17/5/12

Η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Συζητήθηκαν οι εκλογές στην Ελλάδα και οι πιθανές επιπτώσεις των αποτελεσμάτων, στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία "Τούρκων" Δυτικής Θράκης (Ε.Ο.Τ.Δ.Θ) πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Διευθύνουσα Διεθνών Σχέσεων της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ Μελέκ Κιρματζή και η Φατός Άκκους, μέλος της Ομάδας Διεθνών Εργασιών και Λόμπι της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, συναντήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους βοηθούς των βουλευτών και εξέφρασαν τα σημαντικότερα προβλήματα της "Τουρκικής Μειονότητας" της Δυτικής Θράκης.



Στις συναντήσεις όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των πρόωρων Ελληνικών Γενικών Εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 και οι πιθανές επιπτώσεις αυτών στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, ανέφερε και το γεγονός της επίθεσης με μολότοφ που δέχθηκε το τέμενος (τζαμί) “Εσκί Τζαμί” στην Κομοτηνή, μια μέρα πριν των εκλογών. Πέραν των επίκαιρων εξελίξεων, η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, αναφέρθηκε και στις μελλοντικές εργασίες που προγραμματίζονται σε επίπεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών της "Τουρκικής Μειονότητας" της Δυτικής Θράκης. Στις συναντήσεις όπου εκφράστηκαν τα επίκαιρα προβλήματα της "Τουρκικής Μειονότητας" της Δυτικής Θράκης, η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ συζήτησε με τους βοηθούς των βουλευτών και τους τρόπους που θα μπορούσαν να έρθουν περισσότερο στην επικαιρότητα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα προβλήματα της "Τουρκικής Μειονότητας" της Δυτικής Θράκης.
https://www.abttf.org/htm

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα τους όμως πώς αναζητούν να αξιοποιήσουν και την παραμικρή σπιθαμή ευκαιρίας.
    Μακάρι να το κάναμε κι΄εμείς.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.