19/5/12

Ο Ανθέλλην Ολλανδός - «Αν εσείς είστε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, τότε η Ελλάδα είναι πρώην Οθωμανική Δημοκρατία»…



Ο άνθρωπος θέλει συμμάζεμα…
Βρυξέλλες
«Αφού η Ελλάδα  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία, τότε πως εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας;», ρώτησε ο ευρωβουλευτής της Ολλανδίας Γιόχανες βαν Μπάαλεν- Johanas van Baalen.

«Το όνομά σας είναι «Μακεδονία» και  αυτή είναι η στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», είπε ο ΟλλανδόςΕυρωβουλευτής από την ομάδα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόεδρος της Διεθνούς των Φιλελευθέρων.
(Σημ. Ποιο ελληνικό κόμμα ανήκει σε αυτή την σφηκοφωλιά;)
Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής τόνισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί  συνέχεια να αντιτάσσεται στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις διεθνείς σχέσεις, με την «Μακεδονία», την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Μπάαλεν μετά τη συνάντηση με τον Νίκολα  Πόποσκι δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αγνοήσει την Ελλάδα και να «αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα και να άρει  τους αποκλεισμούς προς τα Σκόπια».
Ο υπουργός Εξωτερικών  των Σκοπίων δήλωσε ότι στόχος για το κράτος του,  είναι να καταστεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, γιατί αυτό είναι το δίκαιο και το έγκυρο, αφού τα Σκόπια συμβάλλουν  στις αποστολές του ΝΑΤΟ και επιπλέον έχει το ατού της ετυμηγορίας της Χάγης στο πλευρό της.
--

11 σχόλια:

  1. Μπααα για νεκρόφιλος ή παιδεραστής μου μοιάζει! οπότε έχει το ακαταλόγιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)«Αν εσείς είστε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, τότε η Ελλάδα είναι πρώην Οθωμανική Δημοκρατία»

    Γιατί να μην ονομαστεί τότε η Ελλάδα Πρώην Βυζαντινή Αυτοκρατορία? Πιο λογικό ακούγεται αν το πάμε έτσι με τέτοια "λογική". Οθωμανική Δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ. Μόνο Οθωμανική εισβολή και κατοχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από τους Οθωμανομογγόλους.

    2) Η Ολλανδία να κοιτάξει πρώτα τα δικά της προβλήματα και μετά να κάνει υποδείξεις σε θέματα που δεν αφορούν τη δικιά της Εθνική ασφάλεια και ιστορία. Να δει πρώτα τα χάλια της "προοδευτικής" του χώρας που εκτός του ότι μπορείς να μαστουρώνεσαι εύκολα και νόμιμα(για να μην είσαι ενοχλητικός) σύντομα θα μπορείς κι άλλα "προοδευτικά" πράγματα: http://www.prionokordela.gr/rokanidia/sok-nomimopiisi-komma-pedofilon-stin-ollandi/

