5/6/12

ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ερντογάν εναντίον απεργών

" βλάπτουν τη χώρα και το τίμημα θα κληθεί να το πληρώσει ο λαός. Πρόκειται για έναν φορέα στρατηγικής σημασίας και τέτοιου είδους ενέργειες είναι προάγγελοι της κατάρρευσής του. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο."
Λιάνα Μυστακίδου

Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο πρωθυπουργός κ. Ερντογάν εναντίον των υπαλλήλων των Τουρκικών Αερογραμμών που απεργούν.  Τέτοιες ενέργειες, τόνισε, βλάπτουν τη χώρα και το τίμημα θα κληθεί να το πληρώσει ο λαός. Πρόκειται για έναν φορέα στρατηγικής σημασίας και τέτοιου είδους ενέργειες είναι προάγγελοι της κατάρρευσής του. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αμέσως κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή, στο νομοσχέδιο που συζητείται για τα πειρατικά ταξί, με την οποία απαγορεύεται η απεργία σε όλους τους φορείς των αερομεταφορών!Αυτή η «δημοκρατική» απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής του Κόμματος BDP (Ενότητας και Δημοκρατίας) Ερτουγρούλ Κιουρκτσού δήλωσε: «Οι εργαζόμενοι που δεν έχουν δικαίωμα να απεργήσουν είναι σκλάβοι».

Ο κ. Ερντογάν προκάλεσε και ένα άλλο κύμα οργής με τις δηλώσεις του για τις αμβλώσεις και τις καισαρικές.  Χαρακτήρισε τις αμβλώσεις δολοφονίες και τις καισαρικές, μέρος σχεδίου για να πληγεί η ανάπτυξη της τουρκικής οικονομίας!Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει ο κ. Ερντογάν να στρέφει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα καυτά προβλήματα σε επουσιώδη.  Την ώρα που αυξάνονται οι πιέσεις για επέμβαση στη Συρία, απελαύνονται οι Σύροι διπλωμάτες από την Τουρκία, οι πολίτες ασχολούνται με τις αμβλώσεις… Εύλογα ο Τύπος τον χαρακτήρισε πρωθυπουργό-γυναικολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.