26/5/12

Ερογλου: Η ΕΕ να τοποθετηθεί για τη μεταφορά Ισραηλινών στην Κύπρο

Ο Τ/κ ηγέτης κάλεσε την ΕΕ να τοποθετηθεί στα περί μεταφοράς Ισραηλινών στην Κύπρο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολού.Ο Ντερβίς Ερογλου σε δηλώσεις στην Τραπεζούντα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, είπε ότι εναπόκειται στην ίδια την ΕΕ να αποφασίσει κατά πόσο ''τα ε/κ σχέδια για παροχή αεροπορικής βάσης στους Ισραηλινούς'' είναι τα ενδεικνυόμενα.

Σύμφωνα με τον Ερογλου, η «ε/κ διοίκηση» έχει ''συνεργασία με το Ισραήλ στο θέμα των ερευνών για φυσικό αέριο και αν λάβει κανείς υπόψη ότι υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κύπρο, είναι προφανές ότι η συνεργασία θα ενδυναμωθεί και ελπίζω να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και να μην δημιουργήσουν ένταση στη Μεσόγειο''.

Ανέφερε ότι και η τ/κ πλευρά έγινε δέκτης πληροφοριών για τη μεταφορά Ισραηλινών στην Κύπρο, προσθέτοντας ότι και στο παρελθόν η «ε/κ διοίκηση» παρείχε «διευκολύνσεις στη Γαλλία''.
Για την παραβίαση του ''εναέριου χώρου'' του ψευδοκράτους στις 14 Μαΐου από ισραηλινό αεροσκάφος, ο Ερογλου είπε ότι έγιναν διαβήματα από το ψευδοκράτος και την Αγκυρα.
 

7 σχόλια:

  1. Η Τουρκία έπεσε μέσα στον λάκκο που είχε ρίξει την Ελλάδα,με την βοήθεια του Δυτικού κόσμου μηδέ δε εξαιρουμένης και της Ρωσίας σε ορισμένα θέματα.Και τώρα τι έγινε;
    Ο κόσμος έκανε μία στροφή 180ο και από εκεί που η Τουρκία είχε τον Ελληνισμό κάτω από τις πατούσες της τώρα είναι αυτοί κάτω από τις πατούσες των προστατών της και το δράμα είναι ότι αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί παραλογίζεται και δυσκολεύει την θέση της ακόμα πιο πολύ.
    Δεν μπορεί να δεχθεί τους Ισραηλινούς εκ δεξιών των Ε/Κ δεν μπορεί να δεχθεί το Ισραηλινά Α/Φ να πετούν πάνω από την Β Κύπρο παρ΄ όλο που έχουν καταθέσει σχέδια πτήσης στην Ε/Κ κυβέρνηση.
    Πρέπει να ομολογήσω ότι η πρώτη φορά πάντα είναι από παράξενη έως επώδυνος,το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς,μετά όμως μαθαίνεις-συνηθίζεις να ζεις με τον εφιάλτη σου και κάποιες φορές δεν αντιδράς κιόλας διότι το θεωρείς χαμένο κόπο.
    Η καρπαζιά που θα εισπράξει,όχι μόνο από τους σιίτες αλλά και από τους σουνίτες είναι άνευ προηγουμένου,στο τέλος δε θα εισπράξει και από τους Δυτικούς διότι δεν θα τους είναι απαραίτητη η Τουρκία και να χρησιμοποιήσω μία έκφραση του συρμού,τα γεγονότα θα ολοκληρωθούν όχι πιο μακρυά από το πρώτο μισό της δεκαετίας 2020-2030.
    Εγώ από βάθους καρδίας να τους ευχηθώ περαστικά γιατί ξέρω από εμπειρία πόσες φορές το κούτελο τους θα φθάσει στο πάτωμα και επειδή είναι και πατριώτες η κατάσταση θα είναι πιο επώδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και την Τουρκία έχει τοποθετηθεί λόγω κατοχικών δυνάμεων και δεν έγινε τίποτα.

    Γιατί να γίνει κάτι με του Ισραηλινούς;

    Συμπέρασμα; Καλώς να ορίσουν. Και εάν φέρουν και μερικά F-15 μαζί τους ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουνηθήτε Λαμόγια να βρεθείτε εκτός ΝΑΤΟ, να γελάσει το παρδαλό κατσίκι.
    Just take a taste of your own medicine now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Georgia Eleanor ΚΑΙ θα την παρουν την δοση απο το φαρμακο τους ΚΑΙ θα τους αρεσει κιολας (γιατι μεσα σε ενα σαδιστη κρυβεται και ενας μαζωχας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ioannis

    >στην Ε/Κ κυβέρνηση<

    Δεν υπάρχει τέτοια κυβέρνηση στην Κύπρο.

    Η κυβέρνηση της Λευκωσίας είναι η μόνη νόμιμη και διεθνώς (πλην Τουρκίας) αναγνωρισμένη κυβέρνηση της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία καλύπτει εδαφικά και πληθυσμιακά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να μην παίζουμε με αδόκιμες συντμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ο/Χρήστος Βούλγαρης
    Θα είναι τόσο ωραίο για αυτούς να βιώσουν την εκπλήρωση των πραγματικών τους Αναγκών! Επιτέλους το Οθωμανικό Δίκαιο! Στην πράξη.
    -Μόνο που τώρα θα λέγεται Νέο-Οθωμανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ο/Χρήστος Βούλγαρης
    Θα είναι τόσο ωραίο για αυτούς να βιώσουν την εκπλήρωση των πραγματικών τους Αναγκών! Επιτέλους το Οθωμανικό Δίκαιο! Στην πράξη.
    -Μόνο που τώρα θα λέγεται Νέο-Οθωμανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.