7/6/12

Σοκ στην κοινή γνώμη από την άνανδρη επίθεση Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και απρόκλητα γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ματαίως προσπάθησαν να σταματήσουν τον μποξέρ Ηλία Κασιδιάρη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αντώνης Δελατόλλας. "Παλαιοκομμούνι" έβριζε ο Κασιδιάρης την κυρία Κανέλλη χτυπώντας την με τις γροθιές του! Πριν χειροδικήσει ο "εκλεγμένος" κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!

"Για πολιτικά κτήνη του 2012" μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!".
 
"Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!"

"Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη.

"Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ' ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=202480 

23 σχόλια:

  1. Κάτι άκουγα καιρό τώρα για Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, αξίες και αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και απρόκλητα γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

    Για ξαναδές το καλά. Απλώς ο τύπος είναι λίγο "αρσενικός' και δε μασάει.
    Εν τάξει δεν το υποστηρίζω αλλά πραγματικά σε τί οι άλλοι είναι καλύτεροι. Η βία έχει πολλές μορφές. Η λεκτική είναι μία από αυτές. Νομίζανε ότι οι χρυσαυγήτες είναι "πολιτισμένοι" και θα δέχονταν φραστικές επιθέσεις χαλαρά. Να που υπάρχουν και απολίτιστοι που δεν τα δέχονται αυτά.
    Μήπως οι πιό πολιτισμένοι θα πρέπει να υπολογίζουν και τους άλλους πολιτισμούς. Άλλωστε σε λίγο που θα έχουμε και ανατολίτες βουλευτές και θα είμαστε μειοψηφία στην Ελλάδα να δούμε τι θα λένε. Δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Οι πολιτισμένοι φταίνε και η κοινωνική παρακμή που περιθωριοποίησε μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Τώρα που αυτές απόκτησαν πολιτική ισχύ οι πολιτισμένοι αισθάνονται τρόμο. Ας κοιτάξουν τις κοινωνικής καταπιέσεις που έχουν προκαλάσει στους νέους και να τρομάξουν με το πόσοι νέοι θα ταυτιστούν με τον ψειριάρη.

    Ο τύπος είναι η κοινωνική αντίδραση των νέων στο πολιτικό κατεστημένο. Μια γροθιά στο σύστημα. Οι νέοι αν ξυπνήσουν με αυτό τον τρόπο θα μας δείξουν τον εαυτό μας. Αυτό που εμείς δημιουργήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο Αντρας άλλο αρσενικό υποάρχει διαφορά κοιταξε την

    Επαναλαμβάνω αξίες και αρχές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού
    ετσι τις αναβιώνουν;

    Μην υπεκφεύγεις Ενας Αντρας στέκεται Αντρίκια απέναντι στην Αλήθεια και δεν μασάει τα λόγια του.Ελληνας ποτέ δεν μάσησε να το πω απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρέθηκα να τους βλέπω όλους αυτούς (πολιτικούς) καθήμενους σε «στρογγυλά» τραπέζια να διαρρηγνύουν κάθε φορά τα ιμάτια τους υπέρ του καλού της Ελλάδας και των Ελλήνων και να διαφωνούν μεταξύ τους σε όλα (μα σε όλα) ριζικά!

    Τα χάνω όταν βλέπω πόσο απατηλή είναι η επιφάνεια των λεγόμενων τους και πόση αθλιότητα, ψεύδος και μικροκομματισμός κρύβεται από κάτω.

