29/6/13

Βίντεο σοκ - Σύροι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τρεις μοναχούς παρουσία θεατών

Βίντεο σοκ - Σύροι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τρεις μοναχούς παρουσία θεατώνΗ είδηση που μετέδωσε το πρακτορείο Middle East Christian News Agency και αναπαρήγαγαν αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνει το γύρο του κόσμου και σοκάρει. Λόγω της πρωτοφανούς σκληρότητας των εικόνων στο βίντεο που συνοδεύει το νέο.
Συγκεκριμένα μέλη του συριακού μετώπου Αλ Νούσρα που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις φαίνονται να αποκεφαλίζουν – παρουσία πολλών θεατών – τρεις ανθρώπους. Λέγεται πως είναι τρεις μοναχοί.
Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν και η ακρίβεια των πληροφοριών ελέγχεται, αφού κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του βίντεο.

Δεν έχει, δηλαδή, γίνει γνωστό αν πρόκειται για Φραγκισκανούς μοναχούς, πολλοί εκ των οποίων ζουν σε μοναστήρι στην περιοχή Γκασανίγια έξω από την πόλη Χομς, όπου δραστηριοποιείται μεγάλη κοινότητα Χριστιανών. Σύμφωνα, πάντως με το πρακτορείο που μετέδωσε πρώτο την είδηση, ένας εκ των τριών ανθρώπων της θρησκείας που βρήκαν τραγικό θάνατο από τους άνδρες της Αλ-Νούσρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο Φρανσουά Μουράντ.
Ο Μουράντ, Σύρος μοναχός, απήχθη την περασμένη Κυριακή από τους τζιχαντιστές, ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είναι ένας από τους τρεις αποκεφαλισμένους στου εννιάλεπτου βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο youtube και στις λεπτομέρειες λέει πως ο μοναχός Μουράντ δολοφονήθηκε στις 23/06.


On Sunday, June 23, Syrian Catholic priest François Murad was murdered in the locality of Ghassanieh, northern Syria, according to a statement from the Custody of the Holy Land sent to the Fides Agency.


Πηγή: Βίντεο σοκ - Σύροι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τρεις μοναχούς παρουσία θεατών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/112628#ixzz2XaJbXEGC

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, Ε Ξ Ω ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΖΩΑ' ΠΟΥ ΛΕΜΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην γελιόμαστε οι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων είναι όλοι οι δυτικοί ηγέτες μηδέ του δικού μας εξαιρουμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.