30/10/12

Στον Αστερισμό του Βαξεβάνη

Βαξεβάνης: «Η λίστα έχει και offshore που οδηγούν σε υπουργούς»

Βαξεβάνης: «Η λίστα έχει και offshore που οδηγούν σε υπουργούς»
Νέες αποκαλύψεις προαναγγέλλει ο δημοσιογράφος
Νέες αποκαλύψεις ετοιμάζει ο Κώστας Βαξεβάνης, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με δήλωση που έκανε στους Τimes ο δημοσιογράφος, υπάρχουν πληροφορίες για ονόματα στη λίστα τα οποία σχετίζονται με offshore εταιρίες και οδηγούν σε βουλευτές, ακόμη και σε υπουργούς. «Οι πληροφορίες υπάρχουν και θα τις χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον», αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Βαξεβάνης.

Οι New York Times για τη σύλληψη Βαξεβάνη                   
"Εγείρει ερωτήματα σε μια χώρα που συχνά θυμίζει στους ευρωπαίους εταίρους της ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας"

Οι New York Times για τη σύλληψη Βαξεβάνη
"Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη εγείρει ερωτήματα σε μια χώρα που συχνά θυμίζει στους ευρωπαίους εταίρους της ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας», αναφέρουν δηκτικά ερωτώμενοι από τους  οι New York Times με αφορμή τη σύλληψη του δημοσιογράφου, λόγω της δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ. Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρεται στο ελληνικό τμήμα των "Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα" που σε ανακοίνωση εξέφρασε την ανησυχία του για την «ταχύτητα στη σύλληψη του».
Αναφέρει επίσης τη δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη ότι αντί να συλλάβουν τους φοροφυγάδες και υπουργούς οι οποίοι εμπλέκονται, συλλαμβάνουν εκείνον.
Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι «το νέφος πάνω από τη δημοσίευση της λίστας είναι βέβαιο ότι θα αποσπάσει την προσοχή  από τους Έλληνες πολιτικούς, και μπορεί να εγείρει νέα ερωτήματα μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων που αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συζητήσουν την δόση των 31,5
http://www.lifo.gr/now/politics/18320 

2 σχόλια:

  1. Ίσως γιαυτό κανένας δημοσιογράφος δεν ερευνά το γιατί ο/η εισαγγελέας, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν ερευνά το καθεστώς με το σκάνδαλο των βοσκότοπων στη Σκύρο, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡ΄ΟΤΙ είχε διαπιστώσει ότι έγινε ΑΠΑΤΗ κατά του Δημοσίου με ΑΠΟΤΟΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, αλλά ούτε και κανένας βουλευτής δε βάζει το θέμα, της κατά συρροή παρ΄όλα αυτά, δικαιοβασίας του ευνομούμενου της πολιτείας.

    Κι οι διαπλεκόμενοι προύχοντες χωρίς το φόβο της κρεμάλας ζουν και θεριεύουν σε οφσορ χορτολιβαδικές εκτάσεις, τι Μ.Μ. Λάυρας, τι Βενιζέλος, τι Πάγκαλος τι Καρατζαφέρης, τι Μαυρίκος, τι, τι, κτλ., δε τους φτάνουν τα ψηφοθηρικά τους ερίφια που τους δίνουν και την αίγλη του νομοθέτη, θέλουν να το παίζουν και τσομπάνοι, και τους μικρογεωργούς και μικροκτηνοτρόφους της Σκύρου, είτε είναι Ν.Δ. είτε είναι ΠΑΣΟΚ είτε είναι Κ.Κ.Ε. είτε είναι Χρυσή Αυγή είτε είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΣΩΣ τους ενδιαφέρει που δεν τους επιτρέπουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους, ΟΛΑ τα κόμματα ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ σ΄ ένα επιβαλλόμενο, τάχατες, εθιμικό δίκαιο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ παρτούζας της πολυχρωμίας του πολίτη

    Σίγουρα όμως ο Βενιζέλος θα το αντιμετωπίσει και πολιτικά και επιστημονικά!

    Να λοιπόν πως τα αλλοπρόσαλλα όργανα του ναζισμού χρυσαυγατίζουν ΚΑΙ με την αναλγησία των εμπλεκόμενων λειτουργών της δικαιοσύνης

    Κι οι διαπλεκόμενοι προύχοντες χωρίς το φόβο της κρεμάλας ζουν και θεριεύουν σε οφσορ χορτολιβαδικές εκτάσεις, τι Μ.Μ. Λάυρας, τι Βενιζέλος, τι Πάγκαλος τι Καρατζαφέρης, τι Μαυρίκος, τι, τι, κτλ., δε τους φτάνουν τα ψηφοθηρικά τους ερίφια που τους δίνουν και την αίγλη του νομοθέτη, θέλουν να το παίζουν και τσομπάνοι, και τους μικρογεωργούς και μικροκτηνοτρόφους της Σκύρου, είτε είναι Ν.Δ. είτε είναι ΠΑΣΟΚ είτε είναι Κ.Κ.Ε. είτε είναι Χρυσή Αυγή είτε είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΣΩΣ τους ενδιαφέρει, ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ σ΄ ένα επικαλούμενο δίκαιο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ παρτούζας της πολυχρωμίας του πολίτη.

    Σίγουρα όμως ο Βενιζέλος θα το αντιμετωπίσει και πολιτικά και επιστημονικά!

    Να λοιπόν πως τα αλλοπρόσαλλα όργανα του ναζισμού χρυσαυγατίζουν ΚΑΙ με την αναλγησία των εμπλεκόμενων λειτουργών της δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει όλοι να υποκλιθούμε στον εκπρόσωπο της ερευνητικής και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας κ. Κώστα Βαξεβάνη, για το θάρρος του να πάει κόντρα στο σύστημα και να δημοσιεύσει τη λίστα. Η παρουσία της κας Ρένας Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα του είναι τελείως συμπτωματική και οποιαδήποτε σχετικά σκέψη είναι αντιδημοκρατική, φασιστική και συκοφαντική.
    Ευχαριστώ
    Δημήτριος ο Πολιορκητής ή ο Μυροβλήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.