2/2/13

Νταβούτογκλου: «Μήπως υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Άσαντ και το Ισραήλ»;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ  
Ο Νταβούτογλου φαίνεται πως «ζήλεψε» την πετυχημένη αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών μαχητικών στη Συρία και εξέφρασε το παράπονο στο καθεστώς Άσαντ επειδή δεν έριξε ούτε μια βολή εναντίον των μαχητικών!

«Δεν τους έριξαν ούτε χαλίκι. 22 μήνες ο Άσαντ βομβαρδίζει το λαό του. Όμως όταν τα ισραηλινά μαχητικά πετούν πάνω από το παλάτι του δεν κάνει τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Άσαντ και το Ισραήλ»;

Να θυμίσουμε πως η αεράμυνα της Συρίας τον Ioύνιο του 2012 είχε καταρρίψει τουρκικό RF-4 το οποίο είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας.
Ο τούρκος υπουργός φαίνεται πως δεν θέλει να δει πως οι Ισραηλινοί έστειλαν τα μαχητικά τους ενώ είχαν «τυφλώσει» τα ραντάρ της Συρίας και δεν ψάχνει τα λάθη που έκανε η τουρκική αεροπορία στέλνοντας ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος να πετά πάνω από τις ρωσικές βάσεις στη Συρία και τώρα ψάχνει «φαντάσματα» και συμμαχίες ανάμεσα ση Δαμασκό και το Τελ Αβίβ!!


Πηγή

3 σχόλια:

  1. "Είχαν τυφλώσει τα ραντάρ της Συρίας"... Σοβαρά ε ; Οπότε τσάμπα προβληματίζονται οι Δυτικοί για τη Συριακή αεράμυνα (με ρωσσική επίβλεψη) αφού η ... "πηγή" επέλυσε το θέμα του ΗΝ πολέμου !
    Και την ενδχόμενη αυτήν ικανότητα (απίθανο) θα την "χαράμιζαν" οι Ισραηλινοί (διάβαζε οι ΗΠΑ) για μια επιδρομή τεσσάρων αεροσκαφών και δεν θα την αφηναν εφεδρεία για σοβαρότερους σχεδιασμούς... Καμμιά φορά ο Νταβούτογλου λέει σοβαρά πράγματα. Ας τον ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ wotan398
    Το πιο πιθανόν είναι ότι τα αεροπλάνα δεν μπήκαν ούτε καν στο εναέριο χώρο της Συρίας...
    Δες την ανταπόκριση του Μεϊσάν οποίος βρίσκεται επιτόπου.
    Μάλλον για εσωτερική κατανάλωση τα λέει αυτά ο Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νταβούτ, σας βρήκαν καρπαζοεισπράκτορες και σας κάνουν ότι θέλουν. Κάτι σαν την νομαρχία σου (να μη λέμε ονόματα) δηλαδή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.