27/5/13

Εικόνες-σοκ από το μέλλον

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Τα γεγονότα στο Λονδίνο, με τον αποκεφαλισμό του στρατιώτη από δύο μουσουλμάνους, όπως και στη Σουηδία, με τις πολυήμερες ταραχές από κυρίως μουσουλμάνους μετανάστες, ξεβρακώνουν τις ιδεοληψίες της καθ’ ημάς Αριστεράς, την ίδια ώρα που σηκώνει το κουρελόπανο του περιττού νέου «αντιρατσιστικού νόμου».

Είχαν προηγηθεί οι ταραχές στη Γαλλία το 2005 και στο Λονδίνο το 2011.


Οι δράστες είναι μάλιστα κυρίως νόμιμοι μετανάστες. Ωστε η «πολιτική ορθότητα», η στοργή και προδέρμ της Σουηδίας και της Αγγλίας, με το γαλαντόμο κοινωνικό κράτος, δεν οδήγησαν στον πολυπολιτισμικό παράδεισο.

Παιδιά δεύτερης ή και τρίτης γενιάς μεταναστών στην Αγγλία εφαρμόζουν τυφλά τις επιταγές του Τζιχάντ, του Ιερού Πολέμου, εις βάρος των απίστων, ενώ στη Στοκχόλμη διαλύουν ολόκληρες συνοικίες.

Τι επιβεβαιώνεται; Οτι το ριζοσπαστικό Ισλάμ δεκάρα δεν δίνει για τις δικές μας αξίες, για τη δημοκρατία, τον σεβασμό της ζωής. Οτι συχνά ευεργετημένοι μετανάστες, ακόμη και στο χλιδάτο «σουηδικό μοντέλο», δαγκώνουν το χέρι που τους τάισε. Δεν νιώθουν καν ως πατρίδα τους τις χώρες που έδωσαν καταφύγιο στους γονείς τους και στους ίδιους. Και αυτό το ριζοσπαστικό Ισλάμ έχει πλέον παντού στην Ευρώπη τη ζώσα εκρηκτική ύλη του έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή από μια θρυαλλίδα.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες υπολογίζουν περί τους 2.500 τους μουτζαχεντίν ευρωπαϊκής εθνικής καταγωγής, Γερμανούς, Γάλλους, Βέλγους και λοιπούς νεοπροσήλυτους, που πολεμούν με τους χασάπηδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και συμμετέχουν στη γενοκτονία των χριστιανών και των αλεβιτών της Συρίας. Κάποιοι από αυτούς τους φονιάδες, ξανθοί, γαλανομάτηδες και απαρατήρητοι, θα επιστρέψουν στην Ευρώπη· σε μια Ευρώπη που όλο και πιο πολύ θυμίζει την παρηκμασμένη Μικρά Ασία, που περιγράφει ο Σπύρος Βρυώνης στο μνημειώδες ιστορικό του έργο, λίγο πριν από την ισλαμική κατάκτηση.

Οι πλέον φιλελεύθερες χώρες τούς υποδέχτηκαν δίνοντάς τους δικαιώματα, ισοτιμία, ευκαιρίες. Θέσπισαν δρακόντειους νόμους, σαν αυτούς που ορέγεται τώρα ο κ. Ρουπακιώτης, για να μη γίνουν οι μουσαφιραίοι θύματα ρατσισμού. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Νόμιμοι ή παράνομοι, πρώτης ή δεύτερης γενιάς, μεγάλο ποσοστό τους παρέμεινε αναφομοίωτο, διότι απλούστατα ο δυτικός πολιτισμός, με τους τρεις πυλώνες, Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανισμός, είναι ασύμβατος με το Ισλάμ και τον τρόπο ζωής στις χώρες προέλευσής τους.

Τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία από αυτούς όμως τα εξέθρεψαν η τύφλωση, η ανιστόρητη προσέγγιση και ο τυχοδιωκτισμός των δυτικών ηγεσιών, που καθοδηγούνται από πνευματικά έκπτωτες ελίτ.

Οι ΗΠΑ ανέθρεψαν στα βουνά του Αφγανιστάν και της Βοσνίας την Αλ Κάιντα κατά Σοβιετικών και Σέρβων, και φυσικά έχασαν τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα, μετά την ανείπωτη τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, να πολεμούν σε όλο τον κόσμο έναν εχθρό-Λερναία Υδρα μαζί με τους συμμάχους τους. Συνεχίζεται όμως η ίδια σχιζοφρενικά ανιστόρητη προσέγγιση, αγνοώντας τη φύση του Ισλάμ, τα διδάγματα της Ιστορίας.
Χρόνια η Δύση χαϊδολόγαγε τους Τσετσένους φανατικούς, εξοργίζοντας τη Ρωσία, ώσπου φτάσαμε στην τραγωδία της Βοστόνης.

