27/4/13

Εξοδα κατοχής και «Task Force»

 
Μία σύνταξη (ή έναν μηνιαίο μισθό) την ημέρα κοστίζουν οι «σοφίες» των ομιλούντων εργαλείων της επιβολής της θέλησης των «δάνειων δυνάμεων». Οπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», οι αμοιβές των μελών της «Task Force» του Χορστ Ράιχενμπαχ φτάνουν τα 450 ευρώ (καθαρά, έκαστος) την ημέρα (συν κάποιες ακόμα διευκολύνσεις) για κάθε σεμινάριο που διοργανώνουν στην Ελλάδα!

Ισως τα ιδιαίτερα μαθήματα στην εκτέλεση των εντολών του Βερολίνου να αποτιμώνται ως «ακριβή υπηρεσία» από την καγκελαρία, αλλά το πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός ότι τα χρεωνόμαστε εμείς!

Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, «οι σχετικές καταγγελίες έφτασαν στη Βουλή έπειτα από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Πάρη Μουτσινά. Ωστόσο, το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ αρνήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα και παρέπεμψε στα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης».

Είναι αναμενόμενη η ένοχη σιωπή των ανθρώπων, οι οποίοι δίνουν λόγο στους ξένους επικυρίαρχους. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή· ούτε η σιωπή και το κουκούλωμα των στοιχείων για το πλιάτσικο του υστερήματος των Ελλήνων από τους ξένους (και ελληνόφωνους) άρπαγες ούτε η απάντηση του Γιώργου Γιαννούση, του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Γιαννούσης, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ενημέρωσε ότι, ενώ πληρώνουν οι Ελληνες τους αδίστακτους «διαφωτιστές» της ξενοκρατίας, «η “Ομάδα Δράσης” περιλαμβάνει περίπου 45 άτομα και τελεί υπό την πολιτική καθοδήγηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».
A cartoon by Stathis Stavropoulos, staff cartoonist for the ...
Επί ελληνικού εδάφους οι ξένοι δραγουμάνοι χρυσοπληρώνονται από τους «ιθαγενείς» για το τίποτα και καθοδηγούνται πολιτικά από έναν Φινλανδό γραφειοκράτη! Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για να εμπεδωθεί η άποψη ότι αντιμετωπιζόμαστε ως κατεχόμενη χώρα και γι' αυτό είμαστε άπαντες υποχρεωμένοι να χορηγούμε τα τροφεία των κατακτητών μας;

Δεν θα έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων λαμβάνουν χρήματα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για να μας «φωτίζουν», προσφέροντάς μας την ανυπέρβλητη «τεχνογνωσία» τους; Ο λαός μας δεν έχει κάθε δικαίωμα να ενημερώνεται για το πού δαπανώνται οι πόροι του;

δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.