31/5/12

Ο Σάιμον Χουγκς εξηγεί γιατί αφίχθηκε από το αεροδρόμιο της Τύμπου

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των Φιλελευθέρων Δημοκρατών της Βρετανίας Σάιμον Χουγκς, δήλωσε ότι το κόμμα του ενδιαφέρεται για τις σχέσεις με αμφότερες τις κοινότητες της Κύπρου και ότι η βρετανική Κυβέρνηση βρίσκεται σε ίση απόσταση με αυτές.

Οπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, για την παράνομη άφιξή του στο νησί μέσω Τύμπου είπε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να διαμηνύσει τα της ίσης απόστασης με τις δύο πλευρές καθ ‘ ότι έχει επισκεφθεί το νησί πολλές φορές, πάντα όμως από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.Αναφερόμενος στη λεγόμενη απομόνωση των Τ/κ, είπε ότι και οι δύο ηγέτες θα πρέπει να αντιληφθούν τα οφέλη από την άρση της, η οποία θα είναι και προς όφελος του «νότου», όπως αποκάλεσε τις ελεύθερες περιοχές.

Για το Κυπριακό, είπε ότι είναι το μόνο άλυτο πρόβλημα στους κόλπους της ΕΕ και ότι μια ομοσπονδιακή ή συνομοσπονδιακή λύση θα είναι προς όφελος όλων των Κυπρίων.Όπως είπε, επιστρέφοντας στη χώρα του θα ενημερώσει τους συναδέλφους του στο Κοινοβούλιο και θα προσπαθήσει να πετύχει μια πιο ενεργό πολιτική της Βρετανίας.
http://www.onlycy.com

2 σχόλια:

  1. ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ?
    ΑΠΟ.. "ήθελε να διαμηνύσει τα της ίσης απόστασης με τις δύο πλευρές".
    Ε! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιδιοκτήτες της τράπεζας της Αγγλίας, που ταυτόχρονα ειναι και ιδιοκτήτες της τράπεζας της Ελλάδας Η.Π.Α. και Ισραήλ προσδιορίζουν τα της ίσης αποστάσεως!

    Τα παραλειπόμενα είναι ιστορικά γεγονότα!

    Και πως να γινει διαφορετικλα ΑΦΟΥ πρέπει να κρατάνε ίσες αποστάσεις κι από της κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ στη Παλαιστίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.