14/7/13

Λευκωσία: Το φθινόπωρο τα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο τεμάχιο 12

Ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης δήλωσε ότι συνεχίζεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ και τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι γνωστά τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
Εντός των χρονοδιαγραμμάτων συνεχίζεται η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ και τα πρώτα αποτελέσματα όσον αφορά το μέγεθος και την ποιότητα του κοιτάσματος θα είναι γνωστά τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο κ. Λακκοτρύπης απέρριψε τις κατηγορίες για υποβάθμιση της κρατικής εταιρείας υδρογονανθράκων από την κυβέρνηση και τις αιχμές ότι καταβάλλεται προσπάθεια να εκχωρηθεί σε ιδιώτες η νευραλγικής σημασίας διαχείριση του τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου και των αγωγών μεταφοράς του.
Οι κατηγορίες δεν ευσταθούν, είπε ο Γιώργος Λακκοτρύπης, σημειώνοντας ότι έχει συσταθεί διαπραγματευτική ομάδα από μέλη της Κυβέρνησης με στόχο να καθοριστούν οι δομές και το μετοχικό καθεστώς για το τερματικό υγροποίησης του φυσικού αερίου.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.