25/2/13

Όταν απαντάει ο Φαήλος, πέφτουν να τον φάνε, όταν δίνει τα "τέτοια" του ο Κυρίτσης, τσιμουδιά...

Τελικά η υποκρισία περισσεύει σ' αυτόν τον τόπο. Πριν λίγες μέρες κάθισα και παρατήρησα τα σχόλια που γράφηκαν σε ιστοσελίδες, όπως το σοβαρό ΒΗΜΑ και η LIFO, οι επισκέπτες του οποίου είναι ενός κάποιου ...επιπέδου, για την απάντηση που έδωσε ο Φαήλος σε έναν χρήστη του διαδικτύου, ονόματι "Ρασκόλνικοφ".
Παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Φαήλος, οι επιθέσεις και οι ύβρεις που δέχτηκε ήταν αμέτρητες.
Μέχρι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε ανακοίνωση -για τέτοιο επίπεδο πολιτικής μιλάμε-, ζητώντας την κεφαλή του επί πίνακι.
Η κατάσταση μου θύμισε την εποχή που τα χαλκεία του Σημίτη, το 1999, συνεδρίαζαν τακτικά σε σπίτι θανόντος πολιτικού, με τη συμμετοχή πολιτικών και δημοσιογράφων, και ετοίμαζαν την ηθική εξόντωση των μαρτύρων της υπόθεσης Οτζαλάν -για να μην είναι αξιόπιστοι  μεταξύ των οποίων ο γράφων και ο Φαήλος.
Μίσος, Μίσος, Μίσος, από ανθρώπους εγκάθετους ενός διεφθαρμένου καθεστώτος και μιας απολύτως διεφθαρμένης ελίτ, σε ανθρώπους που ούτε καν γνώριζαν.
Τώρα, ένας βουλευτής, στη ρύμη του λόγου του και προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει, εκστομίζει μια ...κακιά κουβέντα σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι ψευδώνυμο χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος, σημειωτέον  έκλεισε το λογαριασμό του και εξαφανίστηκε!!!
Έψαξα να δω στο διαδίκτυο αντιδράσεις.
Μούγκα.
Η κατάσταση αυτή δείχνει το επίπεδο που έχει η κοινωνική κριτική στην πατρίδα μας και πόσο παραμορφώνουν τα γυαλιά της αριστεροσύνης και της προοδευτικότητας την πραγματικότητα.
Απλά, για να τονίσω πόσο ήταν συνυφασμένη και ταυτισμένη η αίσθηση του δικαίου με την Αριστερά στην προ ... Πολυτεχνείου εποχή, παραθέτω μέρος στίχου από ένα ποντιακό τραγούδι:
...θα ψαλαφώ το Δίκαιο μ'
θα λένε Αριστερός εν!
(Θα διεκδικήσω το δίκαιό μου, και θα  μου πουν ότι είμαι αριστερός)
Όσο για την κ. Ακρίτα, σύζυγο του κ. Κυρίτση,  μάλλον δεν είχε ακούσει ποτέ το "τρανόν βούκαν φα και τρανόν λόγον μη λες", προτού στρέψει τα ...φαρμακερά της βέλη προς τον Φαήλο...από τα σοβαρά ΝΕΑ. Να την χαίρονται!!!
Συνεχίστε υποκριτές τη μισαλλοδοξία σας...



5 σχόλια:

  1. Failos Kranidiotis Αλλά κυρίως δείτε αυτό. Για να μάθουν μερικοί να μην βγάζουν εύκολα συμπεράσματα:http://dexiextrem.blogspot.co.uk/2013/02/blog-post_7842.html

    Δεξί X-Trem(i): Τι κάνει ο κομμουνιστής όσο περιμένει να πεθάνει ο "γέρος" του για να τον στείλει στ
    dexiextrem.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά μου φέρνουν στο νου την παλιά και πολύ επίκαιρη στις μέρες μας παροιμία που λέει!.. Εδώ ο κόσμος χάνεται και η λιλή χτενίζεται! Λόγια λόγια λόγια λόγια!!! Μόνο λόγια!! Παχιά λόγια από καλοπερασάκιδες που ασχολούνται με τα κοινά μόνο για την αυτοπροβολή και την ματαιοδοξία τους και που δεν έχουν προσφέρει ποτέ τπτ και σε κανένα πλην των εαυτών τους! Όχι ποια άλλα λόγια!! Έργα έργα έργα!! Έχουμε χορτάσει από μαλακίες 30 χρόνια και βάλε! Η Ακρίτα καλά έκανε και τα έχωσε στον μαϊντανό του διαδικτύου!!.. (και όχι μόνο!) Είναι επιλογή του να εκτίθεται και αυτό δεν τον απαλλάσσει από την οποιαδήποτε κρητική ακόμα και την σκληρή!!.. την ανώνυμη!! Τούς κανόνες του διαδικτύου τούς γνωρίζει! Αν δεν του αρέσουν θα κάνει χάρη σε πολύ κόσμο να μην το χρησιμοποιεί και αντί να είναι όλο λόγια και ανεύθυνες αναλύσεις του αέρα να σηκώσει τα μανίκια να κάνει κάτι πραγματικά χρήσιμο για την κοινωνία Το ανεύθυνο και αισχρό μπλακ χιούμορ του πρώτου και η χυδαιότητα του λόγου του δεύτερου είναι ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)απόσπασμα από άρθρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Καψή (δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" στις 15 Φλεβάρη, μόλις έγινε γνωστό ότι οι Τούρκοι άρπαξαν τον Οτσαλάν, όταν μεταφερόταν από την ελληνική πρεσβεία της Κένυας στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι), ο οποίος σημείωνε: "Εμείς ευχαριστούμε τους Αμερικανούς (για τα Ιμια), οι Αμερικανοί ευχαριστούν τους Τούρκους (για το Ιντσιρλίκ), οι Τούρκοι ευχαριστούν την Ελλάδα (για τον Οτσαλάν)...".


