9/7/13

Μισάνθρωποι και εγκληματίες

Μιχάλης Ιγνατίου
Eχουν στερέψει οι λέξεις για να περιγράψει κανείς τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και τον αρχηγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Το τελευταίο διάστημα, αν και μακριά, ένιωθα πως είχαν κηρύξει... «υποχώρηση» μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Βουλή, όπου έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Χλεύασαν τους δημοκρατικούς θεσμούς, αν και πάντα τους χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τις φασιστικές θέσεις τους.

Η απόκτηση από την αμερικανική ομάδα του Μιλγουόκι του νεαρού Ελληνο-Νιγηριανού Γιάννη Αντετοκούνμπο, που νιώθει Ελληνας και το δείχνει, ήταν η αιτία επανεμφάνισης της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της, ενός αναξιοπρεπούς «ανθρώπου», ο οποίος κηρύσσει το μίσος και αγαλλιάζεται με την ιδέα και μόνο ότι θα εκδιώξει χιλιάδες συνανθρώπους μας που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα.

Η επίθεση εναντίον του Γιάννη προκαλεί θλίψη, αλλά και οργή. Θλίψη, διότι η ζωή ενός παιδιού δεν λογαριάζεται από τους μισανθρώπους της Χρυσής Αυγής και οργή, διότι μας έχουν ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. «Οχι, δεν είμαστε ρατσιστές», είπα δυνατά -σχεδόν φωναχτά- σε καλό συνάδελφο στην Ουάσιγκτον που ξεκίνησε τη συζήτηση για το θέμα καθώς έφτασε φρέσκια η είδηση της δήλωσης περί χιμπατζή του Μιχαλολιάκου.

Προσωπικά, αλλά και άλλοι Ελληνες που γνωρίζω στην Αμερική, ένιωσα πολύ μεγάλη υπερηφάνεια όταν είδα τον Νικγηριανό έφηβο να σηκώνεται με την ελληνική σημαία αγκαλιά. Ηταν πραγματικά μια όμορφη, μια ευλογημένη στιγμή, καθώς με μία κίνηση έδειξε στα εκατομμύρια που τον έβλεπαν ότι η λευκή Ελλάδα έκανε και κάτι καλό σε ό,τι αφορά τους μετανάστες για να υψώνει τη γαλανόλευκη το παιδί των Νιγηριανών μεταναστών.

Ο τρόπος με τον οποίο έδειξε την ελληνική σημαία ήταν μία μεγάλη βοήθεια και για όσους στο εξωτερικό αντιπαλεύονται τη Χρυσή Αυγή και τη μισητή ατζέντα που αντιπροσωπεύει. Ηταν ένα γερό κτύπημα στους απαράδεκτους Χρυσαυγίτες, που κηρύσσουν το μίσος.

Η ρατσιστική δήλωση του Μιχαλολιάκου πρέπει να λειτουργήσει ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει υποχρέωση προς τη Δημοκρατία, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα, να τους αντιμετωπίσει ως εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου.

ΕΘΝΟΣ

12 σχόλια:

  1. Mr Ignatiou μην συνεχιζετε να να υπερασπιζεστε τη Ελλάδα σε απογονους δουλεμπορων, ιδιοκτητες σκλαβων και μελη της ΚΚΚ.
    Η U.S of A. εχει μαλλον το πιο πλουσιο ρατσιστικο λεξιλογιο παγκοσμιως για ολες τις φυλες, φυλα, θρησκειες, πολιτικες αποψεις κλπ. Ας ειναι καλα οι εκατονταδες χιλιαδες αμορφωτοι μεταναστες και οι χιλιαδες εγκληματιες που την αποικησαν, σφαγιαζοντας τους γηγενεις Ινδιάνους και καταστρεφοντας ενα μοναδικο πολιτισμο σε αρμονια με τη Φυση.
    Να τους θυμησετε πως εμεις δεν χρειαστηκε να αποκυρηξουμε τη δουλεια διοτι ΔΕΝ ειχαμε δουλους, καθως και τα 16εκ Αφρικανων που σταλθηκαν δουλοι στη Χωρα των Ευκαιριων.
    Να τους θυμησετε πως εμεις ΔΕΝ ειχαμε θεσεις για λευκους και μαυρους στα ΜΜΜ. Και ουτε στις εκλογες ακυρωσαμε ψηφους μαυρων για να βγει ο καθυστερημενος George "Dubya" Bush και το συναφι των παγκοσμιων δολοφονων.
    Να τους θυμησετε πως τα τελευταια 20 χρονια η παγκοσμια πολιτικη του Αμερικανικου imperium και τα απονερα των σφαγων τους σε Ιρακ, Αφγανισταν,Συρια σκανε στη χωρα μας οπου λουζομαστε τους προσφυγες ή/και sleeper ισλαμιστες.
    Να τους θυμησετε πως ουτε καναμε, και συνεχιζουμε, πολεμους για τα συμφεροντα των λομπυ και των πολυεθνικων.
    Για να μη σας κουραζω, αν και δεν θα το διαβασετε, μην προσπαθησετε να πεισετε τους πιθηκους πως ειμαστε ανθρωποι. Δεν ειναι αναγκαιο, δεν θα τα καταφερετε, δεν κερδιζετε τιποτα, δεν σας τιμα και ειλικρινα δεν μας ενδιαφερει.

