12/4/12

Επαναπροώθηση 60 παράνομων μεταναστών

Εξήντα ακόμη παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν την Μεγάλη Τετάρτη στις χώρες καταγωγής τους (φωτογραφία αρχείου).
Εξήντα ακόμη παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν την Μεγάλη Τετάρτη στις χώρες καταγωγής τους.
Συγκεκριμένα, επαναπατρίστηκαν ένας πολίτης Αλγερίας, δύο πολίτες Ινδίας, δύο πολίτες Μπανγκλαντές, ένας πολίτης Ουκρανίας, ένας πολίτης Πολωνίας, ένας πολίτης Σερβίας και 52 πολίτες Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Αλγερίας, Ινδίας, Μπανγκλαντές, Ουκρανίας, Πολωνίας και Σερβίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς την Αλγερία, το Δελχί, την Ντάκα, το Κίεβο, τη Βαρσοβία και το Βελιγράδι. Οι 52 Πακιστανοί αναχώρησαν με ειδική πτήση charter με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχώρη.

3 σχόλια:

  1. Σὰν ἀνέκδοτο ἀκούγεται. Ἐδῶ μπαίνουν χιλιάδες κάθε μῆνα καὶ μοῦ λένε ἀπέλασαν 60;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, πω, άνθρωπο δεν θ' αφήσουν. Τι κάνετε, μωρέ θηρία; 60 επαναπροωθήσατε; Δηλαδή, σε καμιά 200αριά χρόνια θα έχομε αδειάσει εντελώς, υπό την προϋπόθεση τόσοι θα φεύγουν κάθε μέρα, δεν θα μπαίνουν άλλοι και οι εδώ θα στειρωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθήστε το τεράστιο κόστος για τον Ελληνικό λαό, κάθε λαθρομετανάστης πρέπει να συνοδεύεται από δύο αστυνόμους, μας αιμοραγούν οικονομικά Τούρκοι και ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.