7/4/13

Ειρήσθω Π α ν ε θ ν ι κ ή Ε π α ν ά σ τ α σ η

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Σ Τ Α Τ Ε Σ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ηγεσίες, κομμάτων, κοινοβουλίων, κυβερνήσεων, κατακρήμνισαν πρώτα το ελλα-δικό μας και κατόπιν το κυπριακό μας κράτος. Πρώτα στην οικονομική καταστροφή, ύστερα στην τροϊκανή υποδούλωση και έπονται χείρου χειρότερες εθνικές καταστροφές, αν δεν τις ανακόψει μια πανελλήνια δημοκρατική Πανεθνική Επανάσταση: Πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πρωτίστως ψυχική - πνευματική - μορφωτική επανάσταση σοφίας.
Π Η Γ Η ΚΑΙ αιτία, πρωταίτια και πρωτένοχη, της καταστροφής σε αμφότερα τα κράτη ημών των Ελλήνων -Ελλαδιτών τε και Κυπρίων- υπήρξε, εξακολουθεί να είναι, υποτροπιάζουσα μάλιστα, η Κομματοκρατία.

Και εν Αθήναις και εν Λευκωσία, τα ψευδώς και δολίως διατεινόμενα ότι αποτελούν «τα κύτταρα της δημοκρατίας» κόμματα, αποδείχθηκαν εμπράκτως η καρκινογόνος κυτταρίτιδα και η γάγγραινα της αθλίας ημών ρεππάπλικ ελλα-δικής και κυπριακής. Μέχρι που κατάντησαν, ως κυβερνήσεις και κοινοβούλια, να τους ανατίθεται έξωθεν και να αναλαμβάνουν προθύμως, όργανα επιβολής κι εκτέλεσης των προσταγών της Τροϊκοκρατίας. Όργανα διανομής και διαχείρισης των δανείων της Τρόικας, για φτωχοποίηση κι εξαθλίωση του λαού, ελλα-δικού και κυπριακού, εναντίον της κοινωνίας σε Ελλάδα και Κύπρο, σε βάρος των εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού, με την κρατική κυριαρχία πλέον, αμφοτέρων των ελληνικών μας πολιτειών, ήδη στο στόχαστρο τών αναπτερωμένης αρπακτικότητας καραδοκούντων, αγχιδαπών και τηλεδαπών, εχθρών κι επιβουλέων.


Δ Ι Α Σ Ω Σ Η, συνεπώς, σωτηρία και ανόρθωση του Ελληνισμού, προϋποθέτει ως ύψιστη προτεραιότητα την ενιαία πολιτική οργάνωση της Πανεθνικής Επανάστασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανασύροντας απ’ τον βυθό του Δούναβη στο Βελιγράδι, αποκαθάροντας κι εμπλουτίζοντας, τα πνιγμένα το 1798 πανελλήνια οράματα του Θετταλού Ρήγα Βελεστινλή, του Λευκωσιάτη Ιωάννη Καρατζά και των άλλων έξι συνθυσιασθέντων συντρόφων τους για μια εντελώς νεότερη «Νέαν Πολιτική Διοίκησι» του αυτοκράτορος λαού: Πανεθνική επαναστατική δημοκρατική πολιτική οργάνωση, καθημερινά συμβουλομένων, συναποφασιζόντων και συνδρώντων των Ελλήνων κι Ελληνίδων σ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και τη Διασπορά, επί 24ωρου λειτουργίας διαδικτυακώς ομοφρονούντων. Πρωτίστως αυτοπροστατευόμενοι απέναντι σε όσους υποτελείς της Τρόικας, ιμάντες του διαίρει και βασίλευε, καλλιεργούν εν Ελλάδι αντικυπριακά και εν Κύπρω ανθελλαδικά αισθήματα κι εμφύλιο μίσος. Για ν’ αποκτήσει επιτέλους ο Ελληνισμός, άξια και ικανή ηγεσία, που να τηλεσυνεδριάζει καθημερινά σε Αθήνα και Λευκωσία τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εθνικής των Ελλήνων αμφοτέρων των κρατών στρατηγικής. 

η σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.