3/7/12

Τουρκική εφημερίδα: Ελληνίδα κατάσκοπος έκλεψε πολεμικά σχέδια των Τούρκων

Σάλο έχε προκαλέσει στην Τουρκία δημοσίευμα της εφημερίδας «Star» το οποίο κάνει λόγο για κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από ελληνίδα κατάσκοπο.Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο πλαίσιο των νεότερων στοιχείων που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπίας που ταλανίζει τη γείτονα χώρα και για την οποία μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί 49 άτομα, 45 εκ των οποίων ενεργοί στρατιωτικοί.

Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι η τουρκική αστυνομία αναζητεί τα ίχνη «ελληνίδας κατασκόπου», η οποία υποτίθεται πως μετέφερε τα συγκεκριμένα στοιχεία που εκλάπησαν από τη ναυτική βάση στη Μαρμάριδα και το Γενικό Επιτελείο Πολεμικού Ναυτικού, στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία που εκλάπησαν αφορούν στρατιωτικές ασκήσεις, σχέδια πολέμου και σχέδια που εμφανίζουν τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει πως την Ελληνίδα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, την ώρα που διέπραττε την κλοπή.
http://www.iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. Τα έκλεψε η Ελληνίδα κι οι Τούρκοι πήραν τη ντουντούκα μήπως και βρεθεί κανείς που δε θα το μάθει. Οι άνθρωποι που χτενίζουν τα κανταϊφια πριν τα δείξουν στην τηλεόραση βγάλανε βούκινο πως μια Ελληνίδα (από αυτές που ονειρεύοντε όλο το χρόνο δυο μέρες διακοπές στη Μύκονο) τους έκλεψε απόρρητα σχέδια πολέμου. Ρε δεν πάτε να ... (γυρίσετε κανένα σήριαλ της πλάκας) λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να θυμίσω τα λόγια του αείμνηστου καθηγητή Νεοκλη Σαρρή, την τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι παρόμοιο (δυο χρόνια πριν περίπου - ίσως είναι η ίδια υπόθεση) ο καθηγητής είχε πει ότι τέτοιες ειδήσεις αναπαράγουν τα στερεότυπα που έχουν οι Τούρκοι, δηλαδή, η ελεύθερων ηθών ελληνίδα, παρέσυρε τον κάλο τούρκο αξιωματικό για να πάρει πληροφορίες.
    Να σας θυμίσω επίσης ότι στην ταινία τους για τα Σεπτεμβριανά, η ελληνίδα πρωταγωνίστρια ήταν μια πόρνη (που ερωτεύτηκε τον Τούρκο κλπ).
    Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως μας βλέπουν μεταξύ τους για να καταλαβαίνουμε και τι θέλουν να πουν με διάφορες τους δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά επιβεβαιώνεται ότι όταν ο απέναντί σου έχει φτηνή νοοτροπία, φτηνά θα είναι και τα μέσα που χρησιμοποιεί.
    Δεν έχει μόνο σημασία πώς μας βλέπουν (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς ακριβώς τον βλέπει ο άλλος σε βάθος), αλλά πώς θέλουν να μας παρουσιάζουν.
    Ο,τι και να κάνουν, είναι πάντα ίδιοι και γι΄αυτό δεν πρέπει κανείς να τους εμπιστεύεται ποτέ. Τα γυρίζουν όπως και όποτε θέλουν.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.