    Όλοι για χαστούκια είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δὲν νομίζω ὅτι αὐτὸ τὸ ἐπεισόδιο θὰ λειτουργήση ἀρνητικὰ γιὰ τὴν Χρυσὴ Αὐγή.
    Ξέρετε πόσοι τοὺς ψήφισαν γιὰ νὰ δείρουν ἐντὸς βουλῆς;

    Αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν δείχνουν κοινωνία σὲ πτῶσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο οι πολιτικές θέσεις άλλο το ήθος και το ύφος άσκησης πολιτικής εξουσίας.Εδω κρίνεται το δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κάποιοι θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε, μην τους κάνουμε για μια ακόμα φορά τη χάρη. Τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη και το ποτήρι με το νερό στη Ρένα Δούρου, πρέπει να καταλάβει κάθε Ελληνας και κάθε Ελληνίδα, ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτησή του, ότι απευθύνονταν ουσιαστικά στον ίδιο. Απευθύνονταν σε όλους μας. Πρέπει ο κάθε Ελληνας να αντιληφθεί ότι όταν κινδυνεύει η δημοκρατία, κινδυνεύει απολύτως εξίσου και η χώρα. Δεν υπάρχει πατρίδα χωρίς δημοκρατία, δεν υπάρχει δημοκρατία, χωρίς πατρίδα. Αν δεν το καταλάβουμε αυτό αμέσως, βαδίζουμε κατευθείαν όχι απλώς στην έξοδο από το ευρώ και την Ευρώπη, αλλά στην απόλυτη καταστροφή που οφείλουμε πλέον να τη λέμε με το όνομά της: στην εμφύλια σύρραξη. Μην αφήσουμε κανέναν να μας οδηγήσει εκεί, μη γίνουμε συνένοχοι δια της σιωπής, όπως, δυστυχώς, απαθείς έμειναν οι παρόντες στο περιστατικό εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων, που θα έπρεπε να είχαν ξησηκωθεί όλοι μαζί.... ΒΗΜΑ-ΜΑΛΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει ...
    ο κάθε ένας χρησιμοποιεί ότι καλύτερο έχει στο "οπλοστάσιό" του,
    για να απαιτείς "κόσμια" συμπεριφορά πρέπει να φέρεσαι ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επαναλαμβάνω αξίες και αρχές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού
    ετσι τις αναβιώνουν;

    Μόνον εναντίον των Περσών. Μεταξύ τους να θυμίσω τη σφαγή των Μιλίων από τους ιμπεριαλιστές δημοκράτες Αθηναίους τις Σπαρτιατικές προδοσίες για κυριαρχία, τους Θηβαϊκούς εμφύλιους και λοιπούς που ήταν σε καθημερινή διάταξη. Δημοκρατία ολιγαρχική μόνο για τους πολίτες που φιλοσοφούσαν όπως σήμερα για τους δούλους έστω και πολιτελείας ουδείς λόγος. Τις αξίες τις είχαν οι φιλόσοφοι οι πολιτικοί ήταν τα ίδια λαμόγια όπως και σήμερα.
    Κάτι αναφέρει ο Θουκυδίδης σ' έναν Πρόλογό του κτήμα ες αεί αναφέρει το έργο του. και αναφέρει τις πολιτικές αθλιότητες των <> μας. Η πολιτική υποκρισία πάντα ήταν ίδια. Υπεκφυγή δεν καταλαβαίνω σε τί. Αντιλήψεις είναι αυτές που διαφέρουν. Σήμερα η κοινή ταυτότητα είναι δύσκολη, αναφέρομαι σε τραγική κοινονική κατάσταση. Επειδή γράφω από επαρχία όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, εκτός και αν την κάνουν οι γείτονες προς τα κάτω, ίσως βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

    Αλλά θα πρέπει να είχαν φροντίσει οι πολιτικοί ο κάθε Έλληνας να ψηφίζει εκεί που υποβάλλει φορολογική δήλωση και όχι με μετακινήσεις. Κάθε περιοχή έχει δικά της προβλήματα και δική της οπτική για κάποια θέματα. Επίσης η επαρχία είναι πιό σκληροτράχηλη σε κοινωνικές συμπεριφορές. Ίσως κατι διαφέρει απλώς δεν μπορώ την δημοκρατική υποκρισία. Καλύτερα να είναι το ναι, ναι, και το ου, ου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Μια τού κλέφτη, δυο τού κλέφτη, τρεις κι η κακή του μέρα".

