30/11/12

Ελληνική Βουλή: Δεν πέρασε η πρόταση για εξεταστική του Σύριζα, αλλά θα μας μείνει η ομιλία του κ. Πάνου Καμμένου

Αν δεν πάνε στο Κορυδαλλό όλοι αυτοί που αναφέρει ο Καμμένος, δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
Προσέχετε τι άλλο λέει.

Αν αποδειχθεί ότι φτάσαμε εδώ λόγω διαφθοράς των πολιτικών μας, και δεν τα είχαμε ανάγκη, τότε το χρέος ή τουλάχιστον μέρος του χρέους διαγράφεται διότι κατηγοριοποιείται ως παράνομο (όχι απεχθές όπως λέει ο Π. Καμμένος) χρέος, σύμφωνα με τον διεθνή ορισμό.



Πηγή: YouTube

5 σχόλια:

  1. Και όλως τυχαίως, αλλοιώθηκε ο ήχος του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας χρησιμοποιηθεί ο όρος ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ως νομικό όπλο πριν σκάσει η βόμβα της δανειακής στο ντόμινο λήξης ομολόγων. Τα διεθνή μέσα CNN, SPIEGEL, etc, είναι έτοιμα και τρίβουν τα χέρια για αυτήν την μεγάλη στιγμή χλευασμού της Ελλάδας.

    Από ελληνικής πλευράς υπάρχει η ανάλογη ΕΘΝΙΚΗ προετοιμασία ;


    σχετικό (ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 2012):


    Αναγκαία η συστράτευση δικτύου ενημέρωσης των ομογενειακών ΜΜΕ για την ακυρότητα των συμβάσεων και της απάτης των αριθμών

    Σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό και έχει να κάνει με την τεκμηρίωση ακυρότητας της δανειακής σύμβασης που οδηγεί στην εκχώρηση απαιτήσεων..

    Γιατί μπορεί οι Έλληνες στο εσωτερικό να έχουν αντιληφθεί λίγο πολύ την απάτη των ελλειμμάτων, του χρέους, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, εκκρεμεί ωστόσο η αποκατάσταση της αλήθειας στο εξωτερικό, πόσο μάλλον όταν μεθοδεύτηκε ποικιλοτρόπως εδώ και πολύ καιρό η αμαύρωση της Ελλάδας. Οι υπογραφές και οι αριθμοί αφού αμφισβητηθούν στο εσωτερικό, οφείλουν να βρούν φωνές αντίστασης στο εξωτερικό.

    Στο παγκοσμιοποιημένο και ελεγχόμενο σάπιο τοπίο ενημέρωσης δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο,αλλά ποιος έχει την δύναμη να προβάλει το δίκιο στην διεθνή κοινότητα


    Και επειδή οι προσπάθειες των κάθε είδους προοδευτικών ιστοριογράφων και κύκλων παραπληροφόρησης τείνουν να αποτύχουν, φαίνεται πως τα κέντρα εξουσίας θα εκμεταλλευτούν ακριβώς αυτό το ενημερωτικό κενό για να φαίνεται πως φταίει η Ελλάδα.. Ο ελληνισμός του εξωτερικού, -ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ- τα ομογενειακά ΜΜΕ, δύναται να βοηθήσουν αψηφώντας μικροσυμφέροντα και πολιτικές αβελτηρίες..


    http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2012/02/blog-post_14.html



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμφιβάλλει κανένας ότι οι δανεισμοί της Ελλάδας ήταν συνειδητή πολιτική πράξη από όλους τους κυβερνώντες τα τελευταία 38 χρόνια για να οδηγηθεί η πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση;
    Εγώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει, ο Καμμένος δεν έχει πουθενά άδικο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να βρεθούν αποδείξεις χειροπιαστές για όλα, γιατί τα κοράκια ξέρουνε και τις κρύβουνε καλά.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ελινα,

    Ας πάνε δικαστήριο και να δεις πόσες αποδείξεις θα ξεφυτρώσουν. Γιατί φαντάζεσαι ψήφισε η εσωτερική ΤΡΟΪΚΑ κατά της εξεταστικής επιτροπής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.