26/4/14

Ήλθε η ώρα της δράσης στη Θράκη: Στη φυλακή οι παρακρατικοί, οι παραστρατιωτικοί και ο πρόξενος (20 Νοε 2012)

Βαρύτατες ευθύνες στη Θράκη
Του Σάββα Καλεντερίδη
Ίσως η μακροβιότερη θεατρική παράσταση στον κόσμο, μετά το «Φάντασμα της Όπερας, να είναι αυτή που παίζεται στη Θράκη, με μόνιμο πρωταγωνιστή τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, σε δεύτερο ρόλο τους εγκάθετους του προξενείου και σε ρόλο κομπάρσου, τους ιθύνοντες του Ελληνικού κράτους, που -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, τη στιγμή που η Τουρκία προωθεί τα αποτρόπαια σχέδιά της στην περιοχή.
Όλα αυτά τα χρόνια, το Ελληνικό Υπουργείου Εξωτερικών, παραβιάζοντας κάθε έννοια λογικής αλλά και υπηρεσιακής ευθύνης, επέτρεψε στον Τούρκο πρόξενο να υποκαταστήσει το ελληνικό κράτος και, δρώντας κυριολεκτικά ανενόχλητος και εκτός των αρμοδιοτήτων του (που ορίζονται σαφώς από τη Συνθήκη της Βιέννης και πρέπει να περιορίζονται μόνο σε γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν πολίτες κατόχους τουρκικών διαβατηρίων και χορηγήσεις θεωρήσεων εισόδου σε αλλοδαπούς) να δημιουργήσει έναν παρακρατικό και παραστρατιωτικό μηχανισμό, που επιβουλεύεται την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Για το ζήτημα αυτό υπάρχουν απτές αποδείξεις και το ελληνικό κράτος πρέπει να σταθμίσει τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί το θέμα σε εσωτερικό, διμερές αλλά και διεθνές επίπεδο και κυρίως σε επίπεδο ΝΑΤΟ, όπου υποτίθεται ότι είμαστε σύμμαχοι!
Όμως, εκτός από τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου εξωτερικών, τεράστιες ευθύνες έχουν και οι λοιπές αρχές του ελληνικού κράτους που υπάρχουν στην περιοχή, οι οποίες δεν έπραξαν τίποτε για να αποκαλύψουν το δίκτυο των πρακτόρων του προξενείου που κινητοποίησε τον κόσμο εναντίον των Ελλήνων ηθοποιών που κινδύνεψαν να λυντσαριστούν στον Εχίνο, όπως και εναντίον του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου, στις Θέρμες της Ξάνθης, όπου οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ήλθαν αντιμέτωποι με τους φανατισμένους παρακρατικούς και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου.
Και στις δυο ανωτέρω περιπτώσεις ο εισαγγελέας όφειλε να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, για να αποκαλυφθεί ο κεντρικός παρακρατικός και παραστρατιωτικός ρόλος του προξενείου.
Σε ανάλογες ενέργειες θα έπρεπε να προβούν και οι λοιπές αρμόδιες αρχές του ελληνικού κράτους, πάντα στα πλαίσια των νόμιμων αρμοδιοτήτων τους.
Αντ’ αυτού, αφέθηκε ο πρόξενος και οι μηχανισμοί του να δρουν εντελώς ανενόχλητα, γι’ αυτό, εκμεταλλευόμενοι τη χειμερία νάρκη του ελληνικού κράτους, δεν πτοήθηκαν να απειλήσουν ευθέως τον ιμάμη του χωριού Σώστης Κομοτηνής, ο οποίος αρνήθηκε να προσχωρήσει στην παράνομη τουρκοσυμμορία, ενώ, παρά το διάβημα διαμαρτυρίας του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, το οποίο μάλλον έγραψαν στα οθωμανικά τους στιβάνια, φρόντισαν να επεκτείνουν τη δράση τους και στη Ρόδο, όπου και πάλι παρακρατικοί απείλησαν και επιτέθηκαν εναντίον του νόμιμου ιμάμη της Ρόδου, επειδή δεν υποχωρούσε υπέρ του παρακρατικού που ήθελε να τοποθετήσει εκεί η Άγκυρα.
Και στην περίπτωση αυτή, παρότι επενέβη ο εισαγγελέας και είχαμε καταδικαστική απόφαση, δεν ζητήθηκε η άρση του απορρήτου των τηλεφώνων των δραστών, ο ένας εκ Θράκης και ο άλλος εκ Τουρκίας, για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε συμμορία που δρα παράνομα και υπό τον συντονισμό του προξενείου.
Τέλος, η εγκληματική αδιαφορία των ελληνικών αρχών επισφραγίζεται με τον έλεγχο που έκανε συνεργείο του ΣΔΟΕ, μετά από καταγγελία, σε κυλικείο που λειτουργούσε επί δεκαετίες υπό την ευθύνη και στο χώρο της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», χωρίς άδεια λειτουργίας, ΑΦΜ και ταμειακή μηχανή.
Και αναρωτιέται κανείς: Αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη καταγγελία που κινητοποίησε το ΣΔΟΕ, πόσες ακόμα δεκαετίες θα λειτουργούσε το συγκεκριμένο κυλικείο-θερμοκήπιο παρακρατικών και παραστρατιωτικών, πάντα υπό την ευθύνη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής;
Τα γεγονότα που αναφέραμε είναι μόνο λίγα κομμάτια που παζλ της καραμπινάτης και εξοφθάλμως παράνομης δράσης του προξενείου της Κομοτηνής.
Αν ξυπνήσουν επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους και αρχίσουν να αποκαλύπτουν έναν προς έναν τους παράνομους παρακρατικούς και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς που δρουν στη Θράκη, θα βρεθούν και τα τεκμήρια που στοιχειοθετούν τουλάχιστον το αδίκημα της σύστασης συμμορίας υπό το συντονισμό του προξενείου.
Για παράδειγμα, αν ζητήσουν την άρση του απορρήτου των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων των δραστών της επίθεσης εναντίον του ιμάμη του Σώστη Κομοτηνής και του ιμάμη της Ρόδου, καθώς και των φοροκλεπτών της Κομοτηνής, θα διαπιστώσουν ότι στην κορυφή της πυραμίδας στέκει ο αγέρωχος ο Τούρκος πρόξενος και αμέσως από κάτω οι άλλοι «αρμόδιοι» για τη συγκρότηση των ειδικών ομάδων.
Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το ...πήδημα!!!