    Επισης ειμαι σιγουρος πως εχετε υποψη σας οτι η δημογραφικη αντικατάσταση - αυτο που συμβαινει στην Ελλάδα με 3 εκατ παρανομους εποικους σχεδον πληρως ασυμβατους με οτιδηποτε Ελλήνικο - ορίζεται από το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία ( άρθρο ΙΙ της Διεθνούς Σύμβασης για τη Γενοκτονία του 1948.

    Οταν λοιπον σας ξαναπροσβαλει καποιος στο Αμερικα πειτε του να βγαλει το ασπρο του σεντονι και να ερθει με την οπισθεν, για να μην χρειαζεται να τον γυρισετε εσεις.

    Τα σεβη μου,

    Ηλίας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ΗΚ
    Αυτή είναι η Αλήθεια.Δυστυχώς,διαστρέφεται εντελώς από τους "πολιτισμένους" της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα Μιχαλάκη να ντρέπεσαι εσύ για τη μπανανία που
    θέλετε να κληρονομήσουν τα παιδιά μας. Δυστυχώς για σένα, οι περισσότεροι Έλληνες δεν αισθάνονται την ίδια έπαρση όταν σηκώνουν τη σημαία της πατρίδας Νιγηριανοί "Γιάννηδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε το κ. Ιγνατίου...
    Το θέμα δεν είναι ότι αποστρέφεστε την ΧΑ αλλά ότι δεν γουστάρετε τους Έλληνες !!!

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να μιλαει καποιος εναντιον της ΧΑ την στιγμη που εκτελουνται οι ελληνες κατα εκατονταδες καθε ημερα, δειχνει τα βαθυτερα μισελληνικα τους αισθηματα, και την αναγκη να δωσει ορκο πιστης στα σκοτεινα σιωνιστικα αφεντικα που μας εχουν στησει στο αποσπασμα.
    Ντροπη σου κ. ιγνατιου, ντροπη σου.
    Την ΧΑ την εχουν ψηφισει πολλες χιλιαδες συμπατριωτων ΜΟΥ.
    Με πιο δικαιωμα τους θεωρεις ναζι εεεεεε?
    Αλλα η χωρα εχει αλωθει δυστυχως, με την βοηθεια των ντοπιων συνεργατων του σιωνισμου.
    Αυτοι που κατεχουν σημερα την χωρα, ειναι χειροτεροι οχι μονο απο την ΧΑ αλλα και απο τον ιδιο τον διαβολο (συγγνωμη απο τον διαβολο)..
    Καταλαβατε κυριε Αντετοκούνμπογλου;
    Aρκετα το δουλεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζειτε στην Αμερικη κ. Ιγνατιου αλλα παραφερεστε σαν φανατισμενος μεσανατολιτης που ανακατευει ιδεες για να προκαλεσει εντυπωσεις.

    Οι Αμερικανοι τα εχουν πολυ απλα και ξεκαθαρισμενα, αλλο η υπηκοοτητα και αλλο η φυλη και το γενος. Ενας Νιγηριανος με Ελληνικη υπηκοοτητα ειναι τελειως διαφορετικο απο εναν Ελληνα αυτοχθονα.

    Γιατι τα ανακατωνεται για να κανετε πολιτικη; Ο Μιχαλολιακος δεν τον απεκαλεσε χιμπατζη τον ανθρωπο. Η λεξη χιμπαντης υπηρξε στην συζητηση αλλα δεν ηταν χαρακτηρισμος αναφερομενος στον Νιγηριανο. Και εσεις το γραφετε πλαγιως "η ειδηση της δηλωσης περι χιμπαντζη" --- γιατι αν το γραφατε ευθεως δεν υπηρχε τροπος να λεγατε την αληθεια και να στηριζατε τις κατηγοριες σας. Αλλα δεν εχουμε ελλειψη στην Ελλαδα απο αριστερους ψευτοπροοδευτικους αχρειους σε τηλεορασεις και εφημεριδες που διαστρεβλωνουν τα παντα.

