14/6/12

ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ "ΤΔΒΚ"

Οι Τούρκοι που ζουν στις ΗΠΑ ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του νομοσχεδίου που υποβλήθηκε πρόσφατα στο Κογκρέσο

ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΔΒΚ Οι Τούρκοι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του σχεδίου απόφασης που υποβλήθηκε στο αμερικανικό κογκρέσο σε βάρος της "Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου". Το νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων από τον βουλευτή της Νέας Υόρκης του Δημοκρατικού Κόμματος Ένγκελ Έλιοτ και ο βουλευτής Φλόριντα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Κώστα Μπιλιράκη περιλαμβάνει ισχυρισμούς και κατηγορίες σχετικά με τον τουρκικό πληθυσμό που είναι εγκατεστημένο στην Κύπρο.
Στο νομοσχέδιο παραβλέπεται τελείως το γεγονός ότι η Τουρκία κινείται βάση των δικαιωμάτων που απορρέουν οι διεθνείς συμφωνίες και προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων. Το νομοσχέδιο προκάλεσε την αντίδραση και των Τούρκων της χώρας.

Η Συνομοσπονδία Τουρκο-Αμερικανικών Συλλόγων, η Ένωση Τουρκο-Αμερικανικών Συλλόγων, η Αμερικανική Κοινότητα του Αζερμπαϊτζάν και το Κέντρο Τουρκο-Αμερικανικής Κοινότητας ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του νομοσχεδίου. Η Συνομοσπονδία Τουρκο-Αμερικανικών Συλλόγων απεύθυνε έκκληση να σταλούν επιστολές στα μέλη του αμερικανικού κογκρέσου, οι οποίες θα ζητήσουν από τα μέλη να μην υποστηρίξουν αυτό το άδικο νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε με τις συμβολές του ρωμαίικου λόμπι. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε έγινε επίσης νύξη στη σημασία της αντίδρασης που θα προβληθεί προκειμένου να αρθεί ο αποκλεισμός που εφαρμόζεται στους Τουρκοκυπρίους.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT
Επίσημο Οργανο προπαγάνδας του Τπυρκικού Κράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.