17 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΑΒΒΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ , ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΙΖΟ ΛΥΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΡΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ! ΑΣΕ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα,μια ερώτηση.Πιστεύεις ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις,οι οποίες περιορίζονται σε δύο μόνο κόμματα σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης,άφησαν το προξενείο να αλωνίζει μόνο και μόνο απο άγνοια,αδιαφορία ή βλακεία;

    Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό,μου είναι πολύ δύσκολο,και δυστυχώς πιστεύω ότι κάτι πολύ βρώμικο υπάρχει απο πίσω,στο οποίο εμπλέκονται οι κυρίαρχες πολιτικές ελίτ.

    Οι τοπικές Αρχές,για κάποιο λόγο ΔΕΝ κάνουν απολύτως τίποτα.Γιατί; Έχουν οδηγίες απο ανώτερους κυβερνητικούς παράγοντες να μην ενοχλούν(;) το προξενείο και το συρφετό του; Και αν ναί,τότε ποιος έδωσε μια τέτοια οδηγία; Αν όχι,τότε γιατί όσοι υπηρετούν εκεί δεν λογοδοτούν;

    Κάποιος μας δουλεύει χοντρά στην ιστορία αυτή,το Τουρκικό προξενείο,ή οποιοδήποτε άλλο προξενείο ΔΕΝ θα μπορούσαν να κάνουν όσα κάνουν δίχως τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,έστω και δια της απραξίας,του Ελληνικού κράτους.

    Ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι καλά,ή διανύουμε μια προπαρασκευαστική περίοδο για την παράδοση της Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή παιδιά.
    Να μου έχετε εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
    Δεν μπορούμε να ζητάμε Πατριωτισμό απο ξεπουλημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπική μου άποψη είναι ότι, παρά την χειμερία νάρκη στην οποία έχει πέσει η Ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν υπηρεσίες οι οποίες παρακολουθούν από κοντά την δράση των συγκεκριμένων. Πολλές φορές μοιάζει να έχουν αφεθεί τα πράγματα στην τύχη τους αλλά δεν είναι έτσι. Όταν θα έρθει η μέρα της κρίσεως αυτά τα άτομα θα είναι ήδη στιγματισμένα και ταυτοποιημένα από τις εν λόγο υπηρεσίες. Θέλω να το πιστεύω αυτό….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. skal είπε...