    Μπορει να μην συμπαθειτε την ΧΑ, αλλα οι χαρακτηρισμοι σας ειναι αστηρικτοι. Και επειδη ειστε γρηγορος στο να επικαλειστε το Ποινικο Δικαιο, εχετε βεβαια υπ'οψη οτι οι αστηρικτες υβρεις ειναι διωξιμες.

    Και η Χρυση Αυγη δεν αποτελειται απο ενα προσωπο τον Μιχαλολιακο, αποτελειται απο τους Ελληνες ψηφοφορους της. Οπως και η Ελλαδα δεν αποτελειται μονο απο την Βουλη.

    Το να ισχυριζεστε στους Αμερικανους συνομιλητες σας οτι το 10-15% των Ελληνων ειναι ναζιστες και φασιστες ειναι μια κακιστη ανθελληνικη υπηρεσια.

    Μειωσατε τον εαυτο σας. Και κανετε πολυ κακο στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω σε σχολιασμούς, πολύ περισσότερο να λογοκρίνω σχόλια.
    Όμως, στην προκειμένη περίπτωση θα παρακαλούσα να σεβαστούμε τον Μιχάλη Ιγνατίου, γιατί είναι γνωστοί οι αγώνες του για τον Ελληνισμό.
    Έστω κι αν είναι ιδιαίτερα σκληρός με τη Χ.Α., πρέπει να σεβαστούμε τους αγώνες του.
    Επίσης, θεωρώ ότι όποιος άνθρωπος έχει στηρίξει και υποστηρίξει τα συμφέροντα του Ελληνισμού, με οποιονδήποτε τρόπο, αξίζει του σεβασμού και της ευγνωμοσύνης μας.
    Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε στρατιές φιλελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Υπό την άποψη αυτή, θεωρώ ότι οφείλουμε σεβασμό και στον Γιάννη Αντετοκούμπο, χωρίς εισαγωγικά το Γιάννης.
    Γιατί αυτό το παιδί γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα ενστερνιζόμενος τις αξίες του Ελληνισμού, και όπως φαίνεται τη δικιά μας πατρίδα θα εκπροσωπήσει στο ΝΒΑ.
    Σεβασμός λοιπόν και στο Μιχαλη και στο Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ skal συμφωνώ μαζί σου. Ο σεβασμός προς τους άλλους, όλους ακόμα και τους εχθρούς σου ειναι δείγμα ανωτερώτητας και πολιτισμου.
    Δεν μπορείς όμως στην παρουσα κατασταση του Ελληνισμού να περιμένεις αβροτητες, λογική και ευαισθησία.
    Ο κ.Ιγναντίου είναι γνωστος και σεβαστος για οσα αναφέρεις.
    Επισης εχει το δικαιωμα να πιστευει και να γραφει οτι και για οποιον θελει. Ειναι δικαωμα του και το σεβομαι.

    Οσο για τον Γιάννη..
    Να σου πω την αληθεια χαρηκα που πανηγυρισε με την Ελληνικη Σημαια. Αρκει να το νοιωθει πραγματικα.
    Προτιμω τον Γιαννη για Έλληνα υπηκοο απο τους ιθαγενεις κωλοελληνες που την καινε γιατι γουσταρουν να κανουν ταξικο αγωνα εναντια στο καπιταλιστικο ιμπεριαλιστικο κατεστημενο (lol ρε!)

    Ειναι η δευτερη φορα σε κειμενο του που αναφερει πως απολογειται σε ξενους για τη ΧΑ και το ρατσισμο στην Ελλαδα.
    Παρτακρανιαζω απιστευτα!

    Φωναξε στον καλο συναδελφο ε? Ω Θεε μου!!
    Χρειαστηκε να απολογηθει για τους κακους & ρατσιστες Ελληνες!!
    Οπως και ο ΓΑΠ απολογηθηκε για τους διεφθαρμενους Ελληνες??

    1ον
    "Δεν είμαστε ρατσιστές!"
    Ειλικρινά, αφού ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ πως δεν ειμαστε ρατσιστές γιατι απολογείστε για αυτό?
    Μην υποκύπτουμε στην πλύση εγκεφάλου, που εξισώνει τα θύματα, ΈΛΛΗΝΕΣ, με τους θύτες, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ κ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    "Δεν μπορεί να κατηγορεί ο θύτης το θύμα και το θύμα να απολογείται για κάτι που ΔΕΝ εκανε για κάτι που ΔΕΝ είναι.
    Η αυτοκτονία είναι ομολογία είπε κάποιος. Αυτη η προληπτική απολογία είναι ομολογία."
    Και εν απαση περιπτωση ΔΕΝ είναι η θεση του να απολογείται για την Ελλαδα. ΔΕΝ του ζητηθηκε και ΔΕΝ υπαρχει λογος να το κανει.

