15/5/12

«Θρίλερ» με το έγγραφο Καμμένου




Πάνος Καμμένος
Διαψεύδει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος την ύπαρξη εγγράφου που φέρεται να έχει σταλεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας στους αρχηγούς κομμάτων, στο οποίο ανέφερε ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, η παράταξή του θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.
Σε παρέμβασή του στη δημόσια τηλεόραση, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν υιοθετεί το έγγραφο, «δεν είναι δικό μας», αναφέροντας πως ό,τι είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το είπε ενώπιον πρακτικογράφων. Μάλιστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης.
Μιλώντας στους Νέους Φακέλους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι δεν είχε ακόμα διαβάσει το εν λόγω έγγραφο, αλλά είχε ενημερωθεί πως είχε σταλεί στο γραφείο του.
Τονίζεται ότι την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο πριν από τη συνάντησή του με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.