    Υπομονή παιδιά.
    Να μου έχετε εμπιστοσύνη.
    Τότε κάτι ξέρεις και σύ και δεν το βγάζεις προς τα έξω ελπίζω να είναι θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το ...πήδημα!!!
    Να μου έχετε εμπιστοσύνη.
    "

    skal, σαν προαναγγελία - διαφημιστικό trailer τσόντας μοιάζει αυτό (μεταφορικά μιλώντας...!>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάββα
    δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι οι υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους κοιμούνται τον υπνο του δικαίου. Εκτελούν άριστα τις εντολές που έχουν λάβει και το φαινόμενο αυτό είναι διαχρονικό και αφορά την Ελλάδα απο μετά τον Εμφύλιο μέχρι και σήμερα χωρίς κανένας πολιτικός ή ιδεολογικός χώρος να εξαιρείται

    Η Τουρκική διπλωματία δεν προχωρά σε καινοτομίες βαδίζει την πεπατημένη σε ότι αφορά τις πολιτικές ενσωμάτωσης,αφομοιωσης
    Απο την Αλεξανδρέττα στους Τουρκοκυπριακους θυλακες της Κύπρου, απο το Κιρκούκ στην Θράκη

    Θεωρώ πως η κατάσταση δεν είναι αντιστρέψιμη γιατί έχει ξεφύγει απο τα Ελληνικά όρια.

    Το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και οι διάφορες ευρωπαικές επιιτροπές ακολουθούν μια περίεργη τακτική, την ίδια που ακολουθούν και οι ΗΠΑ μέσω εκθέσεων Στέιτ Ντιπάρτμεντ και μέσω Αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης.

    Η προώθηση των ΕΟΖ έχει επισύρει το γερμανικό ενδιαφέρον, (μην ψάξετε να βρείτε αρνητική στάση γερμανίας απέναντι στην Τουρκία) .

    Τα ισλαμικά τάγματα-με καταλυτική παρουσία στην μέση Ανατολή διαχρονικά- αναπτύσουν σημαντική δράση.Αναφερομαι στο παντοδύναμο ισλαμικό τάγμα Γκουλέν.

    Ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης μέσω αποφάσεων του και μέσω του βραχίονα του IRCICA «Κέντρο Έρευνας Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού»

    Αυτά που δεν φαίνονται με πρώτη ματιά να φοβάστε αδέρφια

    Πίστευα πώς η ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και ο εξοβελισμός της Ρωσίας θα γινόταν με σοβαρό τίμημα, για μια ακόμη φορά θεωρώ πως έγινε η οποια διαπραγμάτευση με όρους υποτέλειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιος παρακαλω θα μας παρει ποτε κανεις στα σοβαρα, οταν επιβραβευουμε τους Προοδευτικους μας Νεογενιτσαρους - και παραμενουν ατιμωρητοι;

    Θελουμε και τα παθαινουμε.

    Ξεσκεπασμα του Κριτων Αρσενη (41:00) :
    http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=234286

    - Κρίτων Αρσένης, ο ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο γιατί ενοχλούνται οι φάλαινες
    http://www.iefimerida.gr/node/76731#ixzz2CUF7PdQM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακρίτα
    επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε.
    Να χώσουμε στην ψειρού μερικά πρακτοράκια και μετά θα μετρηθούμε.
    Πάντως, η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για κοτίνια και μόλις δουν την αντίδραση του ελληνικού κράτους, θα λουφάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ώρα της δράσης για τη Θράκη έχει έρθει από καιρό, απλώς τώρα είναι κατεπείγουσα.
    Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά και η αρχή το ήμιση του παντός.
    Πολλές φορές, το πάτημα για να ξεκινήσει κάτι, έρχεται από κει που δεν το περιμένει κανείς.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου έχω εμπιστοσύνη Σάββα,απλά θεωρώ ότι απο το ''κάδρο'' λείπουν ορισμένες πλευρές,με κυριότερο το Ελληνικό κράτος και κατ'επέκτασιν τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα.