    2ον
    Σε ποιους απολογείται? Σε μια μπάσταρδη ρατσα που κατασφαζει απο το 2ο μισο του προηγουμενου αιωνα αθωους?
    Που κανει τα στραβα ματια για ολες τις Γενοκτονιες περα των Εβαραιων? Που συλλμαβανουν, ψεκαζουν δερνουν πολιτες που διαδηλωνουν εναντια στην κοινωνικη αδικια?
    Που υποστηριζει στυγνες δικτατοριες ανα τον κοσμο? Που στελνει συμβουλους-βασανιστες για τους αντιφρονουντες?
    Που κανει εμποριο ναρκωτικων και οπλων για να χρηματοδοτει Αλ Καιντα και οτι αλλο?
    Που δεν υπογραφει συνθηκες για το περιβαλλον? Που καταδιωκουν τους Μεξικανους στα συνορα σα σκυλια?
    Που φτυνει τους βετερανους που πασχουν απο το Συνδρομο του Κολπου και τους αφηνει να πεθανουν?
    Που πληρωνει μισθοφορους να σκοτωνουν γυναικοπαιδα και drones να μακελευουν αδιακριτα?
    Στη μοναδικη σχεδον χωρα που βριθει serial killers, συμβαινουν μακελεια στα σχολεια και εμφανιζονται UFO πιο συχνα απο το Βορειο Σελλας?

    Να στειλετε τον καλο συναδελφο σας στον γεροδιαολο κ Ιγναντιου.
    Να παει να επισκεφτει ενα Reservation Ινδιανων και να ακουσει τις Ιστοριες.
    Να παει βραδυ βολτα στο κοντινο του γκετο, να κτυπησει κουδουνια και να ρωτησει πως περνανε.

    Εμεις ΔΕΝ θα γινουμε Ινδιανοι.
    Τα παιδια μου ΔΕΝ θα ειναι σε κεντρα φιλοξενιας για Αυτοχθονες Ελληνες υπο Ισλαμικη Κατοχη.
    Δεν με ενδιαφερει αν θα με πουν εθνικιστη, ναζιστη, ρατσιστη, ή επαργυρο ματσακονι με πλατινένια λαβη.
    Αυτοι που ηρθαν εδω να φυγουν με το καλο.

    Σέβας,

    Ηλίας Κ.

    ΥΓ
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ορισμένους αυτοαποκαλούμενους "Έλληνες", μέτρο της "ελληνικότητας" δεν είναι πώς νοιώθεις ή τί κάνεις για την πατρίδα, δεν έχει σημασία αν λέγεσαι Αντετοκούμπο ή Ιγνατίου ή ακόμη και Τσιγάντες. Μέτρο της "ελληνικότητας" γι' αυτούς είναι η δημόσια υποστήριξη μιας εγκληματικής οργάνωσης που οι "αξίες" και η ιδεολογία της δεν έχουν καμία σχέση με το ελληνικό πνεύμα και τις ελληνικές παραδώσεις.

    Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην αγκαλιά της ΧΑ κατέληξαν οι πολίτες που ζητούν τα αυτονόητα,οι περισσότεροι τουλάχιστον. Εκεί δεν κατέληξαν τυχαία και ειδικά τα κυβερνώντα κόμματα ας κάνουν επιτέλους την αυτοκριτική τους.

    Σαμαράς-Βενιζέλος ας πάψουν την άθλια υποκρισία τους,διότι η ΧΑ σε αυτούς οφείλει τη γιγάντωση της.

    Αλλοπρόσαλλες πολιτικές,κόντρα στη βούληση του λαού αλλά και στην απλή κοινή λογική οδήγησαν την ΧΑ εκεί που είναι.

    Πέρα απο την αγανάκτηση όμως,οι συμπολίτες μας που ψηφίζουν την ΧΑ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι και απίθανο να την φτάσουν σε επίπεδο κυβέρνησης. Έχουμε ευθύνη ως ψηφοφόροι για το τι θα πράξει το κόμμα που ψηφίζουμε όταν και αν ποτέ κυβερνήσει.

    Όσο για τον κύριο Ιγνατίου, του αξίζει ο σεβασμός μας,και είναι λογικό ένας άνθρωπος που δεν ζεί στη χώρα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα να δυσκολεύεται να αντιληφθεί τις αλλαγές που συντελέστηκαν στην Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.