    Την πάτησε σαν αγράμματος ο Κασιδιάρης. Ένα μήνα τον γυρόφερναν τα κανάλια μπας και κάνει καμμιά επίδειξη kick boxing, αλλά μέχρι τώρα τούς είχε κάνει αυτούς να ωρύονται ενώ εκείνος έμενε ατάραχος. Έ, τώρα πήραν αυτό που γυρεύανε απελπισμένα και θα το παίζουν συνέχεια μέχρι τις εκλογές...
    Τουλάχιστον, αντέδρασε άμεσα και έξυπνα ο Μιχαλολιάκος και διέταξε εμπάργκο στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιγκουίνε
    δεν είμαι σίγουρος ότι το περιστατικό θα πλήξει τη Χρυσή Αυγή.
    Νομίζω ότι οι ψηφοφόροι της έστειλαν τους βουλευτές της στη βουλή για να δέρνουν το διεφθαρμένο σύστημα, σύμφωνα με την άποψή τους.
    Γι' αυτό, να περιμένουμε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αν πέσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ ;
    Τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τότε ;

    Αυτό που δεν μπορώ να φανταστώ όμως με τίποτα είναι να βγαίνει πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ και να βγαίνει ο Σαμμαράς δίπλα-δίπλα με την Ντόρα και να κατηγορούν τον Κασιδιάρη ότι η ενέργειά του εκτίναξε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. skal, αυτό το ενδεχόμενο που λες παίζει. Με βάση τις δημοσκοπήσεις τού τελευταίου μήνα (πριν την απαγόρευση) η Χρυσή Αυγή ήταν γύρω στο 5,5% και με ελαφρά ανοδική τάση. Προσωπικά θα ανέμενα ίσως να φτάσει και το 6% στις εκλογές (έτσι κι αλλοιώς και την προηγούμενη φορά τής δίνανε χαμηλότερα ποσοστά από αυτά που τελικά πήρε).

    Άλλο είναι το θέμα μου. Συγκεκριμένα, ο ρόλος τών ΜΜΕ και αυτών που πολλοί αποκαλούν "αλήτες - ρουφιάνους - δημοσιογράφους". Όταν φτιάχνεις πάνελ με εκρηκτική σύνθεση, επενδύεις στην όξυνση για να πουλήσεις τηλεθέαση (πάγια τακτική τους). Άμα έχεις και την Κανέλλη (άλλη μεγαλοδημοσιογράφα από 'κεί με 40άχρονη καθεστωτική προϋπηρεσία και αρκούντως εριστική...), κατάλαβες τώρα. Ο δε γίγαντας Δελατόλας ήταν αυτός που πήρε τη Ράικου στο τηλέφωνο (τής απευθύνθηκε μάλιστα και με το μικρό της...) για να ασκήσει δίωξη! Μετά φταίει ο κόσμος που τούς αποκαλεί έτσι όπως τούς αποκαλεί;

    dim, τα ποσοστά τού ΚΚΕ θα πέσουν (γύρω στο 5-5,5%). Λογικά η Χρυσή Αυγή θα το ξεπεράσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη είναι 5-6 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ (και με αυξητική τάση). Και πώς να κατηγορήσουν τον Κασιδιάρη όταν αυτή η τάση διαμορφώνεται βαθμιαία ένα μήνα τώρα; Είναι ακριβώς οι δικές τους πολιτικές (τής Νέας Πασοκρατίας εννοώ) που εκτινάσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 30+, που έδωσαν το 7% στη Χρυσή Αυγή και το 10% στον Καμμένο (αυτό θα ελαττωθεί). Απλά, δεν θέλουν να το παραδεχτούν και προτιμούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να κατηγορούν τον Κασιδιάρη ή οποιονδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπέρτολ Μπρεχτ:[ Όταν ήρθαν...]

    [Όταν ήρθαν να πάρουν...]


    Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν κομμουνιστής.


    Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν τσιγγάνος.


    Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν Εβραίος.


    Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης
    "Απλώς ο τύπος είναι λίγο "αρσενικός' και δε μασάει."

    ΖΗΤΩ ΤΩΝ Γ@ΜΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    Η ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!

    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΝΕΟΕΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΙΩΤΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟ-ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΔΑΡΒΙΝΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ:

    -ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΌΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΟς - ΑΠΛΑ ΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗς ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕς ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕς ΚΙΝΗΣΕΙς ΔΗΛΩΤΙΚΕς ΤΗς ΠΡΟΘΕΣΕΩς ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ!(ΖΩΩΔΗς, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ).

    ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΑΠΛΩς, ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥς! ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΌΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΚΑΙ ΒΑΛΕ- ΕΩς ΑΜΟΙΒΑΔΑ!

    ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Η Georgia Eleonor ,

    Θεωρείς ότι ο Κασιδιάρης διέκοψε την "επιχειρηματολογία" της Κανέλλη;
    Θεωρείς ότι η Κανέλλη συμμετείχε σε κάποιο πολιτισμένο διάλογο ;
    Ποιοι ήταν αυτοί που μετέτρεψαν το πάνελ σε χάβρα Ιουδαίων ;
    Ποια η διαφορά της αχαλίνωτης παπαρολογίας της Κανέλλη με την πορνοΚατίνα της γειτονιάς ;

    Για να ακούς πρέπει να σωπαίνεις αλλά μερικοί έχουν το στόμα τους πιο βρωμερό από το ...

    Στο κάτω-κάτω η δικαιοσύνη ας πράξει τα δέοντα και να επιβάλλει την ΜΕΓΙΣΤΗ των ποινών στον Κασιδιάρη για την ενέργειά του ...
    Δεν εμπιστεύεσαι το πολιτικοκοινωνικό μας σύστημα ;

    Ας μπούνε οι μάρτυρες στην σειρά να ισχυριστούν ότι εκτός από την Κανέλλη και την Δούρου πήγε να δολοφονήσει και την Δημοκρατία .

    Ψυχραίμησε λίγο και τοποθέτησε το γεγονός στη σωστή του διάσταση .

    *Το να επαναλαμβάνεις το ίδιο μήνυμα σε διαφορετικά σχόλια δείχνει εργολαβική πρόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηρθε αντιμετωπο το 'νεαρο φιδακι'' με τις καλα δασκαλεμενες ''οχιες''! Το τσιμπουσαν υπουλα μεχρι να βγει απ τη φωλια του και τοτε το κατασπαραξαν με τη βοηθεια και του υπολοιπου ' φιδοστρατου' .Αυτος ο τοπος ανηκει σε συγκεκριμενα φιδια και δεν θα αφησουμε αλλα να τον διεκδικησουν!! Ειδικα αυτα που δεν ξερουν ΚΑΝ να μεταμφιεστουν σε αγνο αλλα ΠΙΟ πολιτισμενο και μορφωμενο λαο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ακρίτα
    "Κάποιοι θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε.."
    Θέλουν πράγματι, αλλά εμείς την πατάμε συνεχώς την πεπονόφλουδα.
    Τουλάχιστον έτσι δείχνουμε. Γιατί χειρότερη στιγμή από τούτη, για να δείχνουμε τέτοιες τάσεις αλληλοσπαραγμού, δεν μπορούσε να υπάρχει.
    Πιγκουίνε
    Ας είναι καλά οι μετρήσεις τηλεθέασης-που τρέφουν το σαματά μονίμως.
    Με τούτα και με κείνα, όλων η προσοχή στρέφεται προς αυτά και φεύγει από το κυρίως θέμα.
    Σαν τα τρελλά πουλιά καταντήσαμε.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ dim
    Μάλλον εσύ δεν μπορείς να διακρίνεις τα όρια και υπερασπίζεσαι την Φυσική Βία, χωρίς να ενοχλείσαι ούτε όταν αυτή ασκείται από Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους με όρους Kick Box προς-έστω ασθενέστερους σωματικά αν μη τι άλλο.
    Πολλώ δε μάλλω δεν ενοχλείσαι και επί της ουσίας του υπόδικου του "κοινοβουλευτικού εκπροσώπου" ως κοινού μαχαιροβγάλτη, που πυροδότησε την ούτως ή άλλως ανεξέλεγκτη οργή του.
    Εργολαβία δείχνει η διαρκής σου προσπάθεια να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
    Στείλε υποστηρικτική ανταπόκριση στα Διεθνή ΜΜΕ, μπάς και μαζέψεις τα ασυμάζευτα. Εδώ ξέρουμε τι παίζεται και με ποιούς όρους.
    Εγώ επανέλαβα το σχόλιο γιατί πρόκειται για το ίδιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Η Georgia Eleonor