    2)Αφορμή η συνέντευξη Τύπου που έδωσε η γραμματέας του Οτσαλάν, Σελσί Ντιλάν, η οποία κατέθεσε τις προσωπικές της μαρτυρίες για το "πώς φτάσαμε στη σύλληψη του Κούρδου ηγέτη" από τους Τούρκους και καταλόγισε το μερίδιο ευθυνών - που κατά τη γνώμη της ανήκει - στην ελληνική κυβέρνηση. Δυο ώρες μετά τη συνέντευξη της γραμματέα του Οτσαλάν, η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, νιώθοντας την καρέκλα της εξουσίας να τρίζει κάτω από τα πόδια τους - καθώς η λαϊκή οργή που προκάλεσε η υπόθεση Οτσαλάν δε μειώθηκε με τον ανασχηματισμό, αλλά συνεχιζόταν και εντεινόταν - πέρασε στην αντεπίθεση. Αρωγός στην εκστρατεία αντεπίθεσης που επιχειρεί από η κυβέρνηση Σημίτη, ο Μίκης Θεοδωράκης και η πλειοψηφία των μεγαλοεπιχειρηματιών, που ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    3) Σε σπίτι υπουργού οργανώθηκε η παραπληροφόρηση
    ● Ποιός ο ρόλος του Μ. Παπακωσταντίνου
    ● Στενός συνεργάτης του Ρέππα, ο οποίος τον διόρισε και σύμβουλό του και φίλος του Πανταγιά ο Μ. Βασιλάκης που ομολόγησε τη συμμετοχή του στο «χαλκείο»
    -Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις εκείνης της περιόδου πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρώην υπουργού Μιχ. Πσπσκωνσταντίνου και συμμετείχαν η Μ. Δαμανάκη, ο Γ. Πανταγιάς, o ευρωβουλευτής της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης, ο Ριχάρδος Σωμερίτης και ένας υπουργός!

    Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, συζητήθηκαν τα κείμενα κατά του «Δικτύου 21», του Σαμαρά, του Φ. Κρανιδιώτη, του Χρ. Γιαλλουρίδη και άλλων, κατά τα κείμενα, «παραφρόνων εθνικιστών».

    Αυτά σχετικά με την παράγραφο "ην εποχή που τα χαλκεία του Σημίτη, το 1999, "

    Κοίτα να δείς που πάλι πέσαμε στον Μίκη Θεοδωράκη πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala eiste toso gelioi stin Ellada. Kanenas den edose to psari sta xeili stin Akrita pou se ekpompi tin dekatia tou 1980 eipe oti an itane souliotisa tha kathotane na tin G..oun oi tourkoalbanoi anti na autoktonisei? Eiste toso kxexasarides stin Ellada. kai xazoi pou den exaite katalavei oti oi elit tis Dimisiografias einai proin koumounistogenis kai metepita Pasokegnis kai simera Syrizaio mpaxalakides oi perisoteroi...(panta me to symferon tous fysika stin Tsepi) kai ti synaipagaite. Alla panta menontas vasi ston Ayio stefano palaio Psyxiko kai kifisia exontas zoi mesa stin xlidi. Oi idioi pou mazi me to axristo astiko oligarxiki taksi tis kakkias oras ena politikio astiko oikogeniako katestimeno pou mazi me ta Media edosan stin Elliniki neolaia mia zoi xoris idanika mesa apo tin tileorasi. I kanane iroes lathous anthropous. PANATA EXONTAS EOS SYMFERON TIN TSEPIS TOUS...Alla na milaei i Akrita pano apo ola einai to apogeio tis istorias. Den ksexnao ( an kai asxeto ) to 1998 stin Tourkia pou exane ekpompi gia ton Ozalan kai ferane ellines dimisografous .Fatsa o Kouloglou protos to gelio ypokeimeno pou mono sygnomi den zitise stous Tourkous. Eixa pathei amok me tous Tourkous pou EPITIDES vazontas tin fatsa tou na vlepei o kosmos mesa apo tis gelies krimatses tou TON FOVO TOU kanae psyxologiko polemo..... Auta ola einai proin kataskevasmata tou Pasok pou fagane ekkatomyria kai tora mas to paizoune afan skate. Eleos.... Telika kapoioi legane oxi stin Lithi einai paramithi kapote, omos isos eixane dikio se merika pramata..Oso afora tin Akrita psaksteto kai tha vgalete Lavraki..Alla edo to kalitero re i tileparousistria i maria mas pou itane me ton Arvaniti kathe proi mia ilithia kata eme..apo tin Lamia .. pou o antras tis kathigitis sto Panteio simeron imera kai grafologos tou Komantante Tsepappara eixe se diagonisma an pigaine o Xristos me tis Laides.. Blepo exaite malthakosei stin Ellada kai ksexante eukola. Krima
    (X)
    Ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, μάλιστα! Τώρα κατάλαβα γιατί ο κύριος αυτός ορίστηκε μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ της Βουλής.
    Φαίνεται δηλαδή, πως μέσα στα καθήκοντά του είναι και η υποχρέωση να μας μορφώσει και να μας διδάξει τρόπους καλής συμπεριφοράς και φυσικά το έκανε ο άνθρωπος και με το παραπάνω.
    Εύγε του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.