8/6/12

Ντ. Μπακογιάννη: Η νέα κυβέρνηση να είναι ευρείας κοιν. συμφωνίας


Την ανάγκη να προχωρήσει το κράτος άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές, τόνισε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στη Web TV του ΑΜΠΕ.  Επεσήμανε ότι πρέπει να παταχθούν η γραφειοκρατία και η φοροδιαφυγή, ώστε να καταστεί η χώρα ανταγωνιστική και να έρθουν επενδύσεις, ενώ δήλωσε ότι χωρίς μείωση της ανεργίας, τα ταμεία δεν είναι βιώσιμα.
    
Επίσης, εξέφρασε την εκτίμησή της ότι μία πιθανή επιστροφή στη δραχμή θα επιφέρει μείωση περίπου 60% στην αγοραστική δύναμη του Έλληνα.
     
Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής συμφωνίας, καθώς η χώρα χρειάζεται περισσότερη συνεργασία για να βγει από την κρίση. «Πρέπει όλοι να βάλουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες», πρόσθεσε.
     
Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «θα μας κάνει Βολιβία», ενώ πρόσθεσε ότι «στις τάξεις του έχει πάει το "βαθύ ΠΑΣΟΚ"». Ακόμη, χαρακτήρισε «συγκυριακό φαινόμενο» την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Ανέφερε, επίσης, ότι «επιτρέψαμε πολύ χαβαλέ στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».
     
Για την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι ήταν μία απαραίτητη απόφαση, ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά για καμία θέση και κανένα υπουργείο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτο σημαινει οτι τα βλεπετε σκουρα. Τι εγινε το οραμα της αυτοδυναμιας???? Αληθεια δεν θα σας δουμε αγκαλια με το Σαμαρα στη μεγαλη προεκλογικη συγκεντρωση της ΠΟΛΑΝΔ και τον πατερα σας να ευσεται καλή επιτυχια στον Αντωνακη?????

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.