4/7/12

Η Ρένα Δούρου πάει στον Τσάβεζ

 Η «σκιώδης» υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, εκπροσωπεί τον επικεφαλής του κόμματος, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Φόρουμ του Σάο Πάολο τα οποίο διεξάγεται στο Καράκας από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, καθώς ο ίδιος θα πρέπει να είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Κορυφαία στιγμή του προγράμματος θα είναι η ευκαιρία που θα έχει η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να παραβρεθεί σε ειδική τελετή στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες.
Πρόκειται για ένα σημαντικό ταξίδι με ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς το λατινοαμερικάνικο μέτωπο αριστερών κομμάτων ξεπερνά τα σύνορα της αμερικανικής ηπείρου και θεωρείται παγκόσμιο σύμβολο ενωτικής δράσης στο χώρο της Αριστεράς. 


Πηγή

4 σχόλια:

  1. Η κ Δούρου καλό είναι να ετοιμάσει το δισάκι της και να ανέβει σε κανένα βουνό μαζί με τους «συναγωνιστές» της για να ιδρύσουν την νέα «κυβέρνηση του βουνού» στην βάση του συντάγματος των κορυσχάδων που οραματίζεται. Καλοκαίρι είναι θα δροσιστούν κιόλας θα πάρουν τον αέρα τους θα ρίξουν και καμιά τουφεκιά…έτσι για να διατηρούνται σε φόρμα δηλαδή οι επαναστάτες της καρέκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε τι κουκλάρα του αποστέλουν. Είχε κάνει πρακτική και στου Άκη. Αλλά σύμφωνα με τα δικά της ο Άκης ήταν υπάλληλός της. Να καταφέρει και στον Τσάβεζ άραγε το ίδιο; Πρέπει μάλλον νά'χει την πείρα, τα προσόντα της όμως είναι αρκετά απ' ότι δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό κλασικό παιδί τού συστήματος. ΠΛούσια, καλοντυμένη μέ ευρωπαϊκά ρούχα, ξένα πανεπιστήμια, βολεμένη μέ ΠΑΣΟΚ καί ΝΔ, τρωκτικό τού Δημοσίου χρήματος, συνεργάτης τών μεγαλύτερων ληστών Τσοχατζόπουλου καί Παπαντωνίου καί πάνω από όοοοοοοοοοοοοολα αντιρατσίστρια, φιλότουρκη καί ΣΥΡΙΖΑ.


    Δηλώνει ότι η Τουρκία και η Ελλάδα πρέπει να συνεργαστούν ξεχνώντας τά στερεότυπα. Τά εγκλήματα, η κατάκτηση καί η γενοκτονία αποτελούν στερεότυπα γιά τήν χανούμ Ρένα. Καί εις ανώτερα σού εύχομαι, καί σέ μία θέση στήν Κομμισιόν ή καλύτερα πρόεδρος τής ένωσης ελληνοτουρκικής φιλίας.


    Αχ, δέν είναι τυχαίο τό 7%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ fstav
    Γειά στο στόμα σας! Βεβαίως και η "ελληνοτουρκική φιλία" είναι σημαία τους ολονών αυτών. Μαζί και άλλα, πολύ περισσότερα όμως...όχι με το αζημίωτο.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.