9/6/12

H δεδομένη έξοδος από το ευρώ, ο Soros και τα Σκόπια…

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες η περιβόητη ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bildeberg, με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να μεταφέρουν ότι τα όσα ελέχθησαν και προβλέπονται για τη χώρα μας, αλλά και την Ισπανία, να είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, με την επιστροφή της Ελλάδας στο ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με τους κύκλους της Bildeberg, να θεωρείται δεδομένη.
Την άποψη ότι, η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ για να αναδομήσει την οικονομία της ένα δικό της νόμισμα, εξέφρασε μιλώντας στο Bloomberg, ο καθηγητής οικονομικών του Harvard, Martin Feldstein. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο διάσημος οικονομολόγος, δεν υπάρχει άλλη λύση και πρόσθεσε ότι, η έξοδος της χώρας από το ευρώ θα δημιουργούσε χάος για μικρό όμως διάστημα ενώ η δραχμή θα μπορούσε να υποτιμηθεί έναντι των υπολοίπων νομισμάτων για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην απασχόληση.

Επίσης, σύμφωνα με τον Feldstein η Ιταλία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ τόνισε ότι, στην Ισπανία η κυβέρνηση πρέπει να εμποδίσει την περιφερειακές αρχές να αυξήσουν το έλλειμμα, που αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την τραπεζική κρίση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί ότι η κρίση είναι σοβαρή και αν και τους λείπει η μακροπρόθεσμη στρατηγική.
Μια βασική λεπτομέρεια σε αυτό το σημείο. Ο κ Martin Feldstein είναι από υψηλότερα στελέχη στην ιεραρχία της Bilderberg και οι δηλώσεις του μόνο τυχαίες δε μπορούν να θεωρηθούν, ειδικά αν λάβει κανείς ότι έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την ετήσια συνέλευση της λέσχης.
Γενικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όλες οι πληροφορίες, τα στελέχη της bildeberg ήταν ξεκάθαρα στο ότι η ελληνική οικονομία θεωρείται πλέον νεκρή και η μόνη σωτηρία για την Ελλάδα είναι η έξοδος από το ευρώ, κάτι το οποίο όπως αναφέραμε τόνισε και ο Martin Feldstein στις δηλώσεις.
Πέραν όμως των παραπάνω υπάρχει και ακόμη ένα περίεργο δημοσίευμα το οποίο το GFF αποκάλυψε χθες και το οποίο δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα των Σκοπίων. Μάλιστα, το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο άρθρο υπήρχε, μεταφρασμένο (χωρίς να αναφέρεται κάποια πηγή) και σε άλλες 2 εφημερίδες της Ανατολικής Ευρώπης, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά για την προέλευση των όσων αναφέρονται.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονταν, ότι οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης (Bildeberg) έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη. Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ. Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου, όπως αναφέρεται με χαρακτηριστικό τρόπο στα εν λόγω δημοσιεύματα. Η ομάδα Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε φέτος στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Μάριον της Βιρτζίνια. Η συνάντηση διήρκεσε 4 ημέρες, δηλαδή, μία ημέρα περισσότερο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα.
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή, μεταδίδει μια άγνωστη πηγή που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συνάντηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, οικονομολόγους, πολιτικούς, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης και μέλη βασιλικών οικογενειών. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009, μετά τη Συνεδρίαση της Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ λίγους μήνες μετά η χώρα μας κηρύχθηκε σε χρεοκοπία.
Το πλέον εντυπωσιακό όμως το αφήσαμε για το τέλος. Όπως μας πληροφόρησαν, η συγκεκριμένη Σκοπιανική εφημερίδα που δημοσίευσε τα παραπάνω, υπάρχει η φήμη σε όλη τη χώρα των Σκοπίων ότι ανήκει πλειοψηφικά στο διάσημο κερδοσκοπό George Soros, ο οποίος ως γνωστών διατηρεί στενές σχέσεις με τα Σκόπια, ενώ από την αρχή ουσιαστικά της κρίσης μιλούσε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


Πηγή

10 σχόλια:

