3/7/12

ΕΠΑΦΕΣ BAHÇELI ΣΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ

Συνεχίζεται η περιοδεία του Πρόεδρου του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) Devlet Bahçeli, στα Βαλκάνια. Ο Bahçeli ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη "Μακεδονία", πέρασε στο Κόσοβο. Ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης ο οποίος μετέβη στη "Μακεδονία" στο πλαίσιο της περιοδείας του με αφορμή την 100η επέτειο των Βαλκανικών Πολέμων, επισκέφθηκε τα οθωμανικά μνημεία στα Σκόπια. Τον Bahçeli και την αποστολή που τον συνοδεύει στην περιοδεία του, υποδέχθηκαν ο υπουργός επικρατείας, Hadi Nezir και ο Πρόεδρος του Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος, Kenan Hasip.
Ο αρχηγός του MHP επισκέφθηκε την τουρκική αγορά στα Σκόπια και συζήτησε εκεί με τους πολίτες και καταστηματάρχες. Αργότερα ο Bahçeli, επισκέφθηκε τα κεντρικά του Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος όπου συναντήθηκε με τα στελέχη του κόμματος. Ο Kenan Hasip, τόνισε ότι το κόμμα του με τη βούληση που δείχνει στην πολιτική σκηνή της "Μακεδονίας", φυλάσσει την παρακαταθήκη των πρόγονων τους. Ο Bahçeli ευχαρίστησε τον Kenan Hasip και τα στελέχη του κόμματος για τις υπηρεσίες τους. Ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης αφού ολοκλήρωσε τις επαφές του στη "Μακεδονία", πέρασε στο Κόσοβο.

Ο Devlet Bahçeli τον οποίο υποδέχθηκε στο Κόσοβο ο τουρκικής καταγωγής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης της χώρας, περιηγήθηκε στα ιστορικά μνημεία στο Πρίζρεν. Ο αρχηγός του MHP, επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσόβου του οποίου προεδρεύει ο Mahir Yağcılar, Στις συνομιλίες, ο Yağcılar ζήτησε την υποστήριξη του Bahçeli στους πάνω από είκοσι χιλιάδες Τούρκοι στο Κόσοβο, για να κατέχουν διπλή υπηκοότητα. Και ο Bahçeli από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Yağcılar, για τη συμβολή του κόμματός του στη διατήρηση της ταυτότητας της τουρκικής κοινωνίας. Αργότερα ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης συναντήθηκε με τους Πρόεδρους των Τουρκικών Συλλόγων.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.