    3) Θέλουμε Ευρώπη των λαών (που σέβονται την ιστορία) και του πολιτισμού. Αν είναι να μετατραπεί μόνιμα σε Ευρώπη των τραπεζιτών και των ΓερμανοΟλλανδοΦιλανδών αυταρχικών Εθνικιστών(με κάλυψη δήθεν "προοδευτισμού") καλύτερα να το διαλύσουμε το μαγαζί, να μην αγοράζει ο Νότος τα εκλεκτά προϊόντα των Βορείων και να κάνει εισαγωγές φτηνών Κινεζικών αντιγράφων παντός τύπου. Αν ονειρεύονται τέτοια Ευρώπη με το υπεροπτικό τους ύφος τότε η ιστορική ευθύνη δικιά τους. Ο Νότος μια φορά έχει ελιές και λαχανικά. Και μεγάλη ιστορία φυσικά που ξεκίνησε από την Ελλάδα και συνεχίστηκε από τους Ρωμαίους κ.α. Αλήθεια οι "ανώτεροι" Βόρειοι εκτός του ότι εξελίχθηκαν πιο αργά σε πολιτισμικό επίπεδο, εκτός του ότι έχουν οδηγήσει στο παρελθόν την Ευρώπη σε αμέτρητες Ενδοευρωπαϊκές συγκρούσεις, σε δυο παγκόσμιες συγκρούσεις, σε σφαγές τα Βαλκάνια(παρέα με τις USA), σε αναταραχή τον Αραβικό κόσμο(παρέα με τις USA) και εκτός της παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών έδωσαν ποτέ τίποτα άλλο στην Ευρώπη?
    Μας τα χουν πρήξει οι Βόρειοι. Δεν σέβονται ολόκληρα κράτη και Έθνη επειδή έχουν χρήματα. Όχι κύριοι. Τα χρήματα σας και αλλού. Μόνοι σας με τα βιομηχανικά σας προϊόντα στις αποθήκες. Υπάρχει και Εθνική αξιοπρέπεια κύριοι.
    Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος κύριος.
    Φτάσαμε πρόσφατα στο σημείο Ολλανδοί επιστήμονες(που θέλουν μάλλον να λέγονται οι κύριοι επιστήμονες) να ειρωνεύονται εμμέσως πλην σαφώς σε συνέδριο Έλληνα γεωπόνο καθηγητή-ερευνητή υψηλού επιπέδου (με σπουδές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ) για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Όταν όμως τους αποδόμησε με στοιχεία τα γεωπονικά ερευνητικά αποτελέσματα σε 5 λεπτά τους έλουσε κρύος ιδρώτας και δεν νιώθανε να απαντήσουν. Ποιοι?! Αυτοί οι οποίοι είναι από τους πρωτοπόρους της γεωπονικής επιστήμης όχι μόνο σε Ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν όμως και Φιλέλληνες. Άνθρωποι που σέβονται την ιστορία.Που έχουν πραγματική αλληλεγγύη. Όπως ο Βέλγος καθηγητής που χαμογελαστά και διακριτικά έκανε στον Έλληνα καθηγητή όταν κάθισε κάτω τη γνωστή διεθνή χειρονομία (τους γ...ς). Ναι γιατί ας τους πει κάποιους ότι μας τα χουν πρήξει! Η Θάτσερ της Αγγλίας παλιά ήταν παράδεισος σε σχέση με αυτούς.
    Ειρωνεύονται τον Παρθενώνα σε γεωπονικού περιεχομένου συνέδριο και κανένας Ευρωπαίος επιστήμονας από κάτω δεν αντιδρά. Εκεί όμως δεν είναι πολιτικών επιστημών, ούτε Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να υπάρχει διπλωματία.
    Ο Έλληνας καθηγητής είχε μουστάκι αλλά ο Ολλανδός και η ομάδα του το μάσησε κι ας μην είχαν μουστάκι.
    Συμπέρασμα: Ποτέ μην ειρωνεύεσαι Έλληνα γεωπόνο (ειδικά αν είναι υψηλού επιπέδου) σε συνέδριο για τη κατάσταση της χώρας του. Κινδυνεύει η εργασία σου και η επιστημονική σου φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για ποιό λόγο θα πρέπει να δίνουμε σημασία στον κάθε ΟΛΛΑΝΔΟ! Η θέση τους ήταν , είναι και θα είναι δεδομένη....ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ.... Ποιές οι ενεργειές μας; ΤΙΠΟΤΕ....λοιπόν τι καθόμαστε και ασχολούμαστε αφού το κράτος δεν παίρνει δραστικά μέτρα ενανίον μιας μισοβυθισμένης χώρας που νομιμοποιεί κόμματα παιδοφίλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Γιώργος
    Έχεις δίκιο, άπειρα τα παραδείγματα σε επιστημονικά συνέδρια, όλα στο ίδιο ύφος. Ξαφνικά η Ελλάδα με την "κατωτερότητά" της έδωσε 'αυτόκλητη κομπλεξική αξία' στον οιονδήποτε να υπερβαίνει τα επιστημονικά του εσκαμμένα και να λοιδωρεί από καθέδρας.
    Τα ίδια μου έχουν αφηγηθεί γιατροί από το Βέλγιο.
    Σχετικά με τους Ολανδούς παιδόφιλους, κρατάει χρόνια αυτή ή κολώνια και τελικά τα κατάφεραν, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά οι πρώτες προσπάθειες για νομιμοποίηση σεξουαλικής επαφής από τα 12 ξεκίνησε εδώ και μια 10ετία.
    Ίσως και οι(αρωστημένοι- όχι βέβαια όλοι) Βέλγοι με την σειρά τους να νομιμοποιήσουν το Εθνικό σπόρ της Παιδοφιλίας- αιμομιξίας δράτοντας την ευκαιρία των Ευρωπαϊστών Ολανδών.
    Αφού μπορείς στα 12, γιατί όχι και στα 6, 5, 4, 3, 2, 1....?

