29/12/12

Η Ελλάδα τίμησε τους Πακιστανούς μετανάστες που θυσιάστηκαν

Μήνυμα κατά των ρατσιστικών στερεοτύπων έστειλε η Ακαδημία Αθηνών τιμώντας χθες μετά θάνατον τους δυο Πακιστανούς μετανάστες, τον 18χρονο Hamayun Anawar και τον 32χρονο Wakar Ahmed, που θυσιάστηκαν στην προσπάθεια να απεγκλωβίσουν ηλικιωμένο ζευγάρι από τις ράγες του τρένου, τον περασμένο Απρίλιο. Υπενθυμίζεται ότι είχε χρειαστεί να γίνει έρανος για να μεταφερθούν οι σοροί των δυο ανδρών στην πατρίδα τους ώστε να ταφούν από τις οικογένειές τους.
http://avgi.gr/

3 σχόλια:

  1. Όχι στον ρατσισμό βεβαίως, και επαινετή η κίνηση τηςΑκαδημίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμέτι μουχαμέτι πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε στην πατρίδα μας εκατομμύρια μουσουλμάνους. Αυτό είναι αυτοκτονία. Άλλο λοιπόν το ένα και άλλο το άλλο. Όχι στον ρατσισμό και όχι στην αυτοκτονία. Νομίζω ότι υπεύθυνα πρέπει να κάτσει το κράτος μας να τα αναλύσει αυτά, στα σχολεία στις δουλειές, παντού.
    ...λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν η ακαδημία Αθηνών να κάνει και στα υπόλοιπα τη δουλειά της όπως πρέπει,αλλά τί λέω τώρα...αν κοιτάζουμε πολιτικές σκοπιμότητες...και μέσα στην παρακμή που μας δέρνει...,άντε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγειρονται πολλα ερωτηματικά για την Ακαδημια Αθηνων. Στα πλαισια αυτων ειναι και η παρουσα βραβευσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.