9/6/12

Ο κύκλος της βίας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κάθε Έλληνας πρέπει να δει με προσοχή, ψυχραιμία και περίσκεψη όλα τα βίντεο.


(Ανανεωμένο) Γράψαμε το απόγευμα: Ο κύριος που δίνει μαθήματα οργάνωσης …επαναστατικού στρατού προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ και ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. Σε αυτές τις εκλογές μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος προφανώς επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι οδεύει προς το …Μαξίμου και τέτοιες απόψεις πρέπει να “μαζεύονται”. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να ισχυριστούν τώρα ότι δεν ήξεραν, όπως βλέπετε στα άλλα δύο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, όπου οι κ. Τσίπρας και Λαφαζάνης …συμπαρίστανται στον κ. Ιφικράτη Αμυρά!
Ποιός είδε τον …ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον φοβήθηκε. Πανικόβλητοι από την αποκάλυψη των σχέσεών τους με κάθε τυχοδιωκτικό στοιχείο επιχειρούν μια συντονισμένη εκστρατεία διάψευσης της αλήθειας και αποπληροφόρησης.
Ιδού λοιπόν ποιά είναι η όλη η αλήθεια για να μην μας περνάνε για αφελείς:
Το όνομα του ανακοινώθηκε επισήμως στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πανικόβλητοι από τον σάλο το απομάκρυναν την τελευταία στιγμή : http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000
Γράφει σχετικά το taxalia:
Για να μην παραπληροφεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι απλή, με τον Ιφικράτη Αμοιρά :
Στις 20 Απριλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, -αρχείο excel με τα ονόματα των υποψηφίων-. Σε αυτά ακριβώς κάτω από το όνομα του Αλέξη Τσίπρα υπήρχε το όνομα του.
Ιδού η απόδειξη:
Τι αμφισβητείτε λοιπόν; Λέτε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ή το in.gr να έβγαλαν το όνομα από το νού τους;
Εσείς το στείλατε!
Και αν ακόμη θέλετε να κάνετε το άσπρο, μαύρο, ιδού ο κόλαφος!

http://www.avgi.gr/SearchArticleActionsearch.action?q=%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82
Προφανώς, δεν το έβαλε το όνομα στο κομματικό σας όργανο την ΑΥΓΗ, ο …Κασιδιάρης ! Έτσι δεν είναι;
Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη του κοινού του ιντερνετ !
 Αλλά αξίζει τον κόπο να διαβάστε τι έγραψε και το Βαθύ Κόκκινο:

Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν το πιστεύαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε το ημερολόγιο, μήπως δείχνει 1η Απριλίου. Σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι συνωνυμία, είναι όμως και το όνομα σπάνιο: Ιφικράτης Αμυράς!
Πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κάτω από τον αρχηγό Αλέξη Τσίπρα…
Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ(Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα Αμυρά: απαλείφθηκε το όνομά του από το πρώτο λινκ που δίνουμε. Καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά δημόσια εξήγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά ιστότοπους -ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, TVXS κλπ- το ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή, με την υποψηφιότητα Αμυρά. Η απάλειψη του ονόματος από τον επίσημο ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την ανάρτησή μας. Στην φωτό η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από το μπλογκ του Αμυρά όπως είναι αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή, 22/4  5.45′)
Γράψαμε παλαιότερα πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές αλλά δεν  φανταζόμασταν μέχρις εκεί. Τον έδιωξαν από το ΕΠΑΜ σαν ακροδεξιό και τον περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ…
Από το ΕΠΑΜ που δεν έχει βέβαια πρόβλημα να κατέβει μαζί με τον Παπαθεμελή… Στα μπλογκ του ‘χώρου’ καταγγέλλεται σαν ‘δωδεκαθεϊστής- νεοπαγανιστής’ που οργάνωνε τις λαμπαδηδρομίες κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως συμμετείχε στο ακροδεξιό Πατριωτικό Μέτωπο και στους 300 Έλληνες όπως διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, γι’ αυτό προσφεύγουμε στο προσωπικό του μπλογκ:
Δείτε τώρα και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με έναν εκ των υπαρχηγών να τιμούν τον οργανωτή του νέου αντάρτικου:
———————————————————————————————————-
Πηγή: Αντινιούζ

14 σχόλια:

  1. Κρίνοντας από την πηγή και το περιεχόμενο τής ανάρτησης, πάει να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει το 32% και συνεχίζει...
    (ξέρουν αυτοί, έχουν πρόσβαση στις κυλιόμενες - όχι σκάλες - τού "ηγετικού πυρήνα")

