7/6/12

Σε απόλυτη τρέλα η ελληνική κοινωνία του πολυπολιτισμού του ΓΑΠ

Ο ρατσισμός των φιλόζωων και του Κώστα Παπαχρήστου
Με έκπληξη διάβασα την αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων και το άρθρο του Κώστας Παπαχρήστου στο ΒΗΜΑ να εναντιώνονται στην κατανάλωση των αδέσποτων ζώων από τους αλλοδαπούς.
Κάποτε σε αυτήν την χώρα, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ανήκουμε στο κλάμπ των πολιτισμένων πολυπολιτισμικών κοινωνιών, η αν θα συνεχίσουμε να ζούμε στον δικό μας ρατσιστικό μικρόκοσμο.
Η ελληνική κοινωνία αλλά και ιδικά οι Έλληνες φιλόζωοι πρέπει κάποτε να αποδεχτούν ότι η κατανάλωση αδέσποτων ζώων (σκύλων γατών) είναι μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού των συνανθρώπων μας από τις ασιατικές χώρες.
Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω τον ρατσισμό των φιλόζωων οι οποίοι μονότονα υπερασπίζονται τους σκύλους και τις γάτες, ενώ ποτέ δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον για τις χιλιάδες αγελάδες και κότες που σε καθημερινή βάση σφάζονται, εκτός και αν το πρόβλημα τους είναι η κατανάλωσή τους από τους φτωχούς απελπισμένους μετανάστες.
Θα περίμενα περισσότερο ανθρωπισμό από τους σύγχρονους Έλληνες.
Οι συνάνθρωποι μας μετανάστες πολύ καλά κάνουν και τρώνε τα αδέσποτα γιατί εκτός του ότι είναι μέσα στην δική τους κουλτούρα και τον πολιτισμού, συντρέχουν και ανθρωπιστικοί λόγοι, πρέπει και αυτοί κάτι να φάνε.
Αντί ο Κώστας Παπαχρήστου το ΒΗΜΑ και οι φιλόζωοι να εναντιώνονται στην κατανάλωση των αδέσποτων από τους αλλοδαπούς, θα έπρεπε να παροτρύνουν τους Αθηναίους που έχουν μέσα  στα σπίτια τους σκυλιά γατιά παπαγάλους κτλ να τα κάνουν δώρο στα σωματεία των μεταναστών και με δική τους ευθύνη να μοιραστούν το κρέας τους, γιατί δεν αποτελεί τιμή σε μια κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη και ανθρωποκεντρική να είναι χιλιάδες σκύλοι γάτες παπαγάλοι κτλ να καλοπερνούν εντός των σπιτιών, και έξω από τα σπίτια μας να υπάρχουν συνάνθρωποι μας οι οποίοι λαχταρούν ένα κομμάτι κρέας από γάτα.
Λυπάμαι, αλλά παρά τις προσπάθειες που γίνονται να γίνουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, οι περισσότεροι των Ελλήνων εξακολουθούν να είναι ρατσιστές, που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των αδέσποτων και των οικόσιτων ζώων και όχι την κουλτούρα και το δικαίωμα να τρώνε οι μετανάστες τους σκύλους και τις γάτες.
Ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που όλα πρέπει να επιτρέπονται, ακόμη και η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος, γιατί αυτό είναι μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού των αβορίγιανας.
Σε άλλους πολιτισμούς επιτρέπεται η πολυγαμία, όπως επιτρέπεται και σε εμάς να έχουμε πολλές γκόμενες.
Άλλοι συνάνθρωποι μας επιλέγουν την Σαρία και την μπούργκα, αντί της Δημοκρατίας και του καπέλου.
Στις Ινδίες εμφιαλώνουν τα ούρα αγελάδας τα οποία διαθέτουν στα σούπερ μάρκετ, μιας και η αγελάδα είναι ιερό ζώο.
Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ
Πηγή: Ολυμπία