  1. Αυτές είναι πολύ σοβαρές ειδήσεις, απορώ με τους κομματάρχες μας, ούτε μια δήλωση? Τι είναι η Ελλάδα για να πεθάνει? Πως επιτρέπουν να ξεστομίζονται ή να γράφονται τέτοια λόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πηγή του άρθρου, υπάρχουν διάφορα σχόλια. Παραθέτω ένα, με το οποίο συμφωνώ απολύτως, γι αυτό ούτε προσθέτω ούτε αφαιρώ κάτι:

    Εντός Ευρώπης, μόνο στην Ελλάδα απαντάται το σκεπτικό και η ορολογία της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης, του πλανητάρχη και όλα αυτά τα θεωρήματα της συνομωσίας. Είναι η λογκή της Μέσης Ανατολής και των τριτοκοσμικών χωρών. Και είναι τόσο βαθιά ριζωμένη αυτή η βολική παράνοια που οι συνομωσίες θεωρούνται περίτρανα αποδεδειγμένες, προφανείς κτλ. Στη χώρα που εδραιώθηκε η επιστημονική σκέψη όλα αυτά! Πάντως και αλήθεια να είναι αυτές οι συνομωσίες, πράγμα που δεν το ξέρει βέβαια κανείς, αφού υποτίθεται ότι είναι μυστικές, εκτός από τους ¨ψαγμένους¨ και ¨πονηρεμένους¨μας ξερόλες, τότε αυτό που μετράει είναι το τί κάνουμε εμείς ώστε να αποτρέψουμε την επιτυχή έκβαση αυτών των κακών συνομωσιών, έτσι δεν είναι; Και αυτό που κάνουμε είναι οι λυσαλαίοι αντιεργασιακοί και αντιαναπτυξιακοί μας αγώνες, καθώς και ο μεγάλος μας αγώνας για τη διατήρηση των αργομισθιών, του παρασιτισμού και της γραφειοκρατίας. Και όλα αυτά με έναν τέτοιο αυταρχισμό, που θυμίζουν έναν άλλον αγώνα, που έχει μείνει γνωστός στην ιστορία ως Mein Kampf.

    Gerassimos Fourlanos · Stockholm, Sweden

    Συγχαρητήρια στον συντάκτη του σχολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "λυσσαλέοι" αγώνες έφερναν πάντα αποσταθεροποίηση. Τυχαίο ή συμπτωματικό;
    Ποιός νομίζει;
    Οταν δε υπάρχει κλίμα συνωμοτικό και επιβουλές, η αποσταθεροποίηση αποδεικνύεται ο καλύτερος φίλος τους.
    Και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, επίσης το ίδιο.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενδεχομένως ο κύριος Φουρλάνος να έχει αποδείξεις επιστημονικά τεκμηριωμένες ,που να καταρρίπτουν τις θεωρίες συνωμοσίας !
    Θα ήθελα πολύ να μας τις εξηγήσει αφού τυγχάνει καλύτερα ενημερωμένος από τους λοιπούς ξερόλες γιατί ο κόσμος ναι μεν τρομάζει με τις θεωρίες συνωμοσίας αλλά πιο πολύ τρομάζει με την ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας παγκόσμιας θρησκείας που αλήθεια έχει αναρωτηθεί ποτέ ,ποιος μας τα επιβάλλει?
    Κάποιος Jim Tucker που έκανε το ντοκιμαντέρ End Game είναι φανατικός του είδους (ο πιο φαντασιόπληκτος ξερόλας όλων των εποχών???). Προτείνω να τον προκαλέσει και να τον εξευτελίσει!!! λοιπόν ο κύριος Φουρλάνος ή οποιοσδήποτε άλλος ,σε μία τηλεοπτική μονομαχία ,με τα αδιάσειστα στοιχεία του!
    Όποιος κερδίσει τις εντυπώσεις επιβραβεύεται με αναψυκτικό χωρίς φυτοφάρμακο και γεύμα με γερμανικό χοιρινό χωρίς βιομηχανικό ορυκτέλαιο/διοξίνη.
    (αλήθεια τι να γυρεύουν στις συνεδριάσεις της "λέσχης του διαβόλου" (χα ,κακοήθεις φαντασιόπληκτοι, τι τους σέρνουν έτσι χωρίς λόγο! )οι ιδιοκτήτες μεγάλων εταιρειών αναψυκτικών! Τυχαίο???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρή διόρθωση ,το φιλμάκι έγινε από τον Alex Jones ο Jim Tucker είναι ο κυνηγός δημοσιογράφος,ο ειδήμων σε θέματα της λέσχης ,και παρουσιάζεται στο μεγαλύτερο μέρος του φιλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αναπόδεικτες θεωρίες συνωμοσίας δεν χρειάζονται επιστημονικά (sic) τεκμήρια για να καταρριφθούν.