    1.Προσπερνάς τα ερωτήματα που έθεσα και δεν τους δίνεις την ανάλογη σημασία-απάντηση.
    2.Εγώ στην φυσική βία δίνω ακριβώς την "φυσική" της διάσταση :
    ασχολείσαι με τα σκαμπιλάκια της Κανέλλη και προσπερνάς τις καθημερινές δολοφονίες όπως τη σφαγή της ηλικιωμένης ΜΑΝΑΣ που συνέβη την ίδια μέρα και ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της Κανέλλη, Δούρου, Παυλόπουλου δηλαδή των παρευρισκομένων (αν θες βάλε και τα ΜΜΕ)
    3. >>υπόδικου του "κοινοβουλευτικού εκπροσώπου" ως κοινού μαχαιροβγάλτη <<

    Ο υπόδικος είναι κατηγορία ; Η Κανέλλη και η Δούρου και δεν συγκρατούνταν μέχρι την Δευτέρα που θα γινόνταν η δίκη και να μιλήσουν επί της απόφασης ; ήθελαν να δικάσουν παρουσία του αντιεισαγγελέαΔελλατόλα;

    4. Η αξία της σφαλιάρας-γεγονότος είναι ακριβώς αυτή που της δίνει το Ελληνικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης Πταίσμα ,αν το έβλεπες στον δρόμο και δεν ήταν η Κανέλλη θα το προσπερνούσες ατάραχη ή άντε το πολύ να ξυπνούσε το αντιφαλλοκρατικό σου απωθημένο .

    5. Στα διεθνή ΜΜΕ έγινε θέμα γιατί εκεί οι πολιτικοί δεν αποκελίουν κόμματα ,στα πάνελ κάνουν διαλογο, δεν αρνούνται debate και δεν προβοκάρουν

    Αθυρόστομοι-παπαρολόγοι σαν την Κανέλλη , Δούρου και λοιποί να μάθουν να κουβεντιάζουν πολιτικά ή να συνηθίσουν ότι το να προβοκάρεις σε προσωπικά θέματα δεν είναι ανώδυνο.
    Ας του δώσει η δικαιοσύνη την ανάλογη διάσταση και τα χρήματα της αποζημίωσης από την ενέργεια του Κασιδιάρη να διατεθούν τις ανάγκες λαθρομεταναστών.

    ** Σε πόσα σχόλια και blog έχεις αντιγράψει το ίδιο μήνυμα για να σου απαντήσω και στα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Dim
    Για να μην το κουράζουμε, εσύ στήνεις δικηγορίστικα ερωτήματα, εγώ στέκομαι στην πραγματικότητα και μην αναμιγνύεις άλλες υποθέσεις για να παραπλανήσεις.

    Ένα ερώτημα έχω: Αν για να διορισθείς στο Δημόσιο απαιτείται ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ?.

    Και επίσης για να μην το κουράζουμε άλλο, η ερώτηση είναι ρητορική. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις απο τη στιγμή που δεν είσαι σε θέση να μπορείς να διακρίνεις τα Όρια, όχι της φυσικής βίας (δεν σου λέει κάτι), αλλά της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.
    ______________________________________________________________________
    Ο "υπόδικος" σου κρύβεται για να αποφύγει το Αυτόφορο.
    ______________________________________________________________________
    "το αντιφαλλοκρατικό σου απωθημένο ."