Το άρθρο του κ. Παπαχρήστου

Την είδηση-ανακοίνωση τη διάβασα στο site της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (http://www.filozoiki.gr/content/articles/view/200-ston-eisaggelea-frikiastiko-yliko). Παραθέτω αποσπάσματα προς ενημέρωση των αναγνωστών:
«Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα (31/5/2012) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν. Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της. Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους, και πώς οδηγούνται στην πυρά. (...) Πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της, για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση. (...) Το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων, διεθνούς κύρους. (...)»
Σ’ αυτή την απάνθρωπη πόλη, λοιπόν, όπου άνθρωποι και ζώα ομού διατίθενται προς σφαγή (για λίγα χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, μια βιντεοκάμερα, ένα παλιό αυτοκίνητο, ή και για το ίδιο τους το κρέας), καλούμαστε τώρα να ζήσουμε, να εργαστούμε (όσοι τυχεροί μπορούμε πια), ν’ αγαπήσουμε, να μεγαλώσουμε και να σπουδάσουμε παιδιά, να περπατήσουμε τα βράδια σε κακοφωτισμένους δρόμους μέσα σε απροστάτευτες γειτονιές, ν’ αναζητήσουμε λίγη ψευδαίσθηση ανεμελιάς μήπως και κλείσουμε μάτι τις νύχτες σε στενόχωρα υπνοδωμάτια καταθλιπτικών διαμερισμάτων...
Ναι, μιλώ για την ίδια εκείνη πόλη που –τραγική ειρωνεία- γέννησε το πολίτευμα που τη σκότωσε! Γιατί, μικροί και ιδιοτελείς καθώς υπήρξαμε, συνηθίσαμε ν’ αναθέτουμε τις τύχες της χώρας σε ανάξια χέρια. Τώρα, την πόλη κατέκτησαν οι «βάρβαροι». Και σε αντίθεση, δυστυχώς, με τους καβαφικούς, δεν φαίνεται ν’ αποτελούν κάποια λύση...
http://costas-athens.blogspot.gr/
Κώστας Παπαχρήστου

13 σχόλια:

  1. Μέχρι να χορταίνουν με τα αδέσποτα, πάμε καλά. Όταν θα αρχίσουν να χορταίνουν μ' εμάς, θα είναι πιο ζόρικα. Έχει δίκιο το άρθρο. Δώστε τα κατοικίδιά σας, για να σώστε τα τομάρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔεεε, ἂς προσέχαμε.

    Νιώθω ἀμηχανία, τὶ ἄλλο νὰ πῶ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-convert


    δείτε το βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή είναι πιο σημαντική η θανάτωση αδέσποτων ζώων από την "αραβική" άνοιξη της οποίας "φρούτα" εισάγουμε;

    http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-convert

    δείτε το βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dim to video ειναι σοκαριστικό αν εχεις την καλοσύνη μην επιμένεις σε παρακαλω τουλάχιστον εγω δεν μπορω να ανεβασω τα σχόλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακρίτα πρέπει να συνηθίσεις τις εικόνες αυτές ...
    η ΒΙΑ είναι εξω από την πόρτα του καθενός μας ,κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορούμε να τους ενσωματώσουμε , μακάρι να είχαν δίκιο .

    Το να κρύβουμε τα "σκουπίδια" κάτω από το χαλί δεν σημαίνει ότι θα αποφύγουμε την "βρώμα".

    Καλό είναι να τα ξέρουμε και να κάνουμε τις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dim δέχομαι την κριτική σου χωρίς καν να τρέξω το λινκ ήξερα σε τι αναφερόσουν.Νομίζω ότι πάσχισα να καλύψω την βία κατά του χριστιανικού κόσμου σε κάθε σημείο του πλανήτη όσο μπορουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To video δεν είναι σοκαριστικό, ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΕΣ.
    Πιό κτηνώδης ο παραλληλισμός ανάμεσα σε Ανυπεράσπιστους Χριστιανούς και Άφωνων Ζώων Ζώντων ανάμεσά μας, ώς Δικαιολογία.
    ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Georgia Eleonor

