19/5/12

Αποχώρησε η κ. Ρεπούση όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή.Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ
Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!
Πηγή: Αιγαίο
Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή

 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή



 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής

 Ωρα :12 :47  Εξαφανισμένη ακόμα από τα έδρανα της Βουλής η Ρεπούση

 .Ωρα :3 :09 μμ επανήλθε στην αίθουσα η Ρεπούση και ψηφίζει
 ΩΡΑ 3:09 ΜΜ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ 

32 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβερό το σχόλιο "ΜΑΚΕΔΩΝ" να με φωνάξεις για μάρτυρα υπεράσπισης, αν σου κάνει μήνυση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και σε παρακαλώ " ΜΑΚΕΔΩΝ" πέρνα απο το δικό μου το στέκι να κάνεις την ίδια δήλωση, σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακεδόνα και Νίκο
    μας περιμένουν στη γωνία, να μην τους δίνουμε ευκαιρίες.
    Ανγκέτα ηρέμησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η Κυρία πληρώνεται από τό Ελληνικό Δημόσιο...!@#%!@@#%@$#%...της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα επιτέλους τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τόπο για να καταλάβουμε ότι πράκτορες ξένων συμφερόντων έχουν διεισδύσει σε όλο το πολιτικό σκηνικό και λειτουργούν πλέον ανενόχλητοι,απροκάλυπτα χωρίς ενδοιασμούς, με αυθάδεια και αλαζονεία.Μα δεν λειτουργεί καμιά υπηρεσία;Δεν ασχολείται κανένας ή έχουν διαβρωθεί και αυτές με άτομα του τύπου Ρεπούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί διαμαρτύρεστε? Μπορεί να διάβασε το άρθρο που αναρτήσατε με τις σαύρες και να θέλει να διαχωρίσει την θέση της από την παραδοσιακή ιστορική ερμηνεία της γενοκτονίας.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/05/blog-post_5825.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιδού ακόμη μια αυθεντική μαρτυρία:
    "Το 1916 ο αδελφός μον Δημήτρης είχε καταταγεί στα Ameles labour. Η ΐίάνα μας ήταν χ?ίρα και επειδή άκουγε πολλά για εξορίες και σφαγές φο-βήβηκε. Είπε στο δεύτερο αδελφό μον Κυριάκο και σ' εμένα να φύγουμε προς τα παράλια τον Πόντου κι1 an7 εκεί (ϊτη Ρωσία ή στην Ελλάδα.
    ΜΕ πολλά βάσανα φτάσαμε στην Κερααούντα.
    Η πόλη ήταν γεμάτη από ρακένδυτους πρόσφυγες, που έφευγαν από την τρομοκρατία των Τούρκων της υπαίθρου κα\ συγκεντρώνονταν σης πόλεις.
    Εκεί, στην Κερασουντα, μας προειδοποίησαν οι συμπατριώτες μας ότι μαζεύουν όλους και τους μεν μεγάλους τους κλείνουν στην εκκλησία του Αγίον Γεωργίου, για να τους εξορΐσου\> κάθε φορά που συμπλήρωνε ο αρι¬θμός 250, τους δε μικρούς τους οδηγούν με μικρά καΐκια σ' άγνωστα μέρη.
    Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου δε συμπληρώθηκε σχεδόν ποτέ ο αριθμός 250, γιατί εκεί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, μέαα στις ίδιες τις ακα¬θαρσίες τους σε λίγες μέρες πέθαιναν οι περισσότεροι.
    Με τα ίδια μας τα μάτια είόαμε εγώ και ο αδελφός μον να μεταφέρουν τα παιδιά λίγο παρά έξω από την Κερασούντα κιβ εκεί να τα παραδίνουν σε άγριους τσέτες αντάρτες. ΑυτοίV άρπαζαν απ* τα ττόδια και κτοπούοαν τα κε¬φάλια, τους πάνω στα μετγάλα βράχια της ακτής. Ήταν Νοέμβριος του 1916.
    Ύστερα απ1 αυτά που είδαμε και πριν προλάβουν να μας πιάσουν, φύ¬γαμε και απόβοΐινό οε βοννό, τρώγοντας ρίζες χόρτων και θάμνων, ξαναγυ¬ρίσαμε στο χωριό μας Αχτραχμ-ολον της επαρχίας Ακ-Νταγ-Ματέν. Σ* όλο τον πάλεμα κρυβόμασταν σε υπόγεια και καταφύγια "
    (Αφήγηση Ευριπίδη Τσφκινίδη, 15 Avyotfatov 19S2X

