28/12/12

Να γιατί είπαμε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για Ερντογάν και Οζέλ. Δείτε και διαδώστε τα τρια βίντεο που ακολουθούν!


του Σάββα Καλεντερίδη
Σαν σήμερα πέρυσι, στις 28 Δεκεμβρίου, τα τουρκικά F-16 σκότωσαν εν ψυχρώ 35 άοπλα παιδιά. Έκτοτε η τουρκική κυβέρνηση έκανε και συνεχίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αποκαλυφθούν και να μην οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος.
Ο καθεστωτικός ελληνικός τύπος και τα ελληνικά ΜΜΕ, στην πλειονότητά τους συνεχίζουν να σέρνουν το χορό της νεοοθωμανικής υποτέλειας και της συνενοχής για ένα έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του κουρδικού λαού.
Όμως αυτό το έγκλημα έχει δυο όψεις, γιατί στην ουσία είναι ένα έγκλημα που διαπράττεται και εναντίον του ελληνικού λαού, ο οποίος εξωθείται σε μια ανέντιμη και ανήθικη σχέση με την Τουρκία, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όχι απλά στη δορυφοριοποίηση, αλλά στον διαμελισμό της πατρίδας μας.
Τα παραδείγματα πολλά.
Το τελευταίο ήταν η απαίτηση της Τουρκίας να τιμωρηθούν Έλληνες αξιωματικοί για την παρουσίαση του βιβλίου "Η Ανατομία του Πολέμου στο Κουρδιστάν", απαίτηση που υποστήριξε με χαρακτηριστική αναίδεια και καιροσκοπισμό ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών, ξεχνώντας προφανώς ότι η αποστολή του είναι να υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και όχι να κύπτει σε απαιτήσεις της Άγκυρας και της Ουάσιγκτον.
Παρότι όμως τα περισσότερα καθεστωτικά ΜΜΕ της πατρίδας μας δείχνουν περισσότερη "νομιμοφροσύνη" από αυτά της Τουρκίας, ελπίζουμε οι υπερήφανοι Έλληνες υπηρέτες του διαδικτύου, να διαδώσουν αυτό το βίντεο σήμερα, για να δουν οι Έλληνες τη συνεχιζόμενη σκληρότητα του τουρκικού κράτους.
Να δουν οι Έλληνες ότι η σκληρότητα που εφαρμόστηκε στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το 1955 και της Κύρπου το 1974, συνεχίζεται σήμερα, το 21ο αιώνα στον κουρδικό λαό.
Διαδώστε τα βίντεο της σφαγής στο Ρομπόσκι, για να λάμψει η αλήθεια και να ξεμπροστιάσουμε τους ενόχους και τους συνενόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.