24/10/12

Θ. Πάγκαλος: Ο κ. Τσίπρας είναι ο κηπουρός του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατεξοχήν συντηρητικό κόμμα και «έκτρωμα» της πολιτικής ζωής, δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι (φωτογραφία αρχείου).
Όπως υποστήριξε, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση την επόμενη ημέρα θα καταστραφεί η οικονομία ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι «κηπουρός του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή» και πως ορισμένες ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραπλήσιες με εκείνες της Χρυσής Αυγής.
Ο ίδιος υποστήριξε πως όταν είσαι ρατσιστής και φασίστας είσαι έτσι γιατί έτσι είναι η ψυχή σου. Στο σημείο αυτό πρόσθεσε ότι όποιος με πράξεις παραβιάζει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών, πρέπει να τίθεται εκτός νόμου. «Έγινε ένα μεγάλο βήμα όταν η Βουλή προχώρησε σε άρση της Βουλευτικής ασυλίας όσων διέπραξαν αδικήματα», πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά την κρίση, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη, «διότι όλα τα κόμματα ζητούσαν περισσότερες πελατειακές σχέσεις, εις βάρος των δημοσίων οικονομικών». Ο λαός συνέχισε, πρέπει να αποκομίσει από την κρίση κάποια συμπεράσματα. «Εάν εμείς υπήρξαμε κακοί πολιτικοί, να εκλέξει τώρα καλούς πολιτικούς».
Ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε ότι «τον έχει καταπλήξει η δυνατότητα του κ. Σαμαρά» να διαμορφώσει συναίνεση σε μια τέτοια εποχή.
Ναυτεμπορική

4 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας είναι όντως ο κηπουρός του θερμοκηπίου, αλλά ο ίδιος ο πάγκαλος είναι ο αρχιτέκτων και κατασκευαστής και του θερμοκηπίου και του κηπουρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω πληρως με το συγκατοικο καθως ο παγκαλος ειναι ο καλυτερος στρατολογος και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την αλλη τυποιος πολιτικη οργανωση στην πραγματικοτητα συμμορια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου ρε Πάγκαλε παιχταρά, αλλά διαχρονικά ο φασισμός είναι σαρξ εκ τής σαρκός τής δεξιάς, ξεκινώντας απ' τον παπού σου και καταλήγοντας σε σένα. Εντάξει, μπορεί με την ιστορία να έχεις κάποιο ζητηματάκι αλλά τουλάχιστον με τα πιτόγυρα έχεις άριστες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να μιλήσουμε για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή κόμμα σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει δεν αξίζει καν. Μετράμε αντίστροφα.
    Να αφήσουν μόνο τους γεωπονικούς όρους έξω από την πολιτική. Αρκετά. Προσβάλλουν το φυτικό βασίλειο.
    Αν κάτι όμορφο μας έμεινε στη χώρα, αυτό είναι η φύση.
    Να φαγώνονται πολιτικά όσο θέλουν μέχρι να γίνει το "πάρτι" αλλά ας αφήσουν τα φυτά, τους κηπουρούς και τα θερμοκήπια ήσυχα. Δεν τους φταίνε σε τίποτα. Έλεος.
    Ξεκίνησαν με τους κηπουρούς, φτάσαμε στα θερμοκήπια, μεθαύριο θα μας λένε και για τα λιπάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.