    Που είοτ-ε ζωγράφοι να αποτυπώσετε τον πόνο στους πίνακες σαςί Μια εικάνα 6ίνει πολλές φορές νόημα και συγκινεί πιο άμεσα και πιο έντονα απ' 6Ρτι ένα ολόκληρο βιβλίο.
    Πού είστε ποιητές, να ερεθιστεί η πένα και η φαντασία σας!
    Πού είστε μουσικές ιδιοφυΐες, να θρηνήσετε με τα μουσικά σας όρ¬γανα τη μεγάλη ντροπή και to αποτρόπαιο έγκλημα του αιώνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΜΗΧΑΝΙΚE
    Πράκτορες; Ο πράκτορας κρύβεται, αγαπητέ φίλε. Αυτοί είναι έμμισθοι υπάλληλοι του Ελληνικού Δημοσίου, και τώρα βουλευτές του ελληνικού λαού.
    Πέρασε ο καιρός πλέον που θα έπρεπε θα είχε θεσπιστεί η ποινικοποίηση της άρνησης της Ποντιακής Γενοκτονίας και μόνο! Αλλά κάθε φορά που το λέω, σηκώνεται θύελλα διαμαρτυριών και από τους ίδιους τους Πόντιους… στο όνομα της ελευθερίας της σκέψης!

    @Stelios
    Το άρθρο που ανάρτησα δεν ήταν για τις σαύρες, και μη φοβάσαι δεν πρόκειται να το διαβάσει η Ρεπούση. Ήταν άλλωστε προσωπική μου επιλογή –όπως πάντα σε αυτό το ιστολόγιο- και συνεπώς κακώς, για να μη πω κακόβουλα, χρησιμοποιείς το πληθυντικό (Γιατί διαμαρτύρεστε;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπάααα, για άλλους λόγους αποχώρησε, γιατί,... όσο σκαλίζεις βρωμάει πιο πολύ

    Οι προς κατανάλωση "ντολμάδες" κάναν τη δουλειά των ειδημόνων του χρήματος, μέχρι και τα πρόθυρα για το βραβείο του Νόμπελ Ειρήνης, κι όσο ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς πάρουν πίσω την υπογραφή τους για τη δέσμευση της Ελλάδας στα χρεολύσια των ακάλυπτων επιταγών, άλλο τόσο κοι ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ Βενιζέλος κι ο Ατατούρκ θα αναλάβουν της ευθύνες τους για το ποιος θα πληρώσει το αντίτιμο της γενοκτονίας Αρμενίων Ποντίων Ασσυρίων και Κούρδων, οι ηθικοί αυτουργοί ή ο λαός της Τουρκίας, γιαυτό ωρύεται ο Ερντογάν, ενώ οι άλλοι θα βάλουν να τα ξεπληρώσουν οι συμμαχικοί εταίροι τους, Κύπρος και Ελλάδα!

    Που να αντέξει η Ρεπούση τέτοιες πολιτικές αντιφάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζοντας από πάνω προς τα κάτω το ιστολόγιο (κακώς), δεν είχα δει την ανάρτηση αυτή κι έτσι έδωσα εδώ τον σχετικό σύνδεσμο του ρεπούσιου αίσχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είδα όμως καμιά μονταρισμένη φωτογραφία την Ρεπούση στο κρεβάτι με τον Κεμάλ όπως κάνατε με τον Μιχαλολιάκο.
    Την Χρυσή Αυγή την καταδικάζετε αλλά άλλους φωτογραφίζετε ότι φοβάστε μην σας βρουν στην γωνία .
    Στην ανάρτηση το μόνο αρνητικό σχόλιο ήταν η λέξη ΝΤΡΟΠΗ και εκεί κλείνει το γεγονός, που είναι όλοι αυτοί που σχολιάζουν κατακρίνοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;
    Η κυρία είνια κάθε μέρα στα παράθυρα θα βρεθεί ένας δημοσιογραφός να την ρωτήσει αν καταδικάζει την γενοκτονία;

    Καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποινικοποίηση Τώρα!
    Να γίνει Μότο.
    Πρέπει να προηγηθεί η αναγνώριση της Γενοκτονίας των ΑσσυροΧαλδαίων ως τρίτου ενεχόμενου στην Γενοκτονία των Χριστιανικών πληθυσμών.
    Να δούμε τότε η/ο κάθε ασυνείδητος θα έχει τα @**@@ να κουνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η γενοκτονία είναι ιστορικά επιβεβαιωμένη και μέχρι τώρα πίστευα πως η κυρία Ρεπούση απλά διαφωνούσε με τη διαιώνηση της μνήμης για χάρη της ισορροπίας. Μετά από αυτό θα έλεγα πως πρέπει να ψάξουν το γεναιαλογικό της δέντρο αλλά και σχολαστικά τις τωρινές επαφές της. Ούτε ο Ερντογάν δε θα έφευγε τόσο προκλητικά. Βασιλικότερος του βασιλέως λοιπόν η κυρά ρεπούση; Με τι στοιχέια; Με τι κίνητρα άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Κρίστιαν, απολογούμαι για τον ειρωνικό τόνο στο σχόλιο μου και τον πληθυντικό (κάποτε γράφω παρορμητικά σχόλια στο ιντερνέτ). Το άρθρο καλά έκανες και το έβαλες για να ενημερώνεις τι γράφετε επί του θέματος και από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας!

    - Θάνος Τζήμερος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 2012-05-18
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wUHXDfWXzM

    - Ο Θάνος Τζήμερος στον Π. Κωστόπουλο (ΑΝΤ1) 17.5.12
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SSOXOd6iF5Q#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ dim 2:40 μ.μ.
    Αν υπήρχε τέτοια φωτογραφία, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα δίσταζα να την αναρτήσω για στήριξη κάποιας ανάρτησης μου.
    Επειδή αναφέρεσαι σε δική μου ανάρτηση για τη Χ.Α., θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι πρόκειται για μετάφραση άρθρου του γαλλικού περιοδικού L’Express και ωστόσο δεν αποτελεί αναγκαστικά τη γνώμη μου, και ακόμα λιγότερο τη γνώμη του ιστολογίου.
    Τώρα που είδες τη καταδίκη μου η άλλου συν-διαχειριστή σε αυτή την ανάρτηση, θα ήθελα πολύ να μάθω, κανείς από μας δεν έγραψε σχόλιο.

    Όλα τα δημόσια πρόσωπα υπόκεινται σε γελοιογραφία στον τύπο, δεν βλέπω τον λόγο να ξεφύγει ο κ. Μιχαλολιάκος. Άλλωστε για το λογοπαίγνιο την έβαλα.
    Μάλλον λάθος το κατάλαβες και λάθος διαδίδεις τη σφαλμένη ερμηνεία σου μου με θίγει προσωπικά.

    @ Georgia Eleonor
    Ναι, Ποινικοποίηση Εδώ και Τώρα!
    Άλλα θα πρότεινα μόνο για τη Γενοκτονία των Ποντίων, μη μπερδευόμαστε και ξεφύγουμε από το στόχο. Γύρω από τις γενοκτονίες γίνονται πολλά και διάφορα παιγνίδια (όλα αισχρά!), ας ξεκινήσουμε με τα δικά μας, θα έπρεπε να ήταν πολύ απλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι κρίμα , αυτη η κύρια να πληρώνεται από τον ελληνικό λαό.....
    Δε με νοιάζουν οι απόψεις της σε δημοκρατία ζει μπορει να τις εκφράζει αλλά όταν δεν παρίσταται στον προκαθορισμένο φόρο τιμής στους νεκρούς αυτό είναι προσβολή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Εχεις απόλυτο δίκηο να αγανακτείς μην βρίζεις σε παρακαλώ θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Κριστιάν
    Η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν αποδυναμώνεται αν συνδεθεί με των υπολοίπων στο πραγματικό Ιστορικό της Πλαίσιο.
    Ενδυναμώνεται γιατί δεν μένει σε τοπική κλίμακα και σε συνεργασία με τους άλλους πληγέντες μπορεί να περάσει στο επόμενο νομικό στάδιο από την αναγνώριση στην ποινικοποίηση.
    Έως σήμερα η μόνη νομίζω χώρα που την έχει αναγνωρίσει ως τριπλή Γενοκτονία, είναι η Σουηδία.
    Εμείς έχουμε αναγνωρίσει των Αρμενίων και των Ποντίων.
    Τα επιχειρήματά μας έναντι των Τούρκων σε ποινική διένεξη θα μας έφερναν μπροστά σε αμφισβήτηση εκ μέρους τους αφού εμείς δεν συμπεριλαμβάνουμε τους Ασυροχαλδαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νὰ πῶς φέρονται οἱ ὑπηρέτες τῶν ξένων ἡγεμονικῶν δυνάμεων καὶ πῶς ὑλοποιοῦν τὴν μαλακὴ ἰσχύ των γιὰ διάλυσι τῆς χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Georgia Eleonor
    Να που μου δίνεις δίκιο ανοίγοντας τη συζήτηση...
    Μη μπλέξουμε την ποινικοποίηση της άρνησης με την αναγνώριση μιας γενοκτονίας, πρόκειται για δύο διαφορετικές διαδικασίες.
    Αυτό που λέω είναι ότι η ποινικοποίηση της γενοκτονίας των Ποντίων είναι ένα καθαρό εσωτερικό ελληνικό θέμα όπου δεν μπλέκονται άλλα κράτη η έθνη, δεν τους πέφτει λόγος.
    Είναι δυνατόν να φανταστούμε ότι το Ισραήλ και η Αρμενία δεν έχουν θεσπίσει την ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών τους στις αντίστοιχες επικράτειες τους;
    Αλλά σε αυτές τις χώρες υπάρχει τεράστια πλειοψηφία λαού-κοινοβούλιων για αυτό το ζήτημα και αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην Ελλάδα, και στη Κύπρο. Ούτε οι ποντιακές οργανώσεις δεν έχουν επιδιώξει καλά καλά να μορφοποιηθεί μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι προτεραιότητες τους βρίσκονται αλλού, και δεν μου ανήκει να το σχολιάσω, δεν είμαι Πόντιος και ωστόσο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
    Παρατηρώ επίσης ότι κάθε φόρα που, ακόμα και στο παρόν ποντιακό ιστολόγιο, αναφέρομαι στο θέμα της ποινικοποιήσης, τα περισσότερα σχόλια προέρχονται από αναγνώστες που υποστηρίζουν ότι προέχει η ελευθερία της σκέψης και του λόγου. Το ίδιο διαπιστώνω και στην ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Κρίστιαν
    Δεν θέλω να εμπλέξω την καθαυτό Αναγνώριση της (κάθε) Γενοκτονίας με την Ποινικοποίησή της.

