3/7/12

Ερογλου: Tο Ισραήλ εκπαιδεύει αντάρτες του ΠΚΚ στην Κύπρο

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού, με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, όπου υποστήριξε ότι 3.000 αντάρτες της κουρδικής αυτονομιστικής οργάνωσης ΠΚΚ εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή από το Ισραήλ σε στρατόπεδα – όπως είπε – του ΠΚΚ στις ελεύθερες περιοχές. Μέχρι τώρα, συνέχισε, από εκπαίδευση έχουν περάσει 15.000 αντάρτες του ΠΚΚ που στάληκαν στο όρος Καντίλ του βορείου Ιράκ.

Υποστήριξε δε ότι η τελευταία κοινή άσκηση που έγινε από το Ισραήλ και την Κύπρο στην ανατολική Μεσόγειο ήταν «εναντίον» της Τουρκίας, ισχυριζόμενος ότι μεταφέρονται όπλα με πλοία από τη «νότια Κύπρο» στο Ισραήλ και το αντίθετο, επικρίνοντας την ΕΕ ότι κάνει τα στραβά μάτια στους Ε/κ.
Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Ρωσία μέσω της ε/κ πλευράς παρέχει σημαντική βοήθεια σε όπλα στη Συρία. «Το ότι η Συρία κατέχει τεχνολογία τέτοια που έριξε το τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος, το συνδέω με την Ρωσία», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.
http://www.sigmalive.com/news/politics/503460 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.