    Κατά τα άλλα, μπορείς να του απευθύνεις τα ερωτήματα και την πρόσκλησή σου τηλεοπτική μονομαχία (γράφω που θα τον βρεις).

    >Όποιος κερδίσει τις εντυπώσεις (και λοιπές ανοησίες)<

    Δεν είναι θέμα εντυπώσεων, αλλά αποδείξεων. Ας αποδείξουν πρώτα αυτοί που μιλάνε για Bildenberg, Μασσώνους, Εβραίους, Αρειανούς και λοιπούς συνωμοτούντες αυτά που λένε και μετά θα πάρουν απάντηση, αν μπορέσει κάποιος να τους την δώσει.

    Σ' αυτό το πνεύμα πιστεύω ότι γράφει ο κ. Φουρλάνος κι επειδή συμφωνώ, έβαλα το σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν σ' ενδιαφέρουν οι συνωμοσίες, μπορείς να διαβάσεις και τούτο, που μόλις είδα στο email μου. Προσωπικά, μού είναι όλα αυτά εντελώς αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Nativist νομίζω ότι οι δηλώσεις στελεχών της λέσχης είναι σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα σε Ελλάδα ,ΕΕ και αλλού,η περίτρανη απόδειξη ότι δεν πρόκειται για θεωρία αλλά για πραγματική συνωμοσία ή οποία σημειωτέον ,εξυφαίνεται προ χρόνων αμνημονεύτων. Δηλώσεις των ιδρυτών της λέσχης σαν αυτή του David Rockfeller: We are on the verge of a global trasformation .All we need is the major crisis!!! and the nations will accept the new world order! σε συνδυασμό με το σύγχρονο γίγνεσθαι και τις μεθοδεύσεις που γίνονται,δεν αφήνουν πλέον αμφιβολίες.
    Το περιβάλλον μας (εφιαλτικό) όπως διαμορφώθηκε με την παγκοσμιοποίηση είναι και αυτό μία επιβεβαίωση ότι αυτή η θεωρία ανταποκρίνεται στην αλήθεια.Παντού επικρατεί τρόμος,χάος και αναρχία.Ο εποικισμός Ευρώπης και Αμερικής από το Ισλάμ ,η προσπάθεια δημιουργίας κοινής θρησκείας, η διαστρέβλωση της ιστορίας και οι αλλαγές συνόρων ενάντια σε κάθε λογική είναι ηλίου φαεινότερο τίνος συμφέροντα και σκοπούς εξυπηρετούν και που οδηγούν και την χώρα μας και την ανθρωπότητα ολόκληρη.
    Νομίζω ότι δεν μπορείς να απορρίψεις αβασάνιστα όλα αυτά χωρίς να αιτιολογήσεις τα συμπεράσματά σου με έναν πειστικό τρόπο (αναφέρομαι στον κ.Φουρλάνο)παρά μόνο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του τύπου ξερόλας.
    Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω για το "λοιπές ανοησίες" τσεκάρισε τυχόν άρθρα ,ξέρεις που θα τα βρεις.
    Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στις θεωρίες συνωμοσίας ,μερικές όντως είναι γελοίες και δεν τις πιστεύω.Η λέσχη όμως και η μασονία σήμερα δεν αμφισβητούνται από κανένα.
    Τους γνωρίζουμε όλους, παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις τους έστω εκ του μακρόθεν.
    Πριν χρόνια κάποιος συγγενής, μου ανέφερε για λέσχη Bilderberg και τον θεώρησα γραφικό.Είχε δίκιο! Εγώ δεν είχα ενημερωθεί και δεν είναι κακό να ενημερώνεσαι για να μη βρίσκεσαι προ απροόπτου .Οι εποχές είναι πονηρές και τα πάντα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού.
    Τέλος είναι άξιο απορίας γιατί τόση μυστικότητα .Όποιος έχει καλούς σκοπούς και σχέδια ,καθώς επίσης και την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσει, νομίζω δεν έχει υπομονή να τα ανακοινώσει.
    Τέλος επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται και οδεύουμε προς επανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,ας αναλογισθούμε τι συνέβη στη Ρώμη όταν η τύχη της αφέθηκε στην κρίση ενός μόνο ανθρώπου (αυτοκράτορα )που έτυχε να είναι διαταραγμένος(Νέρων). Τσουρουφλίστηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω για το "λοιπές ανοησίες" τσεκάρισε τυχόν άρθρα ,ξέρεις που θα τα βρεις.<