    Θεωρώ πως η Αναγνώριση είναι το πρώτο νομικό στάδιο, η Ποινικοποίηση ως εκ τούτου το δεύτερο, και οι Αποζημιώσεις συνοδευόμενες με Αποκατάσταση Ιστορική το τρίτο και τελευταίο, ούτως ώστε να υπάρξει Λύτρωση και στα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

    Αυτό θεωρώ πως θα πρέπει να είναι η επιδίωξή & στρατηγική μας σε Διεθνές επίπεδο και τότε η θέση των Θυμάτων (όλων των Γενοκτονιών) θα είναι αλληλοενισχυόμενη.
    Αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί, όσο και αν παρεμποδίζεται από σύγκρουση συμφερόντων σε άλλα επίπεδα.
    Θα επέλθει ως αυτονόητη πορεία των πραγμάτων, το συντομότερο, το καλύτερο, μέσω συνειδητοποίησης.

    Μπορούμε, και δικαίως, να επιζητούμε την Ποινικοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο δρόμος όμως προς την επίτευξη πέραν πάσης αμφισβήτησης, πιστεύω, είναι αυτός που σου περιγράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τά κανάλια δημιουργούν πρότυπα τά οποία πρέπει νά ακολουθούν οι χαζοέλληνες. Τίς σφαγές τών κεμαλικών πρέπει νά τίς ξεχάσουμε γιατί είναι ρατσιστικό νά τίς θυμόμαστε, η γενοκτονία δέν έγινε γιατί είναι εθνικιστικό νά τήν αναφέρουμε, η τουρκοκρατία ήταν μία υπέροχη πολυπολιτισμική περίοδος πού πρέπει νά τήν επαναλάβουμε.


    Μία ματιά νά ρίξετε στά σχολικά βιβλία νά δείτε ότι ακολουθούν κατά γράμμα τίς εντολές τής Ρεπούση. Η δασκάλα τού γιού μου έκανε 1 εβδομάδα αφιέρωμα γιά τό πολυτεχνείο καί μισή ώρα γιά τήν επανάσταση.

    Καληνύκτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και να φανταστείτε ότι ο Κουβέλης λύσσαξε να τη βγάλει βουλευτίνα. Την έκανε υπεύθυνη Παιδείας τού κόμματός του (ενώ είναι μια απλή αναπληρώτρια καθηγήτρια) και έβαλε μάλιστα αδύναμους υποψήφιους στην Α' Πειραιά, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να υπερψηφιστεί αυτή! Τι γραμμάτια ξοφλάει άραγε; Ξέρει κανείς να μάς πει και εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αντί να κατακρίνετε τη Ρεπούση, που λίγο πολύ έδειξε στο παρελθόν τις ιδέες και τα ιδανικά της, θα έπρεπε να καθυβρίζετε τον κ. Κουβέλη, που τη συμπεριέλαβε στο κόμμα του, ως εξέχουσα προσωπικότητα και τους αριστερούς ψηφοφόρους της, για να μην πω το σύνολο της αριστεράς, η οποία πάνω κάτω είναι μία από τα ίδια (κάτω το έθνος-κάτω η πατρίδα-κάτω η θρησκεία-κάτω η σημαία-κάτω οι παραδόσεις-κάτω οι ηθικές αξίες κ.λ.π).
    Εκτιμώ ότι ο Ελληνικός λαός, παρά την χαρακτηριστική έλλειψη παιδείας και χαλαρού ήθους που τον διακρίνει πλέον και τον δικαιολογημένο πόνο που περνά, από την άφρονη πολιτική της μεταπολιτευτικής αριστεράτζας, θα καταλάβει που τον οδηγεί η μοντέρνα αριστεροκουλτούρα και δεν θα τους δώσει τη δυνατότητα να κυβερνήσουν, διαφορετικά αν σκεφθεί δηλαδή μόνο τον πισινό του, θα είναι άξιος της μοίρας του.
    Αν οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι ένα πρόβλημα στη χώρα αυτή, οι πολίτες της είναι τραγικά πολύ μεγαλύτερο, ας το καταλάβουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το διλημμα ειναι ευκολο - η Αφρικη του Φασιστο-προδευτικου Αριστερο-Κομουνισμου, η Ευρωπη.

    - Ν. Λυγερός, Ποντιακό ενάντια στο ραγιαδισμό
    http://www.lygeros.org/articles?n=9372&l=gr

    - Ο Στέλιος Ράμφος στο Mega Σαββατοκύριακο σχολιάζει την επικαιρότητα ( 12 5 2012 )
    http://steliosramfosgr.wordpress.com/

    - Ν. Λυγερός, Οι εκλογές και η κυβέρνηση της ΑΟΖ
    http://www.lygeros.org/articles?n=9373&l=gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα συμφωνήσω ότι το "ατόπημα" χρεώνεται στον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ και συλλογικά στο κόμμα.
    Εάν η στάση της κυρίας Ρεπούση εκφράζει την γραμμή του κόμματος αυτό σημαίνει ότι η ΔΗΜΑΡ θεωρεί επιβεβλημένο να εξαπατήσει! τον λαό και να του φορέσει παρωπίδες με σκοπό να προωθήσει αντεθνικά συμφέροντα, πράγμα το οποίο ειλικρινά δεν θα ήθελα να πιστέψω...
    Η κυρία Ρεπούση αρέσκεται στο να παίρνει θέσεις εξοργιστικές που δυστυχώς γι' αυτήν,κανένα δεν πείθουν!!! Εάν η ΔΗΜΑΡ εξακολουθήσει να υποστηρίζει την προσπάθειά της για διαστρέβλωση της ιστορίας γίνεται ηθικός αυτουργός και συνένοχος !
    Και επειδή "έσται τίσις παντί αδικούντι" θα ήταν κρίμα να χρεωθεί ο πολιτικός αυτός χώρος τις αυθαίρετες??? εξωπραγματικές και αψυχολόγητες ενέργειες της κυρίας αυτής . Πιστεύω πρέπει να υπάρξει μία έμπρακτη αποστασιοποίηση και κάποιος να δείξει την έξοδο στην κυρία αυτή για να μην εκτεθεί περαιτέρω το συγκεκριμένο κόμμα.
    Οι πολιτικοί εκτός από δημοκρατικές ευαισθησίες πρέπει να διαθέτουν και ανθρωπιά.Η βαρβαρότητα δεν συνάδει με την έννοια της ανθρωπιάς.
    Και φυσικά είναι βάρβαρο το να φτύνουμε τα θύματα μίας γενοκτονίας και να συντασσόμαστε άμεσα με τους θύτες γιατί έτσι γινόμαστε έμμεσα συνεργοί!
    Προτείνω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο (αποπομπή )για να εξευμενίσουμε την κυρία Ρεπούση να της αναθέσουμε την συγγραφή ενός νέου βιβλίου γεωλογίας , στο οποίο θα της επιτρέπεται να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η γη είναι στρογγυλή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διόρθωση το γεωλογία, διαβάστε το κοσμογραφία. Θα μπορούσε να γράψω και αστρονομία αλλά το απέφυγα για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί (όπως πχ.αστροναύτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μα ακόμη το συζητάτε; Αφού ο Φώτης ξεκαθάρισε ότι η κοπέλα ήθελε πιπί της, τι να κάνουμε δηλαδή; Να υγράνει το ιερό πάτωμα του Ναού της Δημοκρατίας! Περίεργοι είστε λέω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.