21/12/12

Η δική μας Θράκη


Πριν από μερικές ημέρες ''αυτό'' βρέθηκε απέναντι από τα γραφεία της λέσχης στην Θεσσαλονίκη , είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και πάντα μετά από δραστηριότητα της λέσχης στην Θράκη.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν προβληματισμένοι  τι μπορεί να σημαίνει ,  κάποιοι προσπαθούν να μας πουν κάτι ή μήπως θέλουν να μας δείξουν ότι μας παρακολουθούν ή ακόμα ποιο μακριά προσπαθούν να μας φοβίσουν ;
Θέλοντας  να απαντήσουμε στην κίνηση αυτή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να  πιστεύει ότι θέλει και να ζητά ότι νομίζει ότι του ανήκει ακόμα και αν διαφωνούμε , ακόμα και αν αυτό που ζητά είναι το δικό μας σπίτι , η δική μας Πατρίδα η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ.
Το ίδιο δικαίωμα όμως έχουμε και εμείς και θα το υπερασπίσουμε ακόμα και με τίμημα την ζωή μας αν ποτέ χρειαστεί και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είμαστε οι μόνοι , ξέρουμε ότι όποιος τολμήσει να διεκδικήσει κομμάτι Ελληνικής γης θα βρει μπροστά του όλους τους Έλληνες ενωμένους για ακόμα μία φορά ,ανίκητους για ακόμα μια φορά.
Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δίκαιο έχετε που μας υπολογίζεται και επιλέγετε να τα ''βάλετε'' μαζί μας γιατί μπροστά απ όλους τους συμπατριώτες μας που θα σπεύσουν να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους θα βρισκόμαστε ΕΜΕΙΣ και να είστε σίγουροι ότι είμαστε ακριβώς αυτό που φοβάστε.
Έως ότου έρθει αυτή η μέρα δηλώνουμε σε εχθρούς και φίλους ότι πλέον αν και είναι πολύ δύσκολο για όλους μας από οικονομικής απόψεως όλες οι μεγάλες ασκήσεις τη λέσχης θα γίνονται μόνο στην Θράκη.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ

ΛΕΦΕΔ

4 σχόλια:

  1. "ή μήπως θέλουν να μας δείξουν ότι μας παρακολουθούν ή ακόμα ποιο μακριά προσπαθούν να μας φοβίσουν ;"

    Όλα μαζί. Αυτό που δείχνουν ξεκάθαρα είναι ενόχληση, φόβο και θυμό.
    Το πρώτο πράγμα που κοιτάει ένας μεθοδικός αντίπαλος είναι να διεισδύσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη σκέψη σου για να την "βραχυκυκλώσει" με παλιές και καινούργιες μεθόδους ΨΕΠ.
    Αν το καταφέρει μετά τον μερικό ή και πλήρη ψυχολογικό αποπροσανατολισμό σου επόμενος στόχος του είναι να σου στερήσει κάθε σκέψη για αντίσταση σε οποιοδήποτε επίπεδο. Να σου επιβάλλει το "λογικό" και τον "μονόδρομο". Η ψυχολογική υπονόμευση είναι βασική προϋπόθεση όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο. Αν τα καταφέρεις η δουλειά σου μετά είναι αρκετά πιο εύκολη.
    Έτσι λοιπόν ένα μεθοδικός αντίπαλος γλυτώνει δικούς του πάσης φύσεως πόρους για την επίτευξη των στόχων του.
    Είναι ο πομπός. Αν κλείσεις τον δέκτη σου και κάνεις δικό σου πομπό, τότε θυμώνει και απειλεί. Δεν του βγαίνει. Τι κρίμα.
    Ειδικά σε δύσκολες εποχές, μέσα στις στάχτες, μέσα στις καταστροφές, μέσα στις μάχες και σε κάθε απόπειρα υπονόμευσης,
    το παρακάτω πρέπει να το φωνάζουμε. Διότι αυτή η φράση γεννήθηκε και ακούγεται πιο δυνατά και πιο συχνά σε τέτοιες δύσκολες περιόδους της ιστορίας του Έθνους μας. Είναι ώρα να ξυπνήσουμε όλοι και να ενωθούμε ξανά. Άλλοι πέρασαν χειρότερα για να γκρινιάζουμε εμείς σήμερα. Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να κοιτάξουμε μπροστά. Το φωνάζουμε ξανά λοιπόν να ακουστεί καθαρά, δυνατά και αποφασιστικά:

    Ζήτω η Ελλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε πάλι θα τρέχουμε να κάνουμε χιλιόμετρα.....χαλάλ μπρε οι βενζίνες.....ΤΩΡΑ αρχίζει η άσκηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς, εθελοντές πολεμιστές, είστε η αριστοκρατία του έθνους.

    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.