5/7/12

Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φλέρτ

Με αεροσκάφος Mirage 2000-5 της 331ης Μοίρας Παντός Καιρού, σε σχηματισμό τριάδας αεροσκαφών πέταξε χθες πάνω από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το Καστελόριζο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα.Προφανώς αγνοεί την προσπάθεια αναθέρμανσης των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων σε όλα τα Επίπεδα 
-Έρωτας στο Αιγαίο
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Έρωτας στο Αιγαίο», που πραγματοποιούνται και στην Κω από τον γνωστό παραγωγό ταινιών Turker Inanoglou, γνωστό στην Ελλάδα από το σήριαλ «Τα Σύνορα της Αγάπης». Συνεργάτης του σε αυτή τη δουλειά είναι ο Νίνο Ελματζόγλου, επίσης γνωστός παραγωγός από το σήριαλ «το Νησί». Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω-Νισύρου με τις συγκεκριμένες εταιρίες, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το σήριαλ «Η Θάλασσα στην Καρδιά μου», που πραγματοποιήθηκε στην Κω το 2005 και προβλήθηκε στον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό “Show TV” της Τουρκίας.


Ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης, προσκάλεσε χτες στο Δημαρχείο τους δύο παραγωγούς, όπου τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην προβολή της Κω, δηλώνοντάς τους ότι το νησί της Κω και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού θα είναι πάντα πρόθυμοι να φιλοξενήσουν μεγάλες και μικρότερες τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και διαφημιστικά σποτ, όπου θα προβάλλεται άμεσα ή έμμεσα το νησί. Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των τηλεοπτικών γυρισμάτων και συγκεκριμένα το γραφείο τουρισμού Aeolos Travel, την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Trust, την καφετέρια «Λοφάκι», τη δημοτική μαρίνα και όλες τις εμπλεκόμενες Αρχές.
Πηγή : Ροδιακή

Συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας στην κρουαζιέρα, σε ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο

Βίκυ Καραντζαβέλου -

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης είχε επαφές για θέματα κρουαζιέρας με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas.

Τρόπους συνεργασίας στα θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο και ειδικά στο Αιγαίο, συζήτησε κατά τη διάρκεια του Forum του Seatrade για την κρουαζιέρα, το οποίο διεξάγεται στη Σμύρνη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas, τους επικεφαλής των λιμένων, τους εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και το δήμαρχο της πόλης της Σμύρνης.

Στο Forum κρουαζιέρας του Seatrade, τα θέματα κρουαζιέρας της Μεσογείου εισηγήθηκε ο κ. Σταύρος Χατζάκος, γενικός διευθυντής του ΟΛΠ και πρόεδρος της MedCruise. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και συναποφάσισαν τη συνεργασία Σμύρνης και Πειραιά στα θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας.  

3 σχόλια:

  1. ..Φυσικά και η προαναγγελία της πτήσης από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ έγινε για να το πληροφορηθούν πρωτίστως οι Τούρκοι, οι οποίοι σήκωσαν δύο F-16 από τη βάση του Τάλαμαν, όταν το Μιράζ με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ προσέγγιζε το Καστελόριζο!
    Ο φόβος φυλάει τα έρμα...
    Οι Τούρκοι πιλότοι ήταν ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Καθ' όλη τη διάρκεια που ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπερίπτατο του Καστελόριζου, τα τουρκικά F-16 παρέμεναν στον αέρα αλλά πάντα εντός του δικού τους FIR. Παρακολουθούσαν διακριτικά, διότι γνώριζαν ότι και εκείνους τους παρακολουθούσαν στενά τα ραντάρ του ΝΑΤΟ και του 6ου Στόλου...
    EΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα σημαντικό πράγμα που μπορεί κανείς να κάνει στον αντίπαλό του, είναι να δείχνει ότι έχει άγρυπνο βλέμμα.
    Ο αντίπαλος πάντα καραδοκεί όταν κοιμάσαι, ή όταν είσαι αποπροσανατολισμένος, για να στη φέρει.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, να δηλώνει κανείς παρών και τα πάντα ορών, στον αντίπαλό του.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.