    Εγώ τον βρίσκω όχι απλώς κτηνώδη, αλλά εντελώς άτοπο και βλακώδη. Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με ...δάκρυα στα μάτια ,διάβασα το άρθρο του κυρίου Παπαχρήστου.Οφείλω να ομολογήσω ότι... κατασυγκινήθηκα!
    Η κεντρική ιδέα του άρθρου με την οποία θα πρέπει να συμφωνήσω ??? είναι
    ότι ο κάθε φιλόζωος Έλληνας είναι ένας ρατσιστής!!! ένα κτήνος απολίτιστο που δεν ενδιαφέρεται !!! για την δημιουργία μίας ανθρωποκεντρικής κοινωνίας και δεν σέβεται την "κουλτούρα" ενός κακόμοιρου στίφους μεταναστών, με αποτέλεσμα να δυσφημίζεται!!! η χώρα στο εξωτερικό και να της στερείται !!! η είσοδος στο κλάμπ των πολιτισμένων!!! πολυπολιτισμικών κοινωνιών(δηλαδή εδώ είμαστε κανίβαλοι και... ευτυχώς δεχθήκαμε μετανάστες ,οι οποίοι θα αναλάβουν το δύσκολο έως ακατόρθωτο έργο , του εκπολιτισμού μας !!!!!)
    Επειδή λόγω έλλειψης χρημάτων πέραν της τροφής στερούνται και πολλές άλλες βασικές ανάγκες ,όπως λ.χ το σεξ ,και αφού η "κουλτούρα" τους "επιτρέπει" στα κοριτσάκια, τον γάμο από την ηλικία των 10 ετών (Σαουδική Αραβία λ.χ) θα είχα να προτείνω σαν ανώτεροι χαρακτήρες :-0 που είστε! να παραδώσετε αφ' ενός μεν προς βρώσιν την γάτα σας και τον σκύλο σας, αλλά και το 10χρονο κοριτσάκι σας αφετέρου, προς μύηση σε μία ανώτερη σφαίρα πολιτισμού!!!Γιατί όχι και το αγοράκι σας?
    Πολιτισμένοι άνθρωποι είσαστε!!! Εάν ο Ιησούς είπε "αν σας ραπίσουν στο ένα μάγουλο ,να γυρίσετε και το άλλο" τότε σαν καλοί χριστιανοί και πολιτισμένοι άνθρωποι που είστε οφείλετε να γυρίσετε όχι μόνο τα δύο μάγουλα, αλλά και τα τέσσερα!!!
    Δεν θέλετε??? Δεν ντρέπεστε ??? Είστε αθεράπευτα φασίστες και ανεπίδεκτοι μαθήσεως!
    Τα ίδια ζώα θα είστε μία ζωή!!!
    Ποιος θα φταίει μετά αν σας πάρουν το κεφάλι και βρεθείτε κρεμασμένοι και γδαρμένοι σε τσιγκέλι ,μαζί με τον σκύλο σας!!!Ο κακομοίρης ο μετανάστης???Όχι εσείς!
    Κι' ύστερα λένε κύριε Πρόεδρα ,πως φταίει... ο κουλτουριάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Nativist
    Αν σκεφτείς πως η μοχθηρία, είναι βλακεία που έχει αναχθεί σε ανώτερο επίπεδο, ναι μπορείς να το πεις και βλακώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγγνώμη ,πιάστηκα αδιάβαστος.
    Διάβασα αποσπάσματα από το πρώτο ήμισυ του άρθρου και νόμισα λανθασμένα ότι την έκκληση( να παραδώσουμε τα ζώα στους μετανάστες, προς βρώσιν) ,την έκανε ο κύριος Παπαχρήστου.Λόγω φρίκης ,έσπευσα να γράψω το σχόλιο μου χωρίς να διαβάσω το υπόλοιπο και τώρα που το διάβασα ολόκληρο συνειδητοποίησα το λάθος μου.
    Το όλο ύφος του σχολίου μου δεν αφήνει αμφιβολίες σε ποιόν απευθύνομαι ,αλλά έκρινα σκόπιμο να διευκρινίσω ότι συμφωνώ εφ' όλης της ύλης με τον κύριο Παπαχρήστου και διαφωνώ με τον "φιλάνθρωπο"!Αν φθάσουμε στο σημείο να φάμε και τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου που είναι ο σκύλος (και οι γάτες συμπεριλαμβάνονται) τι απομένει πλέον ,να φάμε τα παιδιά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.