    Εγώ δεν θέλω να επαναληφθεί το έγκλημα της Κύπρου,με προδοσία εκ των έσω,και μετά να κλαιγόμαστε ότι μας κορόιδεψαν οι πολιτικοί,και οι πολιτικοί να διατείνονται ότι τους κορόιδεψαν οι Αμερικάνοι κλπ κλπ.

    Το πολιτικό μας σύστημα έχει αποδειχθεί ότι είναι διεφθαρμένο και απαρτίζεται απο πολιτικούς μαριονέτες,δεν θα εκπλαγώ λοιπόν αν προκαλέσουν ακόμη μια συμφορά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάβα σὲ ξαναρωτάω, μετὰ τὸ μήνυμα ποὺ

    σοῦ ἔστειλα στὸ mail τῆς ἱστοσελίδας.

    Νομίζεις ὅτι αὐτοὶ ποὺ κυβερνᾶνε τὸ

    Ἑλλαδιστὰν μετὰ τὸ 1922 εἶναι βλάκες,

    ἀνιστόρητοι, ἀνίκανοι ἢ δειλοὶ καὶ φυσικὰ

    προδότες ὑπηρετώντας ἐντολὲς τῶν ξένων;

    Πρέπει νὰ τοὺς ὀνομάζουμε προδότες γιατὶ

    εἶναι ἡ πιὸ κόσμια λέξη καὶ ταυτόχρονα αὐτὴ

    ποὺ περικλείει τὸν ψυχισμό τους. Εἶναι

    ἄνθρωποι ποὺ μπροστὰ στὸν ἐαυτό τους καὶ

    στὴν οἰκογένειά τους πουλᾶνε τὴν ἱστορία.

    Πές μου τόσες δεκαετίες τί στὸ καλὸ

    περιμένουμε, τοὺς νεφελὶμ νὰ μᾶς σώσουνε;

    Δὲν ὑπάρχει οὔτε ἕνας στὴν Ἑλληνικὴ βουλὴ

    τὰ τελευταῖα 80 χρόνια ποὺ νὰ ἔχει δηλώσει

    ὅτι ἡ παραβίαση καὶ ἡ παράβαση τοῦ

    ἐναέριου χώρου θεωρεῖται αἰτία πολέμου

    καὶ ὅτι αὐτὸ συνεπάγεται. Ὁ Θουκιδίδης

    τὸ λέει καθαρὰ ἐτοιμάσου γιὰ πόλεμο γιὰ

    νὰ ἔχῃς εἰρήνη. Ἔλεος πιὰ μὲ τοὺς προδότες

    ποὺ μᾶς κυβερνᾶνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dimiki
    το θέμα δεν είναι τόσο απλό για να απαντηθεί σε σχόλιο ή ακόμα και με ένα σημείωμα.
    Δεν υπεκφεύγω, είναι τεράστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χμ να που και γω θα συμφωνησω -απο τις λιγες φορες- με τον σαββα....

    δεν μπορεις να λες τους παντες και τα παντα προδοτες. βρες ποιοι ειναι και ποιοι δεν ειναι.... δεν μπορεις επισης να πολεμας συνεχεια και με ολο τον κοσμο.δεν μπορουμε σημερα 10 εκατομυρια παχυσαρκοι,- βγαλε 5-6 εκατομυρια αριστεριστες μισελληνες διεθνιστες που μονο εμφυλιο ταξικο πολεμο θα κανουν-συν μερικα εκατομυρια χριστανοδεξιουλικα-αστουλικα προβατα- να τα βαλουμε με γερμανιες αμερικες τουρκιες κ.λ.π.
    ΟΧΙ λες μονο σε ελαχιστες περιπτωσεεις οταν δεν γινεται διαφορρετικα και οταν το ναι ειναι καταστροφικο, ετσι εκανε εξ αναγκης και ο κρετινος μεταξας....δεν λες παντου και παντα οχι και δεν κανεις καθε μερα πορδοεπαναστασεις...

    συνηδειτοι προδοτες ειναι οι αριστεροι
    οι δεξιοι ειναι βλακες και δειλοι
    οι κεντρωοι δυστυχως μας τελειωσαν.
    αυτα σχηματικα και αφαιρετικα

    θελει πολυ μυαλο και πολυ διαβασμα και προπαντων πολυ ψυχραιμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ὅταν γράφω γιὰ κανέναν πολιτικὸ τὰ

    τελευταῖα 80 χρόνια χωρὶς νὰ ἀρθρώσῃ

    κουβέντα, ἐννοῶ τοὐλάχιστον αὐτοὺς ποὺ

    θεωρούντουσαν ἢ θεωροῦνται οἱ ἡγέτες τῆς

    πολιτικῆς.

