30/9/12

Σύλληψη τριών αστυνομικών από τον κατοχικό στρατό

Ο κατοχικός στρατός συνέλαβε σήμερα στις 11.30 το πρωί τρεις αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Ιδαλίου – Ποταμιά.
Πρόκειται για αστυνομικούς της τροχαίας, οι οποίοι στην προσπάθεια καταδίωξης οχήματος βαν με αριθμούς εγγραφής των κατεχομένων στη λεωφόρο Γ. Γρούτα στο Δάλι, εισήλθαν στη νεκρή ζώνη, όπου και συνελήφθηκαν παράνομα.Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό του βαν να σταματήσει για έλεγχο.Ο οδηγός δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να αρχίσει η καταδίωξη. Ένα περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί και δύο μοτοσικλέτες ανέλαβαν δράση.
Η μια μοτοσικλέτα κατάφερε να ξεφύγει ενώ ο ένας μοτοσικλετιστής και οι δύο επιβαίνοντες του περιπολικού συνελήφθησαν από τον κατοχικό στρατό.Μαζί με τους τρεις αστυνομικούς, οι κατοχικές αρχές έχουν κατασχέσει τα περιπολικά, τη μοτοσικλέτα, τα όπλα και τους ασύρματους των αστυνομικών.Από τις Αρχές της Δημοκρατίας καταβάλλονται αγωνιώδεις προσπάθειες για την άμεση απελευθέρωση των αστυνομικών.
Onlycy.com

1 σχόλιο:

  1. Ρεζιλίκια. Για να τελειώνουμε με αυτά η λύση είναι:

    -Κλείσιμο οδοφραγμάτων
    -Επαναφορά εμπολέμου κατάστασης με την επανατοποθέτηση ναρκών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.