    Έ, εντάξει, με καμμιά δεκαριά ακόμα τέτοιες αναρτήσεις και τα ανάλογα πρωτοσέλιδα σε Καθημερινές, Ελεύθερους/Αδέσμευτους Τύπους, Δημοκρατίες και τα ρέστα, προλαβαίνουν μέχρι τις 17/6 να τον βγάλουν αυτοδύναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το χαστουκάκι και το νεράκι του Κασιδιάρη εξεγέρθηκαν, σύμπας ο ''δημοκρατικός'' χώρος, ο δημοσιογραφικός, ο δικαστικός, η αστυνομία και δεν ξέρω αν ενεργοποιήθηκε η δύναμη ταχείας αντίδρασης των ΕΔ, για την περίπτωση κ. Αμυρά τίποτε συμπολίτες, που είναι όλοι οι παραπάνω, μήπως δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το σοκ Κασιδιάρη;
    Ε ρε ψεύτες, απατεώνες και υποκριτές, κασιδιάρης που σας χρειάζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το τσογλάνι κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερο; Δεν έχει συλληφθεί μετά απο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτός κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος,τότε θα πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις εισαγγελέων,τι κάνουν δηλαδή εκεί μέσα;

    Κάθε τέτοια ενέργεια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει της,και μάλιστα παραδειγματικά.

    Έχουν γεμίσει με χρήσιμους ηλίθιους τα άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιγκουίνε
    υπάρχει ένα θέμα με τον Αμυρά και τη σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν μαζεύεις ό,τι βρεις στο δρόμο και μετά έρχεται η ώρα να διεκδικείς την εξουσία, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον κάθε Έλληνα.
    Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
    Και μια που είσαι των θετικών επιστημών, η βία είναι ένα δυναμικό πεδίο και υπακούει στη νομοτέλεια της ισορροπίας.
    Τουτέστιν, η βία προκαλεί βία.
    Επίσης, υπάρχει και μια άλλη αρχή, που σχετίζεται με τα παραπάνω.
    Όταν ανοίγει ένας κύκλος βίας, κάποια στιγμή κλείνει και κλείνει αγγίζοντας εκείνον-ους που τον άνοιξε-αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευγε Χρηστο!

    Θελουμε και τα παθαινουμε. Αυτο το απαρχαιωμενο στοιχειο της κοινωνιας "Ουρφ", γιατι δεν περιοριζεται; Οποιως ακομα δεν εχει / θελει να καταλαβει, η ψηφιζει τον Αριστεροκομουνιστικο Φασισμο, δεν ειναι με τα καλα του.

    - Άδωνις vs Ουρφ 1.6.12
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7d0DymLZMmE#

    Για αυτο λενε:

    "...η Αριστερα ειναι το πιο κοντοφθαλμο στοιχειο της κοινωνιας, ειναι η πιο εκτος τοπου και χρονου, ειναι το πιο καθυστερημενο στοιχειο της ιστοριας...το πιο απαρχαιωμενο στοιχειο της κοινωνιας...δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για αυτο!"
    (Σ. Ράμφος 20:30, στο Mega Σαββατοκύριακο σχολιάζει την επικαιρότητα, 12.5.12, http://steliosramfosgr.wordpress.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιγκουινε είναι απλό.Χτυπάς εκεί που έχεις το ηθικό πλεονέκτημα.

    Εκεί μόνο δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιπιτεθεί γιατί απλά θα αποκαλύψει τους μέντορες του.

    Σε όλα τα υπόλοιπα η κριτική είναι παιδικό χάδι για τον απλούστατο λόγο ότι η αντίδραση που θα προκαλέσει θα είναι καταιγιστική
    Πρόσθεσε δε το γενικότερο κλίμα απαξίωσης και θα καταλάβεις τι αποτελεσμα έχουν οι κριτικές αυτού του τύπου

    Λυπάμαι που κάποιο όπως οι συντάκτες του ανωτερω αρθρου μαθαίνουν οτι οι Προστάτες παίζουν σε δύο ταμπλώ.Θα τους πήρε πολύ καιρό να καταλάβουν την στρατηγική τους.

    Σκέφτομαι αν απαντήσει κάποιος στο αντινιούζ ρε παληκάρια ιδού το αρχείο σας για Μπακογιάννη και Αβραμόπουλο να γιατί λέω αλλο κάνεις πολιτική αλλο παράγεις πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εύγε ρε Δημόκριτε,φτάσαμε στο σημείο να χριάζεται εύγε στα απολύτως αυτονόητα;

    Με ποιά δικαιολογία δεν επεμβαίνουν οι εισαγγελικές αρχές,γιατί όσο δεν το κάνουν,είναι το ίδιο ένοχες με αυτό τον τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε δολοφόνο τον 23χρονο φοιτητή που σκότωσε τον κλέφτη.