Θεωρητικοί εκ του προχείρου εφαρμόζουν αιματηρές θεωρίες διάλυσης των αραβικών κρατών. Στη Λιβύη τον Καντάφι αντικατέστησε το χάος και οι κατσαπλιάδες της Αραβικής Ανοιξης λιντσάρισαν τον Αμερικανό πρέσβη, αφού, σύμφωνα με εφημερίδα του Λιβάνου, τον βίασαν, διότι αρνήθηκε πυραύλους Στίνγκερ για τους «Αγωνιστές της Ελευθερίας», που θα πήγαιναν στη Συρία, εκεί όπου η αρχαιότερη χριστιανική Εκκλησία, της Αντιοχείας, βλέπει το ποίμνιό της να σφαγιάζεται, με τη συμμετοχή του Ερντογάν και την υπόθαλψη της αυτοχειριαζόμενης Δύσης, από μια πανστρατιά σουνιτών μουτζαχεντίν απ’ όλο τον κόσμο. Με τη χρηματοδότηση, φυσικά, του «μητρικού σκάφους» της τρομοκρατίας, της Σαουδικής Αραβίας και των διάφορων μικρότερων μεσαιωνικών αραβικών βασιλείων και την άμεση στήριξη της Τουρκίας.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο ρατσισμός και η καταπολέμησή του με αυστηρότερους νόμους αλλά η αλόγιστη μαζική μουσουλμανική μετανάστευση. Είναι η τύφλωση της Δύσης. Μέσα στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις δημιουργούνται νησίδες αναφομοίωτων μουσουλμανικών κοινοτήτων, πεδίον δόξης λαμπρό για αδρά χρηματοδοτούμενους ιμάμηδες και οργανώσεις.

Στη δε παρακμιακή Δύση αργά και σταθερά προσηλυτίζονται Ευρωπαίοι που πυκνώνουν τις τάξεις των μαχητών του Προφήτη.

Στην Ελλάδα ο πληθυσμός των μουσουλμάνων απρόσκλητων μουσαφιραίων ποικίλλει από 700.000 -το Στέιτ Ντιπάρτμεντ βλέπει τόσους μόνο στην Αθήνα (!)- έως 1.500.000. Στις ασφυκτικά γεμάτες φυλακές μας το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Από αυτούς τους αλλοδαπούς το 90% είναι μουσουλμάνοι, η συντριπτική πλειονότητα σουνίτες. Και δεν κρατούνται για παράνομη είσοδο, ακάλυπτες επιταγές ή μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών…

Το πρόβλημά μας λοιπόν είναι ο… ρατσισμός; Ή μήπως αυτή καθαυτή η μουσουλμανική πλημμυρίδα; Η πλειονότητά τους αναζητά απλώς μεροκάματο και καλύτερη ζωή, όμως μόνο τυφλός, ανιστόρητος ή «χρήσιμος ηλίθιος» του ισλαμοφασισμού δεν βλέπει ότι αποτελούν μια ωρολογιακή βόμβα, σαν αυτές που αρχίζουν κι εκρήγνυνται αλλού. Αρκούν μερικοί φανατικοί, χρήμα και τυχαία ή προβοκατόρικα γεγονότα για να την πυροδοτήσουν.

Τότε τι θα πουν οι αφασιακοί συκοφάντες των «ρατσιστών» Ελλήνων; Τι θα πρέπει τότε να κάνουμε με όσους αβαντάρουν τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, τη διακινδύνευση της εθνικής μας ασφάλειας και της ίδιας μας της ύπαρξης ως ελεύθερου χριστιανικού λαού; Αν αυτοί είναι ηλίθιοι, δεν θα πάθουμε μαζική παράκρουση και θα αυτοπυροβοληθούμε υποτασσόμενοι στις ιδεοληψίες όσων εθελοτυφλούν. Πρώτο μας καθήκον να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τον λαό μας, τον τρόπο ζωής μας. Επιτέλους, έχει και η πλειονότητα δικαιώματα…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
δημοκρατία

5 σχόλια:

  1. O Μάγος των Επιχειρημάτων

    Ενα άρθρο με λιτότητα στο λόγο με αυστηρότητα στην έκφραση με μεγάλη απέχθεια σε λόγο προς κατανάλωση και επίδειξη.Περιφρονώντας τον Λαικισμό, αρνητικός πρός τον δογματισμό και πάντα ανατρεπτικός στην σκέψη.

