28/9/12

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπόμπευση κατηγορουμένων συνιστά πράξη βαρβαρότητας

Ανακοίνωση για τη δημοσίευση από την ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφιών συλληφθέντων διαδηλωτών
Για διαπόμπευση συλληφθέντων διαδηλωτών, ακόμη και νεαρής ηλικίας, κάνει λόγο η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δημοσίευση από την αστυνομία φωτογραφιών ατόμων που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις της 26ης Σεπτεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών συνιστά πράξη βαρβαρότητας και αποτελεί συνέχεια της «διαπόμπευσης των εκδιδόμενων οροθετικών» προ μηνών.
Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να δημοσιεύσει στον διαδικτυακό της τόπο τις φωτογραφίες οκτώ ανδρών και μίας γυναίκας, ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για εκτέλεση βιαιοπραγιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κατοχή εκρηκτικών βομβών.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει επιπλέον ότι η αστυνομία «την ίδια στιγμή που αφήνει τη Χρυσή Αυγή να οργιάζει, μετέρχεται τακτικές που θυμίζουν αυταρχικά καθεστώτα, όταν αντιμετωπίζει όσους διαμαρτύρονται ενάντια στη λιτότητα».
«Η λεηλασία της κοινωνίας που προωθεί η τρόικα εσωτερικού κατ' εντολή των δανειστών, δεν μπορεί να επιβληθεί, παρά μόνο με την αστυνομική αυθαιρεσία και τον κρατικό αυταρχισμό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Η αριστερά σήμερα ,δίνει την εντύπωση ότι "διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο".
    Είδε την βαρβαρότητα στην "διαπόμπευση" των συλληφθέντων διαδηλωτών επειδή εφαρμόσθηκε ο νόμος. Είδε την βαρβαρότητα στην "διαπόμπευση" των εκδιδομένων οροθετικών ,επειδή με την δημοσίευση των προσώπων, σώθηκαν μερικές ζωές ανυποψίαστων "πελατών", ίσως και των οικογενειών τους! (πολλοί από αυτούς μπορεί να είναι, έστω και κακοί, οικογενειάρχες!) Δεν είδε βαρβαρότητα στο πέταγμα χριστιανών από ταράτσες ,σε αποκεφαλισμούς χριστιανών ,σε ανατίναξη χριστιανών σε παγιδευμένα κτίρια ,σε σταυρώσεις ,σε βιασμούς μετά φόνου με ταυτόχρονο κάρφωμα του στουρού στο στόμα του θύματος ,δεν είδε κτηνωδία στον ακρωτηριασμό και τα βασανιστήρια ανθρώπων.
    Θα ρωτήσετε καλά , μα τίποτα δεν είδε??? Όχι! Προς Θεού! για να μην σας λέω ψέμματα ...είδε!!!
    Κουλτούρα!!! (Τι να παίρνουν άραγε, και τα βλέπουν όλα αυτά???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αψογος αγαπητε! Μπραβο!!!

    Νικολοπουλος Ανδρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.