    Τα θέλεις και τα λές ή σου ξεφεύγουν?
    -Θα φροντίσω να καλλιεργήσω στο άμεσο μέλλον "Φιλο-φαλοκρατικές αντιλήψεις" για να μην με θεωρήσεις ελλιπή!

    ______________________________________________________________________
    "** Σε πόσα σχόλια και blog έχεις αντιγράψει το ίδιο μήνυμα για να σου απαντήσω και στα άλλα."

    Νομίζω αρκετά ασχολήθηκα με το Θέμα σου σε αυτό το Blog, λυπάμαι δεν έχω να σου παραθέσω "λοιπά" στοιχεία για το άτομό μου, ότι έχω να πω το λέω ευθαρσώς και καθαρά εδώ. Αρκέσου σε αυτό.

    Υ.Γ Μήπως έχεις ακουστά τελευταία το παιχνιδάκι με το Real Estate που παίζεται στον Άγιο Παντελεήμονα? Κουτσοί στραβοί, μεγάλη η Χάρη του;
    Θα σε βοηθούσε να κατανοήσεις, εκτός αν γνωρίζεις ήδη τι παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Η Georgia Eleonor

    Πίστεψέ με δεν θα σου απαντούσα , δεν έχει νόημα να προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις με ανθρώπους που ούτε απαντούν σε ερωτήματα ούτε περιμένουν απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτουν.

    Θα σου επισημάνω απλά ότι οι λέξεις μου πάντα είναι μετρημένες και δεν μου ξεφεύγουν και εξηγώ:

    ξεκινάς να δώσεις μια πολιτική προέκταση σε ένα ανθρώπινο γεγονός με σεξιστικούς και πρόστυχους σχολιασμούς
    "Απλώς ο τύπος είναι λίγο "αρσενικός' και δε μασάει."

    ΖΗΤΩ ΤΩΝ Γ@ΜΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!


    γιατί λοιπόν θίγεσαι για το "αντιφαλλοκρατικό σου απωθημένο" ;
    δεν προκύπτει ;
    Πως θα σου φαίνονταν να ξεκινούσα ένα "σοβαρό" πολιτικό σχόλιο και να χαρακτήριζα ένα ολόκληρο πολιτικό χώρο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις-συμπεριφορές της Κανέλλη.
    Και μάλιστα ήσουν τόσο "ενθουσιασμένη" που το αναπαρήγαγες "ασύστολα" σε διαφορετικά σχόλια.
    Εγώ προσωπικά ντρέπομαι που με αναγκάζεις να γίνω τόσο αναλυτικός και μένω εδώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ok, Αν και είπα δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, δεν αποφεύγω να αποδομήσω την σκέψη σου, που είναι για τον Καναπέ του Ψυχαναλητή:
    ----------------------------------------------------------------------
    Λες:
    "ξεκινάς να δώσεις μια πολιτική προέκταση σε ένα ανθρώπινο γεγονός με σεξιστικούς και πρόστυχους σχολιασμούς."

    Βλέπε: Δηλώσεις σου:

    "Απλώς ο τύπος είναι λίγο "αρσενικός' και δε μασάει."

    @Dim Θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον Τυφλός για να μην διακρίνεις τα λεγόμενά σου,

    -Το Ανθρώπινο κατά τη γνώμη σου γεγονός, ονομάζεται στην κοινή Ελληνική, Κλωστοπατινάδα.

    Οι Σεξιστικοί & Πρόστυχοι Σχολιασμοί Πηγάζουν από τα Γραφόμενά σου.

    Υπάρχει μία Πραγματικότητα που σου διαφεύγει, διότι δεν Υπόκειται στην ΣαΔομαζοχιστική Αντήληψη, που διέπει την Σκέψη (υπό αναίρεση ο όρος) Σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.