13/6/12

Βουλγαρία: Ο στρατηγός Necdet Özel θα παραβρεθεί στην 6η Διάσκεψη Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου των Βαλκανικών Χωρών


Στη Βουλγαρία βρίσκεται ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Necdet Özel για να συμμετάσχει στην «6η Διάσκεψη Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου των Βαλκανικών Χωρών».
Ο στρατηγός Özel, παραβρέθηκε στο πρόγραμμα εκδήλωσης που παρέθεσε χτες το βράδυ το Υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας.
Και οι πολίτες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα εκδήλωσης το οποίο παρακολούθησε ο αρχηγός του ΓΕΕΔ της Βουλγαρίας, στρατηγός Σιμεόν Σιμεόνοφ μαζί με τους αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των βαλκανικών χωρών στη Σόφια.
      
Ο στρατηγός Özel, συμμετείχε αργότερα στη δεξίωση που παρέθεσε ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Άνιου Αγκέλοφ προς τιμήν των υψηλόβαθμων στρατιωτικών φιλοξενούμενων στελεχών στην Κεντρική Στρατιωτική Λέσχη.
      
Ο Τούρκος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων,  θα πάρει μέρος σήμερα στην «6η Διάσκεψη Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου των Βαλκανικών Χωρών».
      
Στη Διάσκεψη θα παραβρεθούν επίσης οι αρχηγοί του ΓΕΕΔ και η στρατιωτική αποστολή της Αλβανίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της Σερβίας, του μαυροβουνίου, της Ρουμανίας, της Μακεδονίας, της Σλοβενίας και της Κροατίας. 

Επιμέλεια Ακρίτας: Η Ελλάδα δεν αναφέρεται, τυχαίο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.