    Τι απουσιάζει πάντα;
    1)Τα επιχειρήματα .Συρραφή γεγονότων κατά το δοκούν αγνοώντας το υπόβαθρο τους είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω αδυναμίας κατανόησης
    2) Ο λόγος απλά καταγγελτικός και στα όρια της διαμαρτυρίας χωρίς σχέδιο και χωρίς προτάσεις, οι λόγοι προφανείς.
    3)Γενικολογία "Πρώτο μας καθήκον να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τον λαό μας, τον τρόπο ζωής μας"
    Ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει το πώς και με ποιές δράσεις.Γιατί αν μπεί θα φανεί πόσο έωλο είναι το αξιακό του υπόβαθρο καθώς ο λόγος του είναι σε απόλυτη διάσταση με τις πράξεις διαχρονικά και το γνωρίζει.Να τι κρύβεται πίσω απο τους αλλαλαγμούς


    Τέλος κάτι για το Σουνιτικό Ισλάμ.Το Μαρξιστικό Κόμμα PKK και ο Μαρξιστής Ηγέτης του το έχουν αναγάγει σε συνδετικό κρίκο της Τουρκο-Κουρδικής Σύμπραξης. Σουνιτικό Ισλάμ Εκδοσης Φετουλλάχ Γκουλέν.Τι έχει να πεί ο λαλίστατος και πολυγραφότατος επι του Συγκεκριμένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διερωτωμαι τι σχεση εχει το ΠΚΚ πριν την δολοφονια του Γεωργιαδη στην Κυπρο με το υφισταμενο.
    Επισης διερωτωμαι τι σχεση εχουν οι Κουρδοι της Καλιδρομιου με τους Κουρδους της πλατειας του Βαθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.enikos.gr/society/147671,Tatoyaz_me_svastika_o_Afganos.html

    Η πλημμήρα μουσουλμάνων μεταναστών είναι πρόβλημα σοβαρό. Η σύγκριση της Ελλάδος με τα συμβαίνοντα στην Ευρώπη είναι ολοκληρωτικά άστοχη, διότι οι χώρες αυτές τους ΚΑΛΕΣΑΝ και τους ΕΦΕΡΑΝ οιίδιες για δικούς της λόγους η κάθε μία. Κατόπιν αντί να τους καθοδηγήσουν σε προσαρμογή τους παραπέταξαν στο περιθώριο. Τώρα το πληρώνουν. Πώς μπορεί να συγκριθεί αυτό με την Ελλάδα; Ιδίως η Αγγλία, η Γαλλία και η Γερμανία ΧΡΩΣΤΑΝΕ στους μουσουλμάνους μετανάστες τους πολλά, οι δε Γάλλοι ιδίως, χρωστούν ακόμη και το ότι στον ΒΠΠ κάθισαν με την πλευρά των νικητών καιόχι όπως θα έπρεπε με τους Ναζιστές Γερμανούς!
    Τους φρόντισαν; ΟΧΙ! Τί φαντάζονταν ότι θα συνέβαινε με την γκετοποίηση; Το ότι συνεχίζουν τις ανοιχτές παρεμβάσεις στις χώρες τους δεν παίζει άραγε ρόλλο; Όταν η Λαγκάρντ κόβει βόλτες με τον τυραννικό πρώην πρόεδρο της Τυνησίας που είναι η έκπληξη; Όταν ο Σαρκοζί τρέχει να συνάψει με τον καντάφι συμφωνίες γιατί απορούμε; Η απορία είναι ότι αυτά και άπειρα τέτοια τα ξεχνάμε για να πούμε την Α ή Β εξυπνάδα.
    Γιατί ο κυρ Φαΰλος δεν ζητεί αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ ώστε να φεύγουν οι αλλοδαποί, οι οποίοι το θέλουν; Ξεχνάμε τον Σύρο που συνελήφθη προ ημερών στο Ηράκλειο και προσπαθούσε να ΦΥΓΕΙ για Ευρώπη με πλαστά έγγραφα; Οι Αφγανοί κλπ στην Πάτρα τί θέλουν; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Ποιός τους εμποδίζει; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. Τόσο απλά είναι! Τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες ή προπαγάνδα και εν προκειμένω ένας αχταρμάς κι από τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    Η ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΠΧ. ΤΑ ΖΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΒΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΛΠ.
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ κ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΔ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.