    Ως "λοιπές ανοησίες" εννοώ αυτό και μόνο "επιβραβεύεται με αναψυκτικό χωρίς φυτοφάρμακο και γεύμα με γερμανικό χοιρινό χωρίς βιομηχανικό ορυκτέλαιο/διοξίνη." Θα μπορούσες σ' αυτό το αγοραίο στιλ να προσθέσεις και τον "καφέ χωρίς μύγα".

    >Τέλος επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται και οδεύουμε προς επανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,ας αναλογισθούμε τι συνέβη στη Ρώμη όταν η τύχη της αφέθηκε στην κρίση ενός μόνο ανθρώπου (αυτοκράτορα )που έτυχε να είναι διαταραγμένος(Νέρων).<

    Δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο άνθρωπο και ποιον, αλλά εδώ υπάρχει μία εξαιρετική συνωμοσία, η οποία πέρασε στην Ιστορία τον Νέρωνα σαν εμπρηστή, την οποία θα άξιζε να ψάξεις από αρχαία κείμενα της εποχής. Βρες πού ήταν ο Νέρων όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και τι έκανε όταν επέστρεψε εσπευσμένως στην Ρώμη. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, αφού αγαπάς τις συνωμοσίες.

    Κατά τα άλλα, δεν απορρίπτω την εμφανή προσπάθεια της ΝΤΠ γι αυτά που παραπάνω εκθέτεις, αλλά δεν έχω στοιχεία για να εμπλέξω την Bildenberg, τους Μασσσώνους, ή οποιονδήποτε μου φαίνεται κάθε φορά ύποπτος. Άλλωστε, κατά καιρούς οι ύποπτοι αλλάζουν, ανάλογα με το κατά πού φυσά ο άνεμος.

    Δεν θα σχολιάσω τον κ. Φουρλάνο περαιτέρω εν απουσία του. Αναφέρθηκε στην Bildenberg και στην περιρρέουσα συνωμοσιολογία και αυτό μετέφερα κι εγώ εδώ. Δεν ξέρω αν απορρίπτει κάτι άλλο αβασάνιστα, όπως δεν απορρίπτω ούτε εγώ. Όλα με μέτρο (μέτρον άριστον!). Δεν υπάρχουν παντού συνωμοσίες, ούτε όλοι συνωμοτούν εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nativist επειδή κάπου θα πρέπει να βάλουμε μία τελεία (το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα καραδοκεί, γαρ) θα απαντήσω επιγραμματικά.
    1.Η μύϊγα(στον καφέ), αθωώνεται λόγω αμφιβολιών!
    2.Δεν γνωρίζω σε ποιόν αναφέρομαι,(ευτύχησα! να μην τον γνωρίσω...)εικασίες κάνω ,ενδέχεται να μην είναι... "ακριβώς", άνθρωπος.
    3.Θα τσεκάρω για τον Νέρωνα,ειλικρινά εκπλήσσομαι,δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο!Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου?
    Κάποτε κάποιος καθηγητής σε μία σχολή ισχυριζόταν ότι ο Ιησούς Χριστός όταν πήγε στην έρημο ,μαθήτευσε δίπλα σε έναν μεγάλο μάγο! που τον δίδαξε!!! όλα του τα κόλπα και έτσι μπόρεσε!!! να κάνει όλα τα θαύματα που τον καθιέρωσαν σαν Θεό!!!
    Ο κύριος καθηγητής ήταν εξόχως συμπαθής σε όλους μας, αλλά στα θρησκευτικά η απόδοσή του αξιολογήθηκε, κάτω από την βάση.
    Υ.Γ καμιά φορά γράφω και καμιά ανοησία μήπως και σκάσει κανένα γελάκι,η ατμόσφαιρα και εδώ και παντού φαίνεται να είναι λίγο βαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.