16/5/12

ΜΕ ΕΘΝΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ Κατεδαφίσεις στα παράλια της Χείμαρρας


Συνεργεία της υπηρεσίας κατεδαφίσεων της Αλβανίας με επικεφαλής Τσάμηδες έφθασαν στις παραλίες της Χειμάρρας και κατεδάφισαν επιλεκτικά αυθαίρετες ή παράτυπες μικροκατασκευές που ανήκουν κατά κύριο λόγο σε Έλληνες. Δεν πείραξαν μεγάλες εντελώς παράνομες κατασκευές, βίλες, πολυκατοικίες κ.ά. της αλβανικής άρχουσας τάξης, οικοδομημένες στον αιγιαλό ή σε καταπατημένη γη. Σε μερικές περιπτώσεις έγιναν συμπλοκές, οι Χειμαρριώτες αντέδρασαν, υπήρξαν τραυματισμοί και οι οπλοφόροι που συνόδευαν τα συνεργεία προέταξαν τα όπλα τους απειλώντας το πλήθος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βασίλης Μπολάνος κάλεσε στην Χειμάρρα εκπροσώπους του γραφείου του ΟΑΣΕ, στους οποίους εξέθεσε επί τόπου την κατάσταση.

Η ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» καθώς και Βορειοηπειρώτης πολιτευτής με την ΝΔ Αλέξανδρος Αναγνώστης εξέδωσαν ανακοινώσεις που καταγγέλλουν τις αλβανικές αυτές πρακτικές.

Το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες σε συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε. 
http://www.elzoni.gr/html/ent/031/ent.22031.asp 

1 σχόλιο:

  1. Αφού ο πρόξενος έλεγε ότι όλα ήταν καλά, έτσι δεν είπε? Αυτά γίνονται λόγω της απόλυτης ανυπαρξίας της Ελληνικής κυβέρνησης. Είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί που εγκατέλειψαν τους Έλληνες της Βορειου Ηπείρου, ντροπή πραγματική, ανθρώπους οι οποιοι στα χαρτιά τουλάχιστον κέρδισαν την αυτονομία τους και από τη στιγμή που αναγνωρίστηκε το Κόσσοβο θα έπρεπε να ενταχθούν στο ίδιο πλαίσιο και να ανεξαρτητοποιηθούν η έστω να αυτονομηθούν! Αλλα πως, αφού οι Ελληνικές κυβερνήσεις προσκυνάνε τους νεοοθωμανούς και τους Ιμάμηδες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.