    Τὸ θέμα δὲν εἶναι σίγουρο ἁπλό, ἀλλὰ ἄλλο

    ἁπλὸ καὶ ἄλλο ἡ ἁπλοϊκότητα ποὺ τὸ

    ἀντιμετωπίζουν χρόνια τώρα οἱ κήνσωρες

    τῆς πολιτικῆς μαεστρίας.

    Δὲν ὑπάρχει δεξιὰ ἢ ἀριστερὰ οὔτε σὲ

    ἐθνικὰ θέματα οὔτε σὲ θέματα μείζονος

    οἰκονομικῆς ἢ κοινωνικῆς σημασίας.

    Σταματῆστε αὐτὸ τὸ τρυπάκι 100 χρόνα τώρα,

    βασιλικοὶ-βενιζελικοί, ἀριστεροὶ-δεξιοί,

    φασίστες-ἀντιφασίστες.

    Susic σοῦ συνιστῶ νὰ μὴν προτρέχῃ ἡ γλῶσσα

    τῆς διανοίας. Ξεκόλλα μὲ τὶς ἰδεολογίες ποὺ

    ἔχουν γαλουχήσει τὸν λαουτζίκο δεκαετίες

    τώρα. Δὲς ποὺ ἀνῆκε ὁ Μεταξὰς πρὶν ἀκολου-

    θήσει τὸν δικό του δρόμο, δὲς τὸν Παπανδρέου

    ποὺ ἀνῆκε πρὶν τὴν διαφωνία του μὲ τὸν

    βασιλιά, δὲς ποὺ ἀνῆκε ὁ Μητσοτάκης πρὶν τὴν

    ἀποστασία, δὲς ποὺ ἀνῆκε ὁ Ἀνδρέας πρὶν

    τὴν δημιουργία τοὒ δικοῦ του κόμματος, δὲς ποῦ

    ἀνῆκε ὁ Καραμανλὴς πρὶν τὴν διαφωνία μὲ

    τὰ ἀνάκτορα. Διάβασε καὶ

    πές μου, τί συνέβηκε καὶ ἀλλάξανε στάση.

    Γιὰ τὸ συμφέρον τοῦ λαοῦ ἢ μήπως θίχτηκε

    ὁ ἐγωισμός του καὶ οἱ προσωπικές τους

    φιλοδοξίες;

    Μιᾶς καὶ λέμε γιὰ συμφέρον τοῦ λαοῦ, ποιανοῦ

    λαοῦ, ἔχουμε ὅλοι τὰ ἴδια συμφέροντα μέσα σὲ

    μία κρατικὴ ὀντότητα; Τὸ ἀσφαλῶς θὰ ἔπρεπε

    νὰ ἔχουμε τὰ ἴδια συμφέροντα εἶναι γιὰ μερικοὺς

    πιό πασιφανὲς ἀπὸ τὴν ὕπαρξη τοῦ θεοῦ. Ἔλα

    ντὲ ὅμως ποὺ στὴν πράξη κάτι τέτοιο δὲν

    προκύπτει. Καὶ τελειώνω φτάνοντας σ᾽αὐτὸ

    ποὺ ἔγραψα πιὸ πάνω, ὅτι ὅλοι οἱ οἱ ἡγέτες

    δὲν εἶδαν τὰ συμφέροντα αὐτὰ σὰν ἕνα

    quid pro quo γιὰ τὴν ὑπεράσπιση τοῦ

    ἔθνους, σὰν μία εὐρύτερη ἔκδοση τοῦ λαοῦ.

    Μᾶλλον τὸ εἶδαν σὰν ἕνα modus vivendi

    ὅπως λένε μερικοὶ ὅτι τὸ ὄχι λέγεται λίγες φορές.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο κάποιοι φωνάζουν και διατηρούν το πρόβλημα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στο προσκήνιο, με σωστό τρόπο, τόσο περισσότερες συνειδήσεις αφυπνίζονται και διατηρείται η ελπίδα διαλύσεως των σχεδίων της Τουρκίας.
    Δυστυχώς, μόνο η αντίδρασις του κόσμου θα κινητοποιήσει τους πολιτικούς, τόσο άχρηστοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.