29/8/12

Θα μιλήσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην κατεχόμενη Λευκωσία

ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ εγκαίνια της 25ης έκθεσης βιβλίου στην κατεχόμενη Λευκωσία, η οποία θα παραμείνει ανοικτή μεταξύ 27 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου. Στα πλαίσια της έκθεσης κάθε βράδυ στις 8. 30 θα πραγματοποιούνται διαλέξεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν ομιλίες που αφορούν διάφορα θέματα. Το βράδυ της 31ης Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Τα προβλήματα στην Ελλάδα και η εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ» όπου θα μιλήσει το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Κοσμάς. Υπενθυμίζεται ότι το βιβλιοπωλείο είχε γίνει στόχος εμπρηστών τον Αύγουστο του 2009. Θεωρείται χώρος συνάθροισης διανοουμένων και προοδευτικών ατόμων που τάσσονται υπέρ της επίλυσης του Κυπριακού και της ειρηνικής συμβίωσης Ε/Κ και Τ/Κ. Ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου είχε προκαλέσει τότε πολλές αντιδράσεις από μέρους πολιτικών, κομμάτων, συντεχνιών και άλλων οργανωμένων συνόλων. http://www.philenews.com/digital/

2 σχόλια:

  1. Και μετά την διάλεξη του κυρίου Κοσμά, θ`ακολουθήσει προβολή κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο
    "Οι ροπαλοφόροι μας" ή "Πώς τσακίζουμε τα κεφάλια των γκιαούρηδων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία... Συντροφική ομιλία προς αυτούς που καπηλεύονται τα εδάφη μας και ζητωκραύγαζαν για την έλευση του τουρκικού στρατού.
    Μήπως ο εν λόγω κύριος υποστηρίζει οτι η τουρκική εισβολή ήτο μια ειρηνευτική επιχείρηση; Εάν υποστηρίζει την εν λόγω θέση μπορεί και να την τεκμηριώσει βάση της σημερινής κατάστασης, δηλαδή τα οδοφράγματα είναι ανοιχτά και δεν υπάρχουν καθόλου εντάσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.