5/7/12

Τουρκία: Πορεία στο τεχνολογικό της μέλλον…


Κι ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας συνεχίζουν να ασχολούνται με το «ακριβό» και συνάμα αγαπημένο του «άθλημα», την μικροκομματική, ως εκκολαπτόμενοι Μακιαβέλι, η Τουρκία εκτελεί ένα ακόμα βήμα στην πορεία της προς το μέλλον.
Το Πανεπιστήμιο Μπιλκέντ διοργανώνει διεθνές συνέδριο, στο οποίο θα συμμετάσχουν 30 επιστήμονες από αμερικανικά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων είναι και μερικά από τα κορυφαία παγκοσμίως, όπως το ΜΙΤ και το Χάρβαρντ.
Όπως δηλώνει στη Χουριέτ, ο πρόεδρος του τμήματος Βιομηχανικής Μηχανολογίας, καθηγητής Ιχσάν Σαμπουντζούγλου, στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν οι μελλοντικές ανάγκες της Τουρκίας σε ζητήματα τεχνολογίας παραγωγής, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τηλεπικοινωνιών κτλ. Το συνέδριο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…
Όσο θα συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με κομματικούς αντιπάλους και λασπολογία, άλλο τόσο θα χάνουμε την ουσία των πραγμάτων κι άλλο τόσο θα μένουμε πίσω ως χώρα και έθνος.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς εδώ, ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ του κόσμου όλου, φτιάξαμε τα ΤΕΙ τα οποία 29 χρόνια μετά την ίδρυση τους δεν έχουν ακόμη επαγγελματικά δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.