7/6/12

Μητέρα πατρίδα και ΡΚΚ

Άρθρο του Ορχάν Αυντενίζ στην Χαλκίν Σεσί 
 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ εξουσία παραμένει απαθής απέναντι σε αυτούς που στρέφονται κατά της Μητέρας πατρίδας και δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε . Δεν μας παραξενεύει το γεγονός ότι χώρες όπως η Ελλάδα και η Κυπριακή Κυβέρνηση συμπεριφέρονται θετικά και υπερασπίζονται τους εχθρούς της Τουρκίας καθότι αυτές προσπαθούν να πλήξουν τη χώρα. Εμείς όμως δεν πρέπει να ανεχόμαστε τους οπαδούς των «τρομοκρατικών» ομάδων που ευθύνονται για τη δολοφονία 30.000 αθώων θυμάτων στη Μητέρα πατρίδα και δρουν προβάλλοντες τα δημοκρατικά δικαιώματα. Σε καμιά δημοκρατική χώρα η τρομοκρατία δεν θεωρείται δημοκρατικό δικαίωμα και οι τρομοκράτες και οπαδοί τους τιμωρούνται αυστηρά. Το ΡΚΚ θεωρείται «εγκληματική οργάνωση» και απαγορεύεται η δράση της σε πολλές ξένες χώρες και ως εκ τούτου και στη χώρα μας δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε κάθε της δραστηριότητα . Οι οπαδοί της «τρομοκρατικής» αυτής οργάνωσης, εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία της «κυβέρνησής» μας και ενθαρρυμένοι από τη δημοκρατική αντίληψη και ανοχή της, προπαγανδίζουν την οργάνωση σε όλες τις εκδηλώσεις των πανεπιστημίων. Ασκούν πιέσεις επί των συμφοιτητών τους που είναι προσηλωμένοι στ κράτος και το έθνος τους, και με τραμπουκισμούς εργάζονται για λογαριασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης, λέγεται δε και ότι τους χαρατσώνουν. 

Λόγω της απάθειας που αντιμετωπίζουν την κατάσταση η «κυβέρνηση» και η διοίκηση των πανεπιστημίων, οι πατριώτες φοιτητές είναι υποχρεωμένοι σε αυτοάμυνα απέναντι σε αυτούς που τους επιτίθενται, που τους απειλούν. Στις συμπλοκές μεταξύ των φοιτητών, τιμωρούνται οι φοιτητές που δέχονται τις επιθέσεις των οπαδών της «τρομοκρατικής» οργάνωσης. 
 
Δεν θα σημειώνονταν συγκρούσεις και ένταση αν αντιδρούσαμε και δεν επιτρέπαμε στους οπαδούς του ΡΚΚ να δημιουργούν φασαρίες στα πανεπιστήμια και να επιτίθενται σε συμφοιτητές τους. Δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε τη συμπεριφορά των φοιτητών που βρίσκονται στη χώρα μας για σπουδές ενώ παράλληλα ι προκαλούν επεισόδια και στρέφονται κατά της μητέρας πατρίδας. 
 
Όλοι αυτοί θα πρέπει να απελαύνονται αμέσως. Είναι τουλάχιστον αχαριστία να ανέχεσαι κάποιον ο οποίος στρέφεται κατά της μητέρας πατρίδας. Εφόσον είναι γνωστόν ότι τα πάντα τα οφείλουμε στη μητέρα πατρίδα, θα πρέπει να βλέπουμε ως εχθρούς τους οπαδούς της «τρομοκρατικής» οργάνωσης οι οποίοι πλήττουν τη χώρα και άνανδρα δολοφονούν γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους, αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας, στρατιώτες. Διαπιστώνουμε επίσης ότι υπάρχουν και οι γνωστοί κύκλοι της που συμπεριφέρονται ως εκπρόσωποι των Ε/κ και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, στρέφονται κατά της μητέρας πατρίδας. Οι κύκλοι αυτοί έχουν στενή συνεργασία με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και οπαδούς τους, τις υποστηρίζουν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις τους. Θα πρέπει να τους αφαιρέσουμε το προσωπείο τους και να τους εκθέσουμε στο λαό μας.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να θυμίσει κάποιος στον Κο Ορχάν ότι πρίν έρθουν οι Τουρκομογγόλοι απο τις στέπες η Μητέρα πατρίδα του ήταν ΠΑΤΡΙΔΑ των 15-20 εκατομυρίων Κούρδων και κάποιων άλλων λαών(κυρίως Ελλήνων).
    Κατανοούμε το ζόρι του αλλά το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ έχει δημιουργηθεί και σύντομα θα περιλάβει ένα κομάτι της Μητέρας πατρίδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.