    Οι Έλληνες έχουν ξεμείνει απο αξιόλογα και αξιόπιστα κόμματα,και αυτό είναι που προκαλεί όλες αυτές τις ανωμαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.

    http://www.youtube.com/watch?v=WiQ6jNCqw9U

    Θα ήταν καλό νομίζω,να γινόταν και αυτό το βίντεο ανάρτηση.

    ΥΓ
    Κανένα συμψηφισμό δεν θέλω να κάνω με την παραπάνω ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε σκληρή προεκλογική κόντρα εξελίσσεται η καταγγελία της ΝΔ ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτης Αμυράς «καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων». Ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο ανακοινώσεις του, αρνείται κατηγορηματικά ότι ο κ. Αμυράς είναι στέλεχος του κόμματος και απαντά με σκληρούς χαρακτηρισμούς στη ΝΔ.

    «Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, στις οποίες ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας και σε μια στιγμή που κορυφώνεται η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας, το γεγονός ότι η ΝΔ επιλέγει για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία, τα επικίνδυνα ψεύδη και τις ανακρίβειες και όχι την πραγματική πολιτική αντιπαράθεση, είναι ενδεικτικό της πολιτικής της γύμνιας, της κρυφής της μνημονιακής ατζέντας και του ντελίριου πανικού στον οποίο έχει περιέλθει», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και περαστικά στην ηγεσία της ΝΔ».

    Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως απάντηση στην ακόλουθη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη:

    «Για ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας, ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δικής του εμπλοκής επιχειρεί, λέγοντας… παροιμίες, να το υποβαθμίσει.

    Ας απαντήσει ευθέως:

    1. Ήταν ή δεν ήταν ο Ιφικράτης Αμυράς στη λίστα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως δημοσιεύτηκε πριν λογοκριθεί, στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας “Αυγή”;

    2. Νομιμοποίησαν ή όχι πολιτικά τον Ιφικράτη Αμυρά και τις απόψεις του, δίνοντάς του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής κ. Λαφαζάνης; Στη συνέντευξή του αυτή, μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης ζητά το αδιανόητο, να βγει η Ελλάδα άμεσα από την Ευρωζώνη και να τυπώσει εθνικό νόμισμα.

    3. Γιατί μετά το σάλο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε και δεν αποκήρυξε τις απόψεις του στελέχους του για αντάρτικο πόλεων; Έχει, πάντως, την ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή.

    4. Γιατί δεν καταγγέλλει ανοιχτά και ξεκάθαρα και άλλες επικίνδυνες απόψεις στελεχών του που στηρίζουν πολιτικά τον καταδικασμένο, τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα;
    5. Και τέλος, γιατί δεν καταδικάζει ευθέως και ανοιχτά τις συμμορίες κουκουλοφόρων που καίνε, λεηλατούν και τρομοκρατούν το κέντρο της Αθήνας;».

    Aρχικά στην πρώτη ανακοίνωσή του, ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για σοκαριστική αποκάλυψη και κατήγγειλε τον κ. Ιφικράτη Αμυρά, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πως σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί «ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

    Ο κ. Μιχελάκης μιλούσε, μάλιστα, για προνομιακή σχέση του κ. Αμυρά με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς ο κ. Αμυράς αρχικά, σύμφωνα με τη ΝΔ, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας "Αυγή", και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει», κατήγγειλε ο κ. Μιχελάκης τονίζοντας πως «το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!».

    Aπό την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει με ανακοίνωσή του:

    «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»…
    Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία.
    Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά. http://newpost.gr/post/id=132722

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. skal, άλλο είπα εγώ. Σχολίασα την επικοινωνιακή πολιτική τής ΝΔ που μονίμως παράγει τα αντίθετα αποτελέσματα. Κοίταξε τη γελοιογραφία από το ΠΟΝΤΙΚΙ και θα δεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν επενέβαινε ο Εισαγγελέας, ως ώφειλε, θα αρκούσε To Follow the Money.
    Ο τύπος είχε ενεργό ρόλο στο Καράβι για την Γάζα, φιλοξενήθηκε από τον ΣΚΑΙ ως προτοστατούντας και έχων Βήμα.
    Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη.
    Μήπως έχει και αδελφικές Ιδεολογικές θέσεις με κυρία που φιλοδοξεί Υπουργοποίηση?
    Χοντρό παιχνίδι με μικρούς παίχτες που κάνουν μεγάλη ζημιά.
    Και στο Βάθος το Ενεργειακό της Μεσογείου.
    Αν ακολουθήσουμε προς τα πίσω τον Μίτο, με χρονικό ορίζοντα το Μάβι Μαρμαρά, τότε όλα μπαίνουν στη ακριβή τους θέση, εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη στον Ιφικράτη Αμυρά

    Έχω την αίσθηση ότι με την υπηρεσιακή κυβέρνηση το κράτος λειτουργεί λίγο καλύτερα. Μάλλον θα την αναζητήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.