13/7/13

Μέρκελ: Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα πρέπει να μειωθούν

Απαιτείται τεράστια πολιτική προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού, σημειώνει η γερμανίδα καγκελάριος 
Την αναγκαιότητα της μείωσης του αριθμού δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα, τονίζει η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αναγνωρίζοντας πάντως ότι απαιτείται τεράστια πολιτική προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού και ευχόμενη στην ελληνική κυβέρνηση καλή επιτυχία.

«Η Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα» έσπευσε να συμπληρώσει η καγκελάριος, που μαζί με τον Β.Σόιμπλε ξεκαθαρίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι είναι στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά απορρίπτουν κατηγορηματικά νέο κούρεμα χρέους.

«Το θέμα της μείωσης των απασχολουμένων στο δημόσιο τομέα πρέπει να λυθεί», δήλωσε η 'Ανγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την πρωθυπουργό της Σλοβενίας Αλένκα Μπράτουσεκ.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα», είπε ακόμη η Μέρκελ, παρά τις «απίστευτες προσπάθειές της» για μεταρρυθμίσεις.

Χαρακτήρισε δε ευχάριστο το γεγονός ότι η επόμενη δόση του δανείου θα εκταμιευθεί, έστω και σε δόσεις.

2 σχόλια:

  1. Αρχηγός κράτους άλλης χώρας καλεί δημόσια την φερόμενη κυβέρνηση να κάνει απολύσεις Δημοσίων υπαλλήλων.
    Η εθνική ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο του κράτους έχει πάει εν τόπο χλοερό εδώ και καιρό.
    Η οποιαδήποτε μορφή αντίστασης απο άτομα και φορείς με σκοπό την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία επιβάλετε πλέον και γίνετε δεκτή με θέρμη στις καρδιές και τις ψυχές μας.
    όλα τ άλλα είναι λόγια υπόδουλων ραγιάδων.
    Πόσο συνένοχος είσαι όταν ο δίπλα σου, ο γείτονά σου δεν έχει δουλειά, φαγητό, ασφάλιση γι την οικογένειά του, τα παιδιά του στα γκρέμια και στα ξένα και υποψήφιος για φυλακή από την τερατώδη φοροεπιδρομή.
    Ακόμα να καταλάβεις ότι αυτό λέγετε σκλαβιά και κατοχή και είσαι κ εσύ υποψήφιος για ανεργία, φτώχεια, φυλακή και απώλεια του ελάχιστου βιου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοκληρη η δηλωση..
    Πρεπει να μειωθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι, και ο πληθυσμος κατα 60%, με αναλογη αυξηση απο πολιτες τριτικοσμικων χωρων.
    Η αναπτυξη πρεπει να απαγορευτει για τα επομενα 7 χρονια.
    Τα περιουσιακα στοιχεια δημοσια και ιδιωτικα, πρεπει να περιελθουν στον ελεγχο των δικων μας χρηματοπιστωτικων ιδρυματων, και τελος, ο κρατικος μηχανισμος θα λειτουργει με δικες μας οδηγιες και με αυστηρο ελεγχο στην εκτελση τους.
    Με τον τροπο αυτο θα δημιουργησομε σε μια περιοχη με αυξημενο ενδιαφερον, τοσο απο γεωγραφικη αποψη, αλλα βεβαιως και απο αποψη πλουτοπαραγωγικων πηγων, μια ζωνη υψηλης ανταγωνιστικοτητας για την οικονομια μας! Κατι το οποιο θα ικανοποιησει απολυτως τον οικονομικο μας κηδεμονα που ως γνωστον ειναι η οικογενεια ροτσιλντ και το σιωνιστικο μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.