27/2/13

Καμμένος: «Εκτελείτε εντολές των δανειστών»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, ο οποίος απουσίαζε από την αίθουσα όταν ανέβηκε στο βήμα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ειρωνικά ότι η Βουλή μάλλον δεν αποτελεί μέρος διαλόγου.

Τον κατηγόρησε ακόμα ότι αντί για λύσεις σε όσους πληρώνουν ένα στρέμμα γης ή εργάζονται στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης, προτίμησε να κάνει ιστορική αναφορά. 


Στο ίδιο μήκος κύματος, κατηγόρησε τον ‘σωματοφύλακα της κυβέρνησης’ όπως χαρακτηρισε τον Ευ.Βενιζέλο για αναφορές στα …θρησκευτικά που ξέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Καταλάβαμε ότι άνοιξε το τριώδιο», είπε.

Ο κ.Καμμένος, επιτέθηκε ακόμα στην τρόικα και τους δανειστές, σημειώνοντας ότι στόχος τους είναι να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή γιατί «μόνο έτσι μπορούν να ελέγξουν μία χώρα ολόκληρη».

Αναφέροντας σε σειρά υποσχέσεων του κ. Σαμαρά από τις εξαγγελίες του προεκλογικά στο Ζάππειο, που δεν έγιναν πράξη, κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει κουπόνια αφορολόγητου πετρελαίου στους αγρότες, να κατεβάσει το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, να δημιουργήσει νέα αγροτική τράπεζα υπέρ της ενίσχυσης των αγροτών κ.ο.κ.

Υποστήριξε όμως ότι ενώ υπάρχουν λύσεις, δεν θέλει η κυβέρνηση να τις δώσει... Επιτέθηκε τέλος στην κυβέρνηση για το «πόσο ενδιαφέρεται» για τα μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική, αναρωτώμενος αν πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους με όσους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.

«Τελειώσατε», είπε με αναφορές στο χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα της Ιταλίας, προβλέποντας πως τα μνημόνια θα καταδικαστούν και εδώ στις εκλογές και εγκαλώντας τη Γερμανία για παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της Ιταλίας μόνο και μόνο επειδή δεν της άρεσε το εκλογικό αποτέλεσμα.

 



Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.