18/5/12

Ποντιακή Γενοκτονία, μια πρωτότυπη άρια αντι-σιωνιστική θεώρηση

Κοιτίδα των Αμαζόνων, το νότιο μέρος του Ευξείνου Πόντου είδε να γεννηθεί το Ποντικό Βασίλειο. Οι Πόντιοι ήταν ένας χριστιανικός ελληνικός λαός που αναπτύχτηκε σε όλες τις Ποντιακές Άλπεις. Οι Ποντιακές Άλπεις είναι μια οροσειρά μοναδική στον κόσμο με εξαιρετική χλωρίδα, από πού μας ήρθαν μεταξύ άλλων οι κερασιές.
Αυτός ο λαός έζησε, όπως όλοι οι άλλοι άριοι λαοί με ανεβοκατεβάσματα, με ίδια κουλτούρα, και την αναντικατάστατη κληρονομιά του…
Εξολοθρεύθηκε ξαφνικά άγρια στην αρχή του εικοστού αιώνα από τους Οθωμανούς (Τούρκους) με επικεφαλής τους «Εβραϊκούς».

Η περιοχή υπέστη ολική εθνική εκκαθάριση: σφαγές, επίτομες εκτελέσεις, λιμοί, σφαγές γυναικών και παιδιών, ομαδικοί τάφοι, εκτοπίσεις, στρατόπεδα εξόντωσης, στρατόπεδα εξαναγκαστικής εργασίας μέχρι θάνατο, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Περίπου 500.000 άτομα εξολοθρεύτηκαν. Ο εθνικός καθαρισμός αυτού του λαού ονομάστηκε «λευκές σφαγές». Μόνο μερικοί από αυτούς κατάφεραν να φύγουν στην Αμερική, στην Ελλάδα, και σε ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.


Οι επιζώντες αυτών των εκτοπίσεων εξολοθρευθήκαν για το μεγαλύτερο μέρος από την Σοβιετική Ένωση με επικεφαλής την ίδια ομάδα από αυτή των Τούρκων.
Διαβάστε το βιβλίο «The Jewish genocide of Armenian Christians» του Christopher Jon Bjerknes.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε πριν από μερικά χρόνια τους τελευταίους επιζώντες αυτού του λαού μέσα σε γκέτα γύρω από τις κύριες πόλεις της. Η γλώσσα τους, τα Ποντιακά Ελληνικά, έχει εξαφανιστεί σχεδόν και οι λίγοι επιζώντες έχουν αναμιχθεί κατά μεγάλο μέρος με τους λαούς που τους υποδέχτηκαν διαδοχικά.
Οι Τούρκοι και η κυβέρνησή τους είναι σήμερα υπερήφανοι και αξιώνουν την εξολόθρευση των λευκών και χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολίας (Αρμένιοι, Ασσύριοι, Πόντιοι, κ.λπ.). 



Γιατί δεν ακούμε ποτέ τίποτα για αυτόν το λαό;

Πολύ απλά επειδή έγινε μια πραγματική γενοκτονία, αυτός ο λαός δεν υπάρχει πια!
Δεν μπορεί επομένως να πιστοποιήσει την ίδια την εξολόθρευσή του.

Οι Αρμένιοι, όπως και οι Κούρδοι και οι Ασσύριοι δεν υπέστηκαν  γενοκτονίες. Υπήρχαν πολλές σφαγές Αρμενίων, αλλά επειδή ήταν πολύ πιο πολλοί από τους Πόντιους, μπόρεσαν και αμύνθηκαν για να επιζήσουν, και επέβαλαν βαριές απώλειες στους Τούρκους.

Η ψεύτικη εβραϊκή γενοκτονία εφευρέθηκε από τους ιδίους για να κρύψουν όλες τις γενοκτονίες που έχουν διαπράξει ενάντια στη άρια φυλή κατά τη διάρκεια του 19ου και 20ου αιώνα.
Να ξαναδιαβάστε τη «Σιωνιστική Ντροπή» του Lucien Cavro-Demars.

