27/9/12

Βοσνία- Ερζεγοβίνη: Οι αρχές απέλασαν πρώην μέλος του τάγματος "Ελ Μουτζαχεντίν"

Οι βοσνιακές αρχές απέλασαν πρώην μέλος των Οι αρχές της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης απέλασαν σήμερα στην Τυνησία τον Αμάρ Αλ Χάντσι, πρώην μέλος του τάγματος «Ελ Μουτζαχεντίν» και του απαγόρευσαν την επιστροφή στη χώρα για πενταετή περίοδο.Ο Αλ Χάντσι, ο οποίος ανακηρύχθηκε επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της Βοσνίας, απελάθηκε συνοδεία μελών της υπηρεσίας για τις υποθέσεις αλλοδαπών, σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ.Από τον Απρίλιο του 2009 είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Μεταναστών στο ανατολικό Σαράγεβο και όταν εξάντλησε όλα τα νομικά μέσα για να συνεχίσει να διαμένει στη Βοσνία, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την απέλασή του
.Ο Αλ Χάντσι έχει απευθυνθεί και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.Στο Κέντρο Μεταναστών στο ανατολικό Σαράγεβο είναι διαμένουν 17 ξένοι υπήκοοι, μεταξύ των οποίων και άτομα που έχουν ανακηρυχθεί από τις βοσνιακές αρχές απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας.Το τάγμα «Ελ Μουτζαχεντίν» συγκροτούσαν ισλαμιστές αλλοδαποί μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό του στρατού των μουσουλμάνων της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
http://www.express.gr/

1 σχόλιο:

  1. Απελαση ενος...
    Σ αυτο το περιεργο δημιουργημα, τη ΒκΕ,
    οι αρχες πρεπει να απελασουν δεκαδες χιλιαδες φανατικους μουσουλμανους. Οχι μονο οσους παρεμειναν μετα τη ληξη του Βοσνιακου πολεμου, μα και αυτους που προστεθηκαν τα επομενα χρονια. Οι οποιοι ζουν απο τα χρηματα του Καταρ, της Σ.Αραβιας και της Τουρκιας και μοναδικους σκοπους εχουν την ετοιμοτητα τους για τον επομενο πολεμο και την εκπαιδευση τρομ. πυρηνων.
    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.