    Η ΕΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΑΣΘΕΝΕΙ ΒΑΡΕΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αφησουμε την κατασταση οπως ειναι για χρονια. Δε μας συμφερει να παμε σε καποια λυση. Ο χρονος μετραει αντιστροφα για το κρατιδιο των Σκοπιων που οδευει σε διαλυση. Οσο αχρηστοι κι αν ειναι, τουλαχιστον αυτο το βλεπουν αυτο οι πολιτικοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι NAZI πονάνε ακόμα, δεν πειράζει........... Είναι τυχαίο το ότι και οι γείτονες έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τις χώρες όπου "μεγαλούργησε" ο Ναζισμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Η ΕΕ, έχει εντελώς εκτροχιαστεί. Θα μπορούσα να πώ ότι βάζει αυτογκόλ συνεχώς, πότε μέσω του ενός και πότε μέσω του άλλου.
    Οπως το λέει και η Τζώρτζια, εμάς λένε ασθενείς, αλλά οι ίδιοι πάσχουν βαρύτατα.
    Και μεταξύ άλλων,βγάζουν και μπόλικη κακία.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί τόση ταραχή. Ένα μαγαζάκι για να παίρνει τις μπάφες του θέλει ο άνθρωπος, και μετά να ονειρεύεται όλα όσα επιθυμεί αγκαλιά με τα τεκνά του. Μάλλον οι σκοπιανοί είναι αρκετά βαρβάτοι για να τον πείσουν για την ονομασία του μορφώματος που θέλουν να λάνε κράτος. Δεν είναι παρά ένα αγρόκτημα με παπαρουνιές. Τέτοια έχουμε κι εμείς αρκετά για τους δικούς μας δημοκράτες να φουμάρουν και να ονειρεύονται τα ποικίλα.

    Λευκά τρυφερά κλρκ έχουμε κι εμείς, γι' αυτό κάνουμε εισαγωγές μελαψούς ανατολήτες. Εμεις καταντήσαμε μουρόχαυλοι και δεν βγάζουμε πλέον τα μάτια μας μόνοι μας. Θέλουμε εισαγώμενους οφθαλμίατρους. Μας εκθήλυναν τα πολλά κοτόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και πρώην Βυζαντινή Αυτοκρατορία (ή Ανατολική Ρωμαϊκή) αν θες,Ολλανδέ!

    Κοίτα μην αναστηθεί ο μαρμαρωμένος ή εμφανιστεί νέος ΜεγΑλέξανδρος(καθότι και πρώην ελληνιστική αυτοκρατορία) και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς κι εσύ και τα αφεντικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ολλανδία είναι γνωστή για τις βιτρίνες της όπου οι πόρνες εκθέτουν την πραμάτεια τους (το κορμί τους)με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκτίθενται τα κρέατα στις βιτρίνες των super market(s)! Είναι γνωστή επίσης και από τα καφέ όπου μαζί με τον κανονικό κατάλογο προσφέρεται κατάλογος με τα είδη της κάνναβης που υπάρχουν διαθέσιμα.
    Είναι γνωστός παράδεισος των παιδόφιλων (κάτι αντίστοιχο με την Ταϋλάνδη όπου λόγω φτώχειας, γονείς εκδίδουν τα παιδιά τους) Φαντάζομαι αν θα πετύχουν την ψήφιση του νόμου για επιτρεπόμενο σεξ στα 12, αργότερα θα ζητήσουν οι προγαμιαίες σχέσεις να ξεκινούν από τα 5...
    Το ανθελληνικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα αυτή είναι προ πολλού γνωστό.Διόλου απίθανο να έχει τις ρίζες του στην αλλαγή του πολιτειακού καθεστώτος στην Ελλάδα.
    Λένε ότι οι χώρες που έχουν στέμματα ανήκουν στις πλέον ανθελληνικές (πιθανόν να αισθάνονται προσβεβλημένοι ή πικραμένοι λόγω της αλλαγής)και ο κύριος Βαν Μπάαλεν είναι για πολλοστή φορά η επιβεβαίωση της θεωρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φταιει ο τυπος που εχει υποστει πλυση εγκεφαλου της Δυτικο-Βουλγαρικης προπαγανδας ("West-Bulgarian", Dr. Evil 09-14-2010 12:12 AM), αλλα η απολυτη ανεπαρκεια του εκλογικου σωματος, που αντι να εξαλειψει, υποστηριζει την δημαγωγια των προοδευτικων μας πεμπτοφαλαγγιτων.

    Εχει κοστος η Τσαρλαταναρια και ο αυτοκαταστροφικος Εθνομηδενισμος.

    - Dr. Evil, "West-Bulgarian",
    http://www.macedonians.com.au/forum/showthread.php?11659-Fyromian-ancestors-self-identifying-as-Bulgarians-or-fighting-on-the-Bulgarian-side/page7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.