5/3/13

H KGB (FSB) συνέλαβε δέκα στελέχη της τουρκικής τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης του Γκιουλέν!

Ο Ερντογάν, σε κηδεία στελέχους της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλέν (από ιστολόγιο του κινήματος Γκιουλέν)
Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ, του Φετουλλάχ Γκιουλέν, που είναι πολύ καλά ενδεδυμένη την προβιά της ακίνδυνης εκπαιδευτικής μετριοπαθούς ισλαμικής οργάνωσης, εκμεταλλευόμενη τη διάλυση που υπήρχε στο ρωσικό κράτος την περίοδο Γιέλτσιν, είχε διεισδύσει και είχε εγκαταστήσει το πολυπλόκαμο δίκτυό της σε πολλές πόλεις της Ρωσίας καθώς και σε όλες σχεδόν τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Τον Νοέμβριο του 2008, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, εκτιμώντας και αναλύοντας τη δράση της, ανακήρυξε την οργάνωση ριζοσπαστική ισλαμιστική και απαγόρευσε τη δράση της στη ρωσική επικράτεια.
Έκτοτε, η τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν, που αποτελεί κυβερνητικό εταίρο και μοιράζεται την εξουσία με τον Ερντογάν, συνέχισε τη δράση της, χρησιμοποιώντας μεθόδους μυστικής δράσης στη ρωσική επικράτεια, αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι τρομοκρατική οργάνωση.
Στις 2 Μαρτίου η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών εσωτερικού, η FSB, εισέβαλε σε διαμερίσματα-γιάφκες της οργάνωσης, συνέλαβε 10 τρομοκράτες, ενώ συνέλεξε και έντυπο υλικό στα ρωσικά και τα τουρκικά, που προπαγάνδιζε την ισλαμιστική θεωρία της οργάνωσης. Από τους συλληφθέντες οι  πέντε είναι Ρώσοι υπήκοοι, οι τέσσερις Αζέροι και ο ένας Τουρκμένιος.
Ο ηγέτης της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, Φετουλλάχ Γκιουλέν, τα τελευταία 15 χρόνια διαμένει στη Γιούτα των ΗΠΑ, και δεν επιστρέφει στην Τουρκία, γιατί φοβάται τους δικαστές και τον στρατό.
Να σημειωθεί ότι η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και εκδίδει έντυπα με το δηλητηριώδες ισλαμιστικό ιδεολόγημα του Γκιουλέν, που είναι ο δούρειος ίππος του τουρκικού εθνικισμού. Μάλιστα, στη δράση της οργάνωσης χρησιμοποιούνται Έλληνες με ακαδημαϊκή ταυτότητα παρακαλώ!
Θα επανέλθουμε.
Πηγή: http://www.ajans5.com/detay/2013/03/04/nur-cemaatine-baskin.html

5 σχόλια:

  1. Τρομοκρατικη οργανωση με αρχηγο τον Φετουλλάχ Γκιουλέν;! Ποιος ασχετος τα γραφει αυτα τα πραγματα;! Υπαρχει οργανωση υπο τον Γκιουλεν που εχει φτιαξει παρα πολλα θρησκευτικα σχολεια στην Τουρκια και εξω προωθει ενα ανεκτικο ισλαμ με στοχο ομως να εξαπλωσει και να δυναμωσει την ισλαμοτουρκικη ταυτοτητα. Ειναι μια οργανωση που πρεπει να μας απασχολει λογω του δυναμισμου της και λογω της προοπτικης να επηρεαζει τα πολιτικα πραγματα στην Τουρκια. Οχι ομως οτι ειναι τρομοκρατικη και κουραφεξαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η οργανωση αυτη που ειναι ισλαμοτρομοκρατικη ναυλωσε το μαβι μαρμαρα και τα αλλα πλοια εναντι εκατομυριων ευρω για να μεταφερουν στην γαζα βοηθει υποπολαπλασια του κοστους. αναφερει δε στο σαΐτ της την θρακη σαν ανεξαρτητο κρατος και ειναι υπεθυνη για το συνολο τις ισλαμικης τρομοκρατιας στα βαλκανια. χαΐβανια δικου μας πολιτικου κοματος χρησιμοποιηθικαν στην αποστολη
    http://en.wikipedia.org/wiki/IHH_(Turkish_NGO)
    http://www.investigativeproject.org/1991/ihh-terrorist-ties-confirmed
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/138557
    http://www.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=7544


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος δεν καταλαβαινει πως το Ισλαμοφασιστικο μορφωμα του Γκιουλεν προοθει την Τουρκο-Τρομοκρατια, ζει με φαντασιωσεις.

    Γραφει ο Ianus:

    Someone has mentioned Gulen's agenda
    http://www.danielpipes.org/comments/202526

    Whose ally is really Fethullah Gülen -"an individual with 'extraordinary ability in the field of education' who merited permanent residence status in the U.S."?
    http://www.danielpipes.org/comments/198717

    Fethullah Gülen "the most dangerous Islamist on earth", his anti-communism and his CIA friends
    http://www.danielpipes.org/comments/198805

    Re-Islamisation of Central Asia or the American harlot at work
    http://www.danielpipes.org/comments/196393

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλιο
    ο χαρακτηρισμός ως τρομοκρατική οργάνωση είναι πολιτική πράξη.
    Τη στιγμή που οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν το ΡΚΚ τρομοκρατική οργάνωση, πρέπει να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα από εκείνους που υφίστανται τις συνέπειες της αναθεωρητικής της πολιτικής.
    Ναι λοιπόν, είναι τρομοκρατική οργάνωση και θα πρέπει να απαγορευθεί κάθε δράση της στην Ελλάδα, όπως έγινε στη Ρωσία και το Ουζμπεκιστάν.
    Αυτό που φαίνεται είναι σχολεία και ήπια λόγια και στο βάθος κρύβεται σκληρό και θανατηφόρο Ισλάμ.
    Τρομοκρατική οργάνωση λοιπόν και με τη βούλα.
    Έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι "Έλληνες με ακαδημαϊκή ταυτότητα" που χρησιμοποιούνται στη δράση της οργάνωσης. Και πώς χρησιμοποιούνται. Αν καταλαβαίνω καλά, το άρθρο αναφέρεται σε έλληνες πανεπιστημιακούς καθηγητές που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της οργάνωσης του Gülen και στα πολλά παρακλάδια της. Δηλαδή, μεταξύ άλλων, ούτε λίγο ούτε πολύ επιδιώκουν και εργάζονται τον αφελληνισμό της Θράκης και τη σύνδεσή της με το "τουρκικό εθνικό κέντρο"! Με μια κουβέντα, ζουν πουλώντας την πατρίδα τους.
    Εάν ευσταθεί, η αναφορά είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν είναι δα και τόσο μεγάλος ο κύκλος των καθηγητών που ασχολούνται με δαύτα... (π.χ. ISBN: 9789600223811).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.