28/2/13

Δεν ήξερε, δε ρώταγε με ποιους έκανε παρέα ο σύντροφος Αλέξης;

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι νέος και δεν ξέρει πολλά από διαπλοκές και άλλα τέτοια. Το είπε χθες και στη Βουλή αναφερόμενος στον πόλεμο που έκαναν, όπως είπε, στον Φλωράκη και τον Κύρκο, αλλά αυτός ήταν μικρός.
Βεβαίως και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε για την ακεραιότητά του. Όμως, επειδή πολλές φορές ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται φωτογραφίες και κοινωνικές συναναστροφές για να επιτεθεί στους αντιπάλους του, θα έπρεπε κι ο ίδιος να προσέχει με ποιους φωτογραφίζεται. Και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. Μια με το συνέδριο που χρηματοδότης ήταν ο Σόρος και τώρα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις επαφές που είχε ο αριστερός Τσίπρας.
Η φωτογραφία είναι από το πρόσφατο ταξίδι και ο κ. Τσίπρας είναι σε χαρούμενο πλάνο μαζί με τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τόμας Μίλερ, γνωστό για την προώθηση των «επιχειρηματικών» συμφερόντων διαφόρων Αμερικανών, από εμπόρους όπλων μέχρι ό,τι θες. Επίσης, στη φωτογραφία είναι το άλλο «μπουμπούκι». Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ ο οποίος μόλις τερμάτισε ευδοκίμως τη θητεία του στη διπλωματία έγινε επικεφαλής του τραπεζικού ομίλου του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Του ιδίου που είναι στη φυλακή, που καταζητείται ο συνεργάτης του κ. Κυριακίδης ενώ ο κ. Σπέκχαρντ πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη για την Proton Bank.
Δεν ήξερε, δε ρώταγε με ποιους έκανε παρέα ο σύντροφος αγωνιστής Αλέξης;
Πηγή: Antinews

3 σχόλια:

  1. Καλά, μιλάμε στο Antinews (και γενικότερα στην ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘ(Τ)ΕΙΑΣ τής ΝΔ) έχουν χάσει τελείως τη μπάλα. Έτσι είναι, εκεί που το παίζανε αντικαθεστωτικοί επί ΓΑΠ, τώρα καθεστωτικοί μέχρι το κόκκαλο, αναπαράγουν τις λάσπες τού κάθε Παπαχρήστου με αποτέλεσμα να τούς γυρίζει μπούμεραγκ. Πολύ απλά, γιατί αναφέρουν και τον συνεργάτη τού Λαυρεντιάδη, τον Κυριακίδη.

    Τι εστί Κυριακίδης; Μα ο μέγας κληροδότης τής Σαμαρικής διαπλοκής, με τον οποίο διαπλέκονται διάφοροι εντιμότατοι φίλοι τού Σαμαρά (ξέχωρα απ' αυτούς που φιγουράρουν στη λίστα Λαγκάρντ)!

    Και μιάς και μιλάμε για τούς εντιμότατους φίλους τού Σαμαρά, έχει και κερασάκι η τούρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιγουίνε
    έστω κι αν προσχωρήσω στην λογική σου, το γεγονός ότι κάποιοι που υποστηρίζουν το Σαμαρά συναλλάχθηκαν με τον Κυριακίδη, δεν δικαιολογεί τη συναλλαγή του Δελατόλα, εκδότη της εφημερίδας ΠΟΝΤΙΚΙ και 6 Μέρες να κάνει συναλλαγές με τον Κυριακίδη (πήρε 500. χιλ. ευρώ, σε καιρό που οι λογαριασμοί ήταν παγωμένοι), ούτε να φωτογραφίζεται με τον Σπεκχαρντ, που ήταν σκανδαλωδώς χωμένος στο σκάνδαλο Λαυρεντιάδη, και με τον Μίλλερ, που έφυγε κακήν κακώς από την Ελλάδα αλλά και από το αμερικανικό ΥΠΕΞ λόγω των ...σχέσεών του με τον Κόκκαλη!!!

    Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που ευαγγελίζεται την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ.
    Τώρα, όσον αφορά την περίπτωση της ΕΣΠΡΕΣΣΟ, δεν ξέρω πώς ακριβώς έγινε η μεταβίβαση ή το δικαίωμα χρήσης του τίτλου.
    Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Φιλιππάκης, εκδότης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είναι ίσως ο μοναδικός εκδότης που δεν έχει καμία σχέση με κανένα πολιτικό ή οικονομικό σύστημα.
    Είναι απολύτως ξεκάθαρος ο τρόπος που μπήκε στα εκδοτικά και ξεκάθαρος θα παραμείνει, σε διαβεβαιώ γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. skal, μα ο Δελατόλας είναι "σύστημα" μέχρι το κόκκαλο κι έπαιξε μπάλα επί Πασοκάρας. Απλά τώρα πάει να κάνει παιχνίδι και με τον ΣΥΡΙΖΑ, μένει όμως να δούμε πώς θα τού βγει (κι ο Τράγκας πήγε να κάνει παιχνίδι, αλλά έφαγε πόρτα). Όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι 100% συνυπεύθυνοι για το σημείο που φτάσαμε, άσχετα αν κάποιοι απ' αυτούς το παίζουν τώρα αντιμνημονιακοί!

    Άλλο όμως θέμα είναι η προπαγανδιστική εκμετάλλευση μιάς φωτογραφίας από μιά εκδήλωση, και τελείως άλλο η νομή τής εξουσίας. Πολύ απλά γιατί η νομή τής εξουσίας, έτσι όπως ασκείται επί 40 χρόνια τώρα από τα 2 κόμματα τής κλεπτοκρατίας (αδιαλλείπτως, ακόμα και τώρα που μιλάμε), πάει πακέτο με διαπλεκόμενα ΜΜΕ, "κατασκευή τζακιών" και καταλήστευση τής περιουσίας τού δημοσίου, τής οποίας θεωρητικά ιδιοκτήτες είμαστε εμείς οι πολίτες. Και τώρα, τα διάφορα "τζάκια" (παλαιά και εκκολαπτόμενα) ακονίζουν τα δόντια τους για τα μεγάλα φιλέτα τών ιδιωτικοποιήσεων. Είναι μεγάλος ο κατάλογος, ξεκινώντας από τράπεζες, εκτάσεις, ΟΠΑΠ (λες να δεχθώ κανά τηλεφώνημα - πλημμέλημα τής πλάκας;>) και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.