνωριζα σε τελικη γραφη.ποιος εχει τετοιο ενδιαφερον και κουβαλησε και τον ...ιο απο πισω του σαν τον τρελλο που σερνει και ενα ντενεκε μαζι του και ουτε να κρυφτει δεν εγνωριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στεργκ
    δεν ξέρω τί ακριβώς κάνει η γκόγκλε, αλλά νομίζω ότι ομαδοποιεί τις διαφημίσεις και τα ιστολόγια-ιστοσελίδες που παρακολουθεί κάποιος χρήστης και αναλόγως με τα ενδιαφέροντά του, του βάζει διαφημίσεις.
    Στον κάθε χρήστη.
    Αν η γκόγκλε ταξινόμησε το βιβλιοπωλείο των τεκτόνων στα πολιτικού ενδιαφέροντος θέματα, έβαλε τη διαφήμιση σε όσους επισκέπτονται πολιτικού ενδιαφέροντος ιστολόγια.
    Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στεργιέ,
    Μη συνεχίζεις, βαραίνεις τη θέση σου... Εγώ ποτέ δεν είδα διαφήμιση κάποιας μασονικής στοάς η βιβλιοθήκης, άλλα όλα για κρουαζιέρες, κότερα στη Τουρκία, Ταϊλάνδη κλπ., λόγω επαγγελματικής μεγάλης χρήσης του Διαδικτύου. Μόνο που μου κολλάει μια ωραία γοητευτική ξανθιά Ρωσίδα στη γωνία, κάθε φορά που θέλω να αναρτήσω. θα παρακαλούσα τον Σκαλ να μη μου τη κλέψει, δεν μπορώ πια χωρίς αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολυ εξυπνο αλλα και πολυ "ελληνικο" ,Κριστιαν.Βλεπω οτι αρχισες να μπαινεις στο "ελληνικο πνευμα" .Δηλαδη σε ο,τι διδαχθηκε απο παλαιοτερους απο εσας στον τοπο αυτο οπου εθνικο προιον εξαγωγιμο δεν ειναι μονο το λαδι και η φετα αλλα και το σουβλακι+καμακι.Εξελληνιστηκες πλεον πληρως,δεν ανησυχουμε πλεον για σενα εμεις οι παλαιοτεροι του "χωρου".
    ΥΓ
    Γνωριζω ομως οτι στα "πολιτισμενα" κρατη της Δυσης οι μασονικες στοες ειναι σαν τα μπακαλικα η τα δικα μας καφενεια για αυτο τυχαια ανεφερα και εσενα.Ποιον να βαλω σαν...υποπτο? κανενα απο την επαρχια?Ε! οχι και τετοια αδικια....Τον Σαββα? Ε! ξερεις κατι απο διαισθηση ,δεν κολλαει το θεμα.Ευτυχως που ειχες το θαρρος και πηρες την πρωτοβουλια να εκπροσωπισεις το τιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Sterg, χαίρομαι που τα κατάλαβες όλα και σε βοήθησα, έστω και μόνο λόγω της ύπαρξης μου.
    Μια φιλική συμβουλή μόνο (ελληνικότητα και αυτή), "την υπογραφή μας και τη ... μας να προσέχουμε που τη βάζουμε". Το ίδιο ισχύει και με τα "cookies".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εγω παντοτε τα προσεχω αυτα.το ιδιο ευχομαι παντα και για τους φιλους μου που μερικες φορες...απροσεκτουν...Να εισαι καλα με εκανες και χαμογελασα...με την "τρεχουσα" κατασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. και φυσικα Κριστιαν,την συμβουλη σου την απευθυνεις προς ολο το τημ.Αυτο...εκπεμπεται ,μαζι με καποιο μολις ακουγομενο...γρυλισμα προειδοποιητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με συγχωρείς αγαπητέ Στέργιο, η συμβουλή μου είναι αυστηρώς προσωπική προς εσένα, μάλλον δεν το κατάλαβες.

    Ουδείς αναγνώστης η διαχειριστής η συν-διαχειριστής του Ινφογνώμονα μπορεί να φέρει στον υπολογιστή σου τις διαφημίσεις που ανέφερες, η οποιαδήποτε άλλη. Το cookie εσύ -η άλλος χρήστης του υπολογιστή σου- το έβαλες στη Γκούγκλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι ειναι αυτα ρε πατριωτη που λες οταν εγω ουτε απο το ονομα δεν εγνωριζα αυτην που επισκεπτεστε.Για ψαχτειτε μεταξυ σας.εμενα οι πηγες μου δεν εχουν αναγκη τις στοες για να βγουνε.πολυ φορα πηρατε και χρησιμοποιειτε τον γνωστο μηχανισμο αποενοχοποιησης.
    ΥΓ
    Αν δεν ητανε απο εσας δεν κολλαω να πω οτι μπηκα εγω και μαγκια μου γιατι εχω μπει και σε χειροτερα για να παρακολουθησω και εχω και ΑΝΟΣΙΑ.αλλα αφου δεν ειναι ετσι τι να σου πω για να σε ευχαριστησω και πιθανα απαλλαξω εκτος κα;ι αν μιλας για λογαριασμο αλλου.Πολυ πλακα εχει τελικα.Για γελια.πολλα γελια.εγω προσωπικα αποκαλουμε απο αυτους που γνωριζουν σαν ο......"φονεας των κουρελομασονων"!!!χαχαχαχα.Βρεστε τα μεταξυ σας και καντε και τις πλακιτσες σας γιατι τυχαια τραβηχτηκε το ...παραβαν και πεσανε ..σωβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.