Εξολόθρευση των Ρώσων, Πολωνών, Γερμανών, Ουκρανών, Πόντιων, των μη-αγγλοσαξονικών ευρωπαϊκών λαών της Αμερικής (και σήμερα των τελευταίων με αντικατάσταση πληθυσμού και αποστείρωση), στη Νότια Αφρική, κ.λπ.
Τα βάναυσα μέσα τους ήταν καλά ευπροσδιόριστα στο παρελθόν, μέχρι που ξεκίνησε η άρια αντίδραση του γερμανικού λαού υπό τον Αδόλφο Χίτλερ.
Αλλά η παγκόσμιας εμβέλειας επιτυχημένη επιχείρηση αποκαλούμενη «ισπανική γρίπη» τους έδωσε να καταλάβουν ότι ήταν πιο εύκολο να μας εξολοθρέψουν με λεπτά μέσα και ότι αυτό θα απέφευγε μελλοντικές εξεγέρσεις. Εμβολιασμός, αποστείρωση των πληθυσμών μέσω των τροφίμων, φάρμακων, chemtrails, κ.λπ.

Ο τελευταίος νόμος που επιβλήθηκε στον γαλλικό λαό για την «αρμενική γενοκτονία» δεν είχε άλλο σκοπό από το να κρύψει το γεγονός ότι αυτές οι σφαγές, από τις δύο πλευρές,   τουρκική και αρμενική,  σχεδιαστήκαν από τους Εβραϊκούς και επίσης προπαντός να κρύψουν τη γενοκτονία, πραγματική αυτή, των Ποντίων. 

Γιατί μας εξολοθρεύει ο Εβραϊκός;

Φαίνεται ότι Εβραϊκός δημιουργήθηκε και στάλθηκε στον πλανήτη Γη από τις δυνάμεις του κακού (Σατανάς/ερπετά) με στόχο να πραγματοποιήσουν ένα σκαπτικό έργο που θα διευκόλυνε μια μελλοντική κατάκτηση του πλανήτη μας, ή της διάστασής μας, από τα ερπετά.
Η εξολόθρευση των Αρίων, απογόνων των Ατλάντων, υπερβόρειων,  θα διευκολυνόταν τότε επειδή θα ήταν ανίκανοι να υπερασπιστούν, παρασιτοποιημένοι από αυτήν την οντότητα μισός-άνθρωπος/μισό-φίδι που είναι ο Εβραίος. Μετά την επιτυχία της εξολόθρευσής μας, η σκλαβοποιήση  των υπο-φυλών που προστατεύουμε και για τις οποίες αισθανόμαστε οίκτο θα είναι αναπόφευκτη.


7 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι αυτές οι γελοιότητες για τις σαύρες προσβάλλουν την μνήμη του της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

    Αν πραγματικά κάποιος πιστεύει ότι (όπως αναφέρει το κείμενο) «…Εβραϊκός δημιουργήθηκε και στάλθηκε στον πλανήτη Γη από τις δυνάμεις του κακού (Σατανάς/ερπετά) με στόχο να πραγματοποιήσουν ένα σκαπτικό έργο που θα διευκόλυνε μια μελλοντική κατάκτηση του πλανήτη μας, ή της διάστασής μας, από τα ερπετά.» θα ήταν καλά να σταματήσει να παίρνει ναρκωτικές ουσίες.

    Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο σε αυτές τις θεωρίες είναι ότι αθωώνουν εμμέσως τον τουρκικό λαό ο οποίος είναι ο αίτιος τους εγκλήματος αυτού και χιλιάδων άλλων σφαγών που προηγήθηκαν της γενοκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mόλις έχασα 3 λεπτά διαβάζοντας αυτό το άρθρο . Όχι ότι δεν είχα 3 λεπτά για χάσιμο , αλλά λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Stelios
    Μπορεί ο συγγραφέας του άρθρου να πιστέψει ότι ο «Εβραϊκός» αντιπροσωπεύει τις «δυνάμεις του κακού» και να πάρει ναρκωτικές ουσίες όπως λες.
    Ο «Εβραϊκός» όμως τι πρεσβεύει για τον εαυτό του, και από τα πιο επίσημα χείλη; Και αυτό χωρίς να πάρει ναρκωτικές ουσίες, ίσα ίσα που τις διαθέτει προς χρήση στην αγορά.
    Για τη χρήση των αλληγορικών επικλήσεων στο Σατανά και παρομοίων, θυμήσου εξάλλου το «μυρίζει θειάφι» του Τσάβες μετά την ομιλία του Μπους στο ΟΓΕ… Τι να κάνουμε; Οι Καθολικοί το έχουν και αυτό και είναι καθιερωμένο μέσα στη σχολική παιδεία τους.
    Για την ενοχή του τουρκικού λαού, απλώς να σου υπενθυμίσω ότι καμία επίσημη οργάνωση που μάχεται για την αναγνώριση των γενοκτονιών δεν κατηγορεί τον τουρκικό λαό εν γένει, άλλα την ηγεσία του. Και για τα κίνητρα των Νέων Τούρκων και του Κεμάλ, είναι ευρέως διαδομένες –και στο ιστολόγιο μας- οι θεωρίες περί «Εβραϊκού».

    @ Pro από Συμβασιλεύουσα
    Για κάποιον που αυτοαποκαλείται Pro από Συμβασιλεύουσα και επικαλείται διαρκώς τις αξίες του Ελληνισμού, θαρρώ ότι δεν περίμενα τέτοιο απαξιωτικό σχόλιο. Εμένα μου πήρε παραπάνω από τρία λεπτά για τη μετάφραση, τώρα αν τα λεπτά σου αξίζουν πιο πολύ από τα δικά μου, τι να σου πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ. Φιλε Κριστιαν μη το παιρνεις προσωπικα . Σε ευχαριστω για το εργο σου στο μπλογκ και για να σου πω την αληθεια απολαμβανω τα αρθρα που μεταφραζεις . Απλα το παραπανω , οσο κοπο και αν εκανες , το θεωρω "μετριοτατο" . Αν ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο , δεν θα το σχολιαζα . Παντως για αλλα αρθρα σου εχω κανει θετικοτατα σχολι . Αν αυτο σημαινει κατι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Pro από Συμβασιλεύουσα 11:57 π.μ.
    Εντάξει, να το πάρω «οικουμενικά» αφού το θες.
    «μετριότατο», ούτε μέτριο! Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις. Δεν βαθμολογούνται τα άρθρα, γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να οριστούν «οικουμενικά, όχι προσωπικά» κριτήρια βαθμολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κρίστιαν, όπως έγραψα και στο άλλο σχόλιο απολογούμαι για τον ειρωνικό τόνο στο σχόλιο μου. Το άρθρο καλά έκανες και το έβαλες για να ενημερώνεις τι γράφετε επί του θέματος και από άλλους.
    Το βιβλίο the Jewish Genocide of the Armenian Christians είναι μια προεπιστημονική προπαγάνδα αμερικανών εναντία στους Εβραίους, η γενοκτονία χρησιμοποιείτε εκει προς όφελος της προπαγάνδας αυτής.
    Σαν ιστορικός πιστεύω στην ενοχή του τούρκικου λαού και στην γενοκτονία, την άρνηση της και σε άλλα εγκλήματα κατά του ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί Κριστιάν, οι ηγεσίες ευθύνονται για τις γενοκτονίες και τα εγκλήματα, και όχι οι λαοί, αλλά το στίγμα πέφτει πάνω στους λαούς